Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη Φ.1786

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο.
  


Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι απαραίτητο να παρέχεται τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τους πολίτες για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στην διάθεση τους προκειμένου να ενισχυθεί η αναπτυξιακή διαδικασία που πλήττεται τόσο από την πανδημία όσο και από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Από την ψηφιακή μετάβαση, την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών του τουρισμού έως τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής υπάρχει ένα πλέγμα αξιοποίησης οικονομικών εργαλείων που μπορεί να επιβοηθήσουν τους πολίτες να δημιουργήσουν συνθήκες ευημερίας και προόδου. Η Ελλάδα συνεχίζει να αλλάζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε πρωτοφανείς προκλήσεις και παράλληλα να δημιουργήσουμε το παραγωγικό πλαίσιο για την επόμενη μέρα.

Η παρούσα κατάσταση δεν είναι εύκολη αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, μακριά από τα εύκολα λόγια και την άκρατη δημαγωγία.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας





Αυτοψία πραγματοποίησε η Μαριλένα Σούκουλη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου στην περιοχή του Αμονίου.
  


Σε συνεργασία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορινθίας κο Βικέντιο Μαρινάκη, τον Λιμενάρχη Κορινθίας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.,κ. Παναγιώτη Κοντό και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη, η παραμονή του οποίου στην Κορινθία μας χαροποίησε ιδιαιτέρως λόγω της εξαιρετικής του εργασίας στον Νόμο, ενημερωθήκαμε από την Πρόεδρο κα Μαρίνα Βαμβακα καθώς και την πρώην πρόεδρο κα Μάρω Ρομαντζα του Εξωραιστικού Συλλόγου Αμονίου για τα προβλήματα της περιοχής. 

«Συνεργασία» είναι η λέξη κλειδί μεταξύ των αρμοδίων φορέων και της κοινωνίας των πολιτών προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια