Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1748

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  


Η Κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με θάρρος οριοθέτησαν εξαρχής τον κυρίαρχο στρατηγικό μας στόχο για την χώρα που αφορά ξεκάθαρα στην δημιουργία νέων θέσεων ποιοτικής εργασίας για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Η έννοια της προσφοράς ποιοτικής εργασίας αναφέρεται σαφέστατα στην δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, όπου η αμοιβή θα πρέπει να είναι ανάλογη της ποιότητας της εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού. Αλλά η έννοια της ποιοτικής εργασίας για την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας δεν εξαντλείται μόνο στο οικονομικό κομμάτι.

Περικλείει κυρίαρχα και την δημιουργία ενός ποιοτικού εργασιακού περιβάλλοντος, όπου τα δικαιώματα των εργαζομένων θα προστατεύονται αποτελεσματικά και ο εργασιακός χρόνος θα είναι δημιουργικός, παραγωγικός και θα μπορεί να προσφέρει την επιδιωκόμενη προσωπική και επαγγελματική πλήρωση.

Αυτό το ευαίσθητο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής στον τομέα της εργασίας ρυθμίζουμε με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.


ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Ευχάριστα νέα για την ορεινή Κορινθία μας. Το ξενοδοχείο Ξενία Καστανιάς συμπεριλήφθηκε στα Ξενία προτεραιότητας που θα δοθούν για εκμίσθωση μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας. Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ Α.Ε. κος Αντώνιος Μπέζας δήλωσε ότι πλέον θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την τεχνική και νομική ωρίμανση του συγκεκριμένου ακινήτου, ώστε τους επόμενους μήνες να προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός. Η συνεργασία και η συλλογική προσπάθεια δείχνει τον δρόμο για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων. Τα χωριά μας είναι το μέλλον μας

Δεν υπάρχουν σχόλια