Header Ads

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, νίκησαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός - Βαθμολογία Φ.1779

Super League:

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, νίκησαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός 
Βαθμολογία
  


Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ με 1-0.

Ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο Εμβιλά, ο οποίος σκόραρε το «χρυσό» γκολ στο 84ο λεπτό, σε μια φάση, πάντως, που η μπάλα ενδεχομένως να έχει χτυπήσει στο χέρι του Μανωλά πριν καταλήξει στον Γάλλο.

Η ομάδα του Πειραιά έμεινε για 12ο ματς αήττητος κόντρα στην «Ένωση», μετρώντας πλέον εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μια νίκη που τη διατηρεί στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και παράλληλα θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αταλάντα για το Europa League.

Το εντυπωσιακό σερί συνέχισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμεινε για 14ο ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Ατρομήτου με 1-0. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά βρήκαν τρόπο να πάρουν το «τρίποντο» με σκόρερ τον Κρέσπο στο 57ο λεπτό. Ο Ισπανός μετράει οκτώ γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τα τέσσερα να τα έχει σημειώσει κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μπήκε ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιωαννίδης, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο μόλις στο 3ο λεπτό και «σφράγισε» το «τρίποντο» στο 82ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το «τριφύλλι», μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Βόλου. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 33 λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα της Θεσσαλίας να έχει δοκάρι στο 1-0 και να μειώνει στο 51’. Δοκάρι είχε κι ο ΟΦΗ στο 81’, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 2-2.

Βαγγέλης Πάτας Intime



 

Δεν υπάρχουν σχόλια