Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Φ.1792

ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
  


Πρώτο μέλημα κάθε πολιτικού είναι να είναι σωστά ενημερωμένος ώστε να μπορεί να επιβοηθήσει τους συμπολίτες του στην εξευρεση αποτελεσματικών λύσεων. 

Καλύτερος τρόπος δεν υπάρχει από την ενημέρωση από τους θεσμικούς φορείς καθώς και τους πολίτες που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τα προβλήματα της περιοχής μας. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δ.Κ Βελίνας κο Γιάννη Ρήγα , τον Πρόεδρο της Δ.Κ Ψαρίου κο Δημήτρη Τζελέπη καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Σικυωνίων Βασίλη Γαλάνη για την φιλοξενία και την ενημέρωση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους πολίτες της ΔΚ Ασπρόκαμπου που αφιέρωσαν χρόνο τους για μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση μαζί μου. Δεσμεύομαι ότι θα μεταφέρω τα προβλήματα τους εκεί που χρειάζεται ώστε να επιλυθούν.





Η Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη συνεχίζει τις συναντήσεις της με αρμοδίους για την λύση και καλυτέρευση των προβλημάτων του Νομού μας
  

* Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο. Στο επίκεντρο της συνάντησης μας βρέθηκαν: :

οι αποζημιώσεις για τα εσπεριδοειδή που επλήγησαν από τον παγετό του Ιανουαρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί συγκεκριμένη τροπολογία για την επίλυση του προβλήματος Οι ζημιές που συνέβησαν πριν λίγες εβδομάδες στα κεράσια στο Καίσαρι και στις γύρω περιοχές. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ είναι ήδη στο πεδίο και τις καταγράφουν .

και φυσικά το πρόβλημα των ενστάσεων στην Στιμάγκα και σε άλλες περιοχές του Νομού μας , όπου αυτήν την στιγμή εξετάζονται προκειμένου να υπολογιστεί η ζημιά στην απόδοση ανά στρέμμα περίπου στο ύψος των κιλών τα οποία αναφέρονται στις δηλώσεις καλλιέργειας.

Ευχαριστώ τον Διοικητή του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο για την διαρκή διαθεσιμότητα του αλλά κυρίως για την συνεχή του προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών της Κορινθίας μας.

Προσωπικά ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, πάντα Παρούσα.


    

**Συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα. Στο επίκεντρο της συνάντησης μας τέθηκε το θέμα της διατήρησης και ενίσχυσης των δράσεων ασφαλείας στον Νομό Κορινθίας. Για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η εδραίωση τους αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και στην περιοχή μας. Μακριά από λαϊκισμούς και παραπολιτική σπέκουλα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεσμεύτηκε ότι η Κορινθία θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα θετικά αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα έτη από τις αποτελεσματικές δράσεις της ΕΑ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν στον τόπο μας αλλά και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια