Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1814)

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Δείγματα της παγκόσμιας τρέλλας...

Η οικονομική κρίση, που μαστίζει τον πλανήτη και την Ελλάδα, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Έθνους, που στην θεωρία είναι κυρίαρχο, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς δικαίωμα εξουσίας της λειτουργίας του έχει, ως πέπλο, απορροφήσει ολοκληρωτικά τη σκέψη και τις ενέργειες του Ελληνικού Λαού. Οι επικείμενες Δημοτικές και Βουλευτικές Εκλογές δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του Λαού. Οι περισσότεροι Έλληνες, γονατισμένοι από τα προσωπικά μας και Ελλαδικά προβλήματα δεν έχουμε τον χρόνο και τη διάθεση να δούμε τι συμβαίνει στον περίγυρό μας, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, στον Εύξεινο Πόντο και στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και στα Ρωσικά σύνορα με πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα μέλη του ΝΑΤΟ με την Κίνα, που ως μεγάλη πληθυσμιακά δύναμη ζητάει το μερίδιό της στην Παγκόσμια Αγορά και τόσα άλλα.

Για ένα στρατιωτικό μάτι, το οποίο μπορεί να κάνει εκτίμηση Καταστάσεως, το όλο θέμα βρωμάει φαινομενικά και πρακτικά μπαρούτι. Οδηγεί κατ’ ευθείαν σε συμπέρασμα μεγάλης στρατιωτικής προετοιμασίας Πολέμου με απρόβλεπτες, αν όχι χειροπιαστές καταλήξεις.

Αυτή η τελευταία σκέψη τροφοδοτείται επιβεβαιωτικά μόνο και μόνο από τη διαπιστωμένη θέση υψηλόβαθμων νεοταξικών στελεχών και “Συστημικών” Think Tank”, τα οποία μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας κλίματος κήρυξης ενός Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον αποπληθυσμό της Γης και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης 600 εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα απομείνουν από τα σημερινά 7 δισεκατομμύρια.

Φυσικά αυτό θα συμβεί, αφού θα έχουν δολοφονηθεί στον Πόλεμο έξι περίπου δισεκατομμύρια από το σημερινό ανθρώπινο γένος. Αυτό τον αριθμό έχει προτείνει πρώην αξιωματούχος, γηραιός σήμερα, υπουργός των ΗΠΑ. Μα θα μου πείτε ποία είναι τα δείγματα και στοιχεία, που σε κάνουν να κάνεις αυτές τις σκέψεις; «Είναι αυτό, που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

Όταν βλέπεις να θέλουν πόλεμο με κάθε τίμημα οι δήθεν φιλελεύθεροι Νατοϊκοί, αλλά και οι δήθεν προοδευτικοί της Ανατολής! Όταν αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι αποφάσεις και ενέργειες, που αποτελούν τον πυρήνα του Σχεδίου Ετοιμότητας Δράσης, που είχαν ανακοινώσει αρχικώς οι ηγέτες των κρατών-μελών της συμμαχίας κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας, πριν μερικά χρόνια. Επίσης όταν δίνεται το πράσινο φως για την εφαρμογή των νατοϊκών σχεδιασμών, που πάρθηκαν κατά τη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας τον ίδιο χρόνο στις Βρυξέλλες, για εγκατάσταση ενός στρατηγείου και έξι κέντρων διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ με ανάπτυξη δύναμης δεκάδων χιλιάδων ανδρών και χιλιάδων Αρμάτων και άλλων Οπλικών Συστημάτων σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε απόσταση αναπνοής από ρωσικά εδάφη, με παράλληλη ανάπτυξη αεροπορικών βάσεων και απόπλου πολεμικών σκαφών προς τις επίμαχες περιοχές, όπως είναι η Συρία στη Μέση Ανατολή. Ε, τότε, δεν μπορείς να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά τα δεδομένα, αφού γίνονται και προετοιμασίες στην αντίθετη πλευρά της Ρωσίας, της Κίνας και των Συμμάχων τους.

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν δογματίζουμε, αλλά κάνουμε την ευχή να φυλάει τον Πλανήτη μας ο Παντοδύναμος Θεός από τους «σωτήρες» της Ανθρωπότητας!...

« Ο Κορίνθιος»..


Δεν υπάρχουν σχόλια