Header Ads

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ φ.1753

ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ έπειτα από 50χρόνια
  


Ξενύχτησε όλη η Ελλάδα για χατίρι του και αυτός τους δικαίωσε! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά από τα ξημερώματα της Τετάρτης το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, γράφοντας ιστορία.

Το είπε και το έκανε. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών είχε από την αρχή της σεζόν ως μεγάλο του στόχο να φέρει στην κορυφή τους Μπακς και αυτό το έκανε με μαγικό τρόπο. Το τελικό 105-98 επί των Φίνιξ σήμανε γενικό ξεσηκωμό για τους φίλους των «ελαφιών». Μισός αιώνας, άλλωστε, πέρασε από το μοναδικό ως τώρα πρωτάθλημα της ομάδας! Τι άλλο να έκανε ο 27χρονος εκρηκτικός φόργουορντ, ο οποίος σκόραρε 50 πόντους και διαμόρφωσε τη σειρά στο 4-2, με ανατροπή από το 2-0, με το οποίο προηγήθηκαν οι «ήλιοι». Ο Γιάννης, που προ ημερών ξεπέρασε, σαν να μην υπήρχε, τον τραυματισμό του, πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν είναι όμως μόνο πρωταθλητής και ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, είναι κα ο νέος ΜνΡ των πλέιοφ. «Σκεφτόμουν όλο το ταξίδι όλη την πορεία μου, τι έκανα για να φτάσω εδώ.

Τι θυσίασαν α γονείς μου για να είμαι εδώ. Αυτό το έβλεπα κάθε μέρα της ζωής μας Αυτό είναι για τη μαμά μου, δούλεψε τρομερό σκληρά για να είμαι εγώ εδώ. Δεν με πίεσε ποτέ. Αυτό είναι για τον μπαμπά μου, που μας βλέπει από ψηλά, και για τη γυναίκα μου. Κάθε μέρα κάνει καλύτερο άνθρωπο, προσέχει τον γιο μου. Αυτό ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό το πήρα Υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν κάθε μέρα Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τη Μαράια, τα αδέλφια μου και όσους με βοήθησαν» είπε συγκινημένος ο Γιάννης, που είναι σαφώς πεινασμένος και για άλλες επιτυχές: «Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι. Έπαιξα ως πλέιμέικερ, μετά έγινα ηγέτης. Αυτό έπρεπε να κάνω και τώρα να τα κάνω όλα. Για τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Για τον Τζον Χάμον, που πίστεψε εμένα και την οικογένεια μου.

Για τον Λάρι Ντρου. Για τον ΤΖέισον Κιντ. Και φυσικά για τον κόουτς Μπουντεν-χόλζερ. θα συνεχίσω, δεν θα σταματήσω. Ετσι είμαι ως χαρακτήρας».

πηγή ¨δ¨22-7-2021


Δεν υπάρχουν σχόλια