Header Ads

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Φ.1772

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ:
Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!...
  


Γράφει και Επιμελείται: ο Θεόδωρος Ν. ΣΑΡΕΛΑΣ

Πριν από κάθε άρθρο σου μάθε να αναρωτιέσαι αγαπητέ αδελφέ κ. Θόδωρε και οι συνάδελφοι σου αν η δόλια η πατρίδα είναι ακόμα ελεύθερη και ανεξάρτητη... Και αν δεν είναι ή πρέπει να κάνετε.:.

Αυτή τη φαρμακερή ερώτηση μου πέταξε τηλεφωνικά ο σοφός φίλος κυρ-Γιώργος ο αγρότης από το Κάστρο της Κορίνθου και επειδή σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Ελευθερίου θυμήθηκε τον επαναστάτη Ελευθέριο Βενιζέλο που ως πρωθυπουργός διπλασίασε την Ελλάδα... Όπως επίσης θυμήθηκε και τον Ανδρέα Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός με κυρίαρχο σύνθημα «Η Ελλάδα στους Έλληνες».! αλλά.. ούτε ελεύθερη ούτε ανεξάρτητη είναι η δόλια πατρίδα. Αδελφέ μου αφού την έχουν δέσει και πάλι χειροπόδαρα τα ξένα αφεντικά. Όπως -εδώ που τα λέμε- ουδέποτε ήταν στα 192 χρονιά της ζωής της μετά το 1821. Πάντα χρώσταγε πάντα πλήρωνε και πάντα όπως είπε ο Τρικούπης «δυστυχώς επτωχεύσσμε».

Πού το πας κυρ Γιώργη. Και τι περίμενες από εμάς; να ξεσηκώσουμε τον λαό όπως κάποτε ο δημοσιογράφος Βενιζέλος ξεσήκωσε τον λαό της Ελλάδος; Μπορούμε και θέλουμε. Θα περίμενα από σας όσοι τέλος πάντων μένετε καθαροί και το λέει η περδικούλα σας, να πιάσετε ετούτες τις μέρες από το αυτί τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα, τον Μείμαράκη τον Τσίπρα ακόμη και τον Αρχιεπίσκοπο, ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλες δηλαδή τις κεφαλές του τόπου και να τους πείτε: ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στραβοί είσαστε: Δεν βλέπετε ότι οι ξένα» αφέντες με τα δάνεια και τα μνημονιακά τους καιτις δόσεις τους θέλουν τους Έλληνες αιώνιους ραγιάδες, ζητιάνους και άβουλους, φοβισμένους και παραιτημένους όπως παλαιότερα τους ήθελαν οι Γάλλοι, οι-Εγγλεζοι. οι Αμερικάνοι. Δεν βλέπετε ότι ήδη βάζουν χέρι στα τέσσερα λαχεία μας. Δηλαδή τουρισμός, ναυτιλία, υπόγειος πλούτος και στρατηγική θέση ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ πως ακόμη δεν βλέπετε ή κάνετε πως δεν βλέπετε ότι οι ξένοι αφέντες γαργαλάνε ετούτες τις μέρες ακόμη και τον Ερντογάν σαν άλλος Σουλεϊμάν να μιλάει για μια οθωμανική Θράκη με πρωτευουσα τη Θεσσαλονίκη. Κι εμείς να απαντάμε καμόμηλα στις προκλήσεις του. να κλείνουμε τα μάτια στις καθημερινές παραβιάσεις, να θωπευουμε ! τον παμπόνηρο Νταβούτογλου και να χαρίζουν διαμάντια όπως τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΛΕΤΕ ώρες που δεν είναι ικανοί ούτε τα σύνορα μας να φυλάνε αφού αφήνουν να μπαίνουν κάθε μέρα πάνοπλοι δράστες από την Αλβανία να κλέβουν και να σκοτώνουν τους δικούς μας ενώ θα έπρεπε να έχουμε κλείσει ερμητικά , τη μεθόριο με 2 μεραρχίες στρατού και να θεωρούμε εχθρικό εισβολέα κάθε λάθρα εισερχόμενο ότι κι αν αυτό σημαίνει και τα αυτό του λαού- ότι μας πνίγουν, κάθε μέρα και περισσότεροι οι λαθρομετανάστες που ξεπέρασαν το ενάμισι εκατομμύριο -όσοι δηλαδή και οι δικοί μας άνεργοι, ότι επωφελούνται από τα τρυφερά αισθήματα κάποιων θηλυπρεπών του πολιτικού συστήματος, ότι έχουν αποκτήσει υφος ισότιμου νοικοκύρη ότι δεν δέχονται αμοιβή κάτω των 600 ευρώ, ότι παραβιάζουν παιδιά ενώ εμείς γέρναμε ως λαός.

ότι σκαρώνουν εικονικούς γάμους με Έλληνες και ότι σιγοψιθυρίζουν πώς αργά ή γρήγορα θα γίνουν πλειοψηφία και θα μας πνίξουν.

Αυτό και άλλα πολλά θα πρέπει να ψάλετε κύριε Θόδωρε στην κρατική μούχλα και ιδιαίτερα στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία με εργαλεία την πλειοψηφία των 153 στη Βουλή κέρδισε όλες τις μάχες του Δεκεμβρίου, απέσπασε τα θωπευτικά συγχαρητήρια των ξένων αφεντικών αλλά έχασε και κάνει διαρκώς τη στήριξη της από το λαό με πελώρια το ερώτημα ποια θα είναι η τύχη της στις διπλές -ή μήπως τριπλές- εκλογές του Μαίου...

Πρόκειται όμως για μια κυβέρνηση εντελώς ξεκομμένη από τη βάση στήριξης, Αλλού ακουμπάει τό κεφάλι της αλλά νιώθει το σώμα κάτι ανάλονο που συμβαίνει και με τη Χρυσή Αυγή. Η ναζιστική ηγεσία της είναι εντελώς ξεκομμένη από το μισό εκατομμύριο των ψηφοφόρων της, αλλού το κεφάλι αλλού το σώμα ΑΥΤΑ τα ολίγα για σήμερα που είναι η γιορτή του Αγίου Ελευθερίου κυρ-θόδωρε από τον φίλο σου κυρ-Γιώργο και να με συμπαθάς που σου το λέω έτσι τσεκουράτα Δικός μας είσαι... μήνυσε όμως και στους συναδέλφους σου αυτούς που ίο λέει η περδικούλα τους και δεν λατρεύουν τον Μαμωνά, να μπείτε όλοι μαζί θαρραλέα στη μάχη της εθνικής ανεξαρτησίας. Να ακουμπήσετε ολόψυχα στο λαό και προπαντός να μιλάτε και να γράφετε έτσι που να σας νιώθει ο κάθε αμόρφωτος. Κυρ-Γιώργο νά βάζετε στα κείμενα σας λέξεις δυνατές που να κρύβουν μέσα τους μπαρούτι... και να είστε βέβαιοι ότι κάποτε θα συνέλθουμε Το λέει η μοίρα μας. θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε.

Ο κόσμος να χαλάσει Και να είστε βέβαιοι ότι κάποτε θα συνέλθουμε Το λέει η μοίρα μας γιατί θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε.

ΣΑΤΙΡΑ 

Θα γράψω και μία σάτιρα και θα την αφιερώσω στο 1 ΚΑΠΗ του Περιστερίου και ειδικά στην 3η ηλικία φίλοι μου αγαπημένοι Ο Αι-Βασίλης με τα δώρα έμαθα δεν έρχεται εφέτος γιατί είναι παλιό το έλκηστρο και ακριβά τα τέλη γι’ αυτό φίλο μου αγαπημένοι δώρο μην ψάχνετε να βρείτε μέσα στο τζάκι τα έκλεψε η τρόικα μαζί με τον Στουρνάρα.

Όμως εμείς οι Έλληνες καθόλου δεν μασάμε κάτι θα βρούμε ξανά από την αρχή και ξανά μπροστά θα πάμε Χιλιάδες είναι οι Έλληνες που εσκοτώθηκαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Γι΄ αυτό και κάτω δεν το βάζουμε.

Σας ευχαριστώ, καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία...

Από το όμορφο Περιστέρι με αγάπη 

*Ο κ. Θεόδωρος Σαρέλας, είναι κειμενογράφος, κάτοικος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια