Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1798

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Σύσταση Πολιτοφυλακής «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»...

Για το θέμα της Πολιτοφυλακής έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές γιατί από τότε που καταργήθηκαν τα ΤΕΑ θεωρείται ζωτικής σημασίας για το Ελληνικό Έθνος.

Επανέρχομαι λόγω επικαιρότητας με τα Ελληνοτουρκικά. Η Διεθνής Κατάσταση, η οποία υπάρχει σήμερα ανά την Υφήλιο με τα γεγονότα, που έχουν δημιουργηθεί στην Ουκρανία, στη Συρία, στη Λιβύη, στις ΗΠΑ, στο Παρίσι, στην Αγία Πετρούπολη, στην Αφρική και σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά την Υφήλιο, επιβάλλουν περίσκεψη από μέρους της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η απόσχιση ενός μέρους της Επικράτειας με ένα δημοψήφισμα, που αμφισβητείται μονόπλευρα από ενόχους της ίδιας Διεθνούς παράβασης, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Συνέβη στην Ουκρανία και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη Γεωργία, στη Σερβία με το Κόσσοβο. Σήμερα στη Συρία και την Κύπρο με την Τουρκία κατοχική δύναμη, επίσης προετοιμάζεται το έδαφος για περαιτέρω αποσχίσεις εδαφών από χώρες της Νότιας Βαλκανικής και σε άλλες περιοχές του Πλανήτη. Τείνει να γίνει της μόδας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα το σοβαρό με παίκτη εναντίον της Ελλάδας την Τουρκία. Εφαρμόζεται η αρχή του «Διαίρει και βασίλευε».

Η Ακεραιότητα των Κρατών, τα Κυριαρχικά Δικαιώματα των Εθνών, αλλά και οι Κατακτήσεις των Λαών της Γης, ποδοπατούνται βάναυσα από ολιγαρχίες και Συνωμοτικές δραστηριότητες των παικτών στην Παγκόσμια Σκακιέρα. Οι παραπάνω κρατικοί φορείς, που μνημονεύσαμε, έχουν την ευθύνη να μελετούν τις πληροφορίες και τις δραστηριότητες άλλων χωρών, που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.

Με την Οικονομική κρίση, την Ύφεση γενικά με την λεγόμενη «Πανδημία», που έχουν πλήξει την Ελλάδα και προπαντός τον ΡωσοΟυκρανικό πόλεμο, εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι, γιατί ανοίγει η όρεξη των γειτόνων μας, που πεισματικά δεν αποποιούνται των επεκτατικών βλέψεων κατά της χώρας μας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια την ανάγκη πολύπλευρης προετοιμασίας απόκρουσης οιουδήποτε τυχόν επιβουλέα για παν ενδεχόμενο. Ενώ το Επαχθές Μνημόνιο και άλλες σκοπιμότητες, με τη σύμπραξη δυστυχώς Ελληνικών Κυβερνήσεων, είχαν αποδυναμώσει το έμψυχο και το άψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, βλέπουμε τώρα ότι το ηθικό και η μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τα εξοπλιστικά προγράμματα, μηδέ τις διμερείς και πολυμερείς διεθνείς συμφωνίες, διατηρούνται σε ικανοποιητικό επίπεδο αποτροπής.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να απασχολήσει σοβαρότερα και υπεύθυνα τις αρμόδιες Ηγεσίες της χώρας η ενεργοποίηση του Σχεδίου της Παλλαϊκής Άμυνας με την Πολιτοφυλακή στην ενδοχώρα όχι μόνο στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας. Με τη λεγόμενη Πολιτοφυλακή ή Εθνοφρουρά εν καιρώ Ειρήνης, κατά το πρότυπο άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ και αλλαχού αντιμετωπίζονται δυναμικά τυχόν ολομέτωπες διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών από μουσουλμανικές χώρες, δεδομένου ότι έχουμε διάσπαρτους ανά την Ελλάδα χώρους κράτησης με ετοιμοπόλεμους λαθρομετανάστες, που λογοδοτούν υπογείως στην Τουρκία. Το θέμα αυτό ελπίζουμε να έχει απασχολήσει σοβαρά τους αρμοδίους φορείς...

«Ο Κορίνθιος»


Δεν υπάρχουν σχόλια