Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1817)

Ο αδίστακτος Σύριζα προσπαθεί με «κάθε κόστος» να επιβιώσει πολιτικά
  


Το τελευταίο διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την προσπάθεια ενός πολιτικού κόμματος να επιβιώσει πολιτικά με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.

Όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί κανονικότητα και Σύριζα είναι δύο έννοιες ασύμβατες. Διότι η κανονικότατα απαιτεί ορθή επιχειρηματολογία αλλά και συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Ιδιαίτερα όταν το διεθνές περιβάλλον παρουσιάζει σημαντική οικονομική και πολιτική ρευστότητα απαιτείται ακόμα περισσότερο μεθοδική υλοποίηση πολιτικών που θα στηρίξουν την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Όταν οι γεωπολιτικές απειλές στη ευρύτερη περιοχή μας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα απαιτείται η στρατηγική και πολυεπίπεδη αντιμετώπιση των προκλήσεων που θα εξασφαλίζουν την εθνική μας κυριαρχία αλλά και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό ακριβώς πράττουν και θα συνεχίσουν να το πράττουν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Απέναντι μας όμως και όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές θα αντιμετωπίσουμε ένα Σύριζα που γίνεται όλο και πιο αδίστακτος, με όλο και πιο διχαστικό και τραμπικό λόγο, που προσπαθεί να πολώσει την ελληνική κοινωνία. Είναι φανερό ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και τα γνωστά εξαπτέρυγα του θα τζογάρουν πάνω στην πολιτική μπαχαλοποίηση διότι πιστεύουν ότι οι συνθήκες αστάθειας τους ευνοούν. Το συμφέρον της χώρας τούς είναι παντελώς αδιάφορο μπροστά στην δίψα τους για την κατάληψη της εξουσίας. Με «κάθε κόστος» θα είναι το πραγματικό σύνθημα τους κατά την προεκλογική περίοδο όπου η συντονισμένη παραπληροφόρηση θα είναι το επικοινωνιακό εργαλείο τους. Σε αυτή την δυσώδη όμως στρατηγική τους απόφαση δεν λαμβάνουν υπόψη τους μια κομβική παράμετρο. Ότι ο ελληνικός λαός τους γνωρίζει, τους δοκίμασε, τους αποδοκίμασε και είμαι πεπεισμένη ότι θα ξαναπράξει το ίδιο. Διότι η ελληνική κοινωνία έχει τα δικά της ζητούμενα και τις δικές της προσδοκίες από το πολιτικό σύστημα και δεν ανέχεται πλέον την τοξικότητα και τις ακρότητες που τίποτα καλό δεν της προσφέρουν για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Γνωρίζει ότι ο Σύριζα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τραγική εκδοχή παλαιοκομματισμού, εγκλωβισμένος στις εσωτερικές δομικές του αντιφάσεις που προσπαθεί να τις ξεπεράσει μέσω του κοινωνικού και πολιτικού χάους.

Η χώρα όμως δεν θα γίνει όμηρος των εργολάβων του κιτρινισμού της πολιτικής ζωής του τόπου, όπου ακόμα και σοβαρά θέματα μετατρέπονται σε ανούσιους θεατρινισμούς υψηλής γραφικότητας. Η ώρα, όπου η δημοκρατική απάντηση του ελληνικού λαού, πλησιάζει και θα τους τοποθετήσει συνολικά και οριστικά εκεί που πραγματικά ανήκουν δηλαδή στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος. Η ελληνική κοινωνία θα οδηγήσει την χώρα μπροστά με στόχο την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική ευημερία. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν την ασφαλή επιλογή ώστε η Ελλάδα να κάνει το μεγάλο βήμα προς την εκπλήρωση των υψηλών προσδοκιών που έχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες για την πατρίδα μας.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας



Δράσεις της Συμβούλου του Πρωθυπουργού και πρ. Βουλευτή της Ν.Δ. κυρίας Μαριλένας Σούκουλη την εβδομάδα που πέρασε

Επίσκεψη στα εγκαίνια της EXPO ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και συνάντηση με επιχειρηματίες από την Κορινθία που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητήριου Κορινθίας σε αυτή. Η κυρία Σούκουλη δήλωσε :

‘’ Συναντήθηκα με επιχειρηματίες από την Κορινθία μας που ανταγωνίζονται και προβάλλουν με επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Μόνο ικανοποίηση μπορεί να μας προκαλεί να βλέπουμε ανθρώπους της δημιουργίας να επιχειρούν.

Διότι γνωρίζουμε ότι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την πρόοδο και την ευημερία είναι η δημιουργική και μεθοδική εργασία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.’’ Επίσης παρευρέθηκε στην Γενική Συνέλευση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άσσου και οι πρόεδροι των Τ.Κ Λεχαίου, Περιγιαλίου, Άσσου, και Κάτω Άσσου στο Λέχαιο με θέμα την ανομβρία και το ζήτημα της διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής .

Τέλος συμμετείχε στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου όπου δήλωσε:

‘’ Διπλή γιορτή σήμερα με τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου αλλά και τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Με οδηγό την Πίστη μας αλλά και την δύναμη ψυχής των γυναικών και των ανδρών των ΕΔ μας, η Πατρίδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση από όπου και εάν προέρχεται. Είμαστε δυνατοί και κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε ακόμα δυνατότεροι. Χρόνια Πολλά.’’




Δεν υπάρχουν σχόλια