Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1747


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Το «αγκάθι» του Μεταναστευτικού ελογχεύει εθνικούς κινδύνους…

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, εν όψει τη Συνόδου κορυφής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί μία διαχρονική επιτυχημένη συνταγή της Τουρκικής διπλωματίας, η οποία αρμέγει και απομυζά τις επιχορηγήσεις της Ευρώπης, έχοντας τις πλάτες της Γερμανίας. Σε μία χρονική περίοδο που η γειτονική μας χώρα βρίσκεται σε τραγικά δύσκολη οικονομική, συμμαχική και γεωπολιτική θα λέγαμε θέση , χρηματοδοτείτε κάθε χρόνο με 11 δις ευρώ από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση στα ενταξιακά πλαίσια. Με όπλο τη χρησιμοποίηση του Μεταναστευτικού και σημαντικό σύμμαχο την ανθελληνική Γερμανίδα Μέρκελ πέτυχε πάλι και άλλο μπαξίσι χωρίς να κάνει πίσω στο ελάχιστο στα σκοτεινά αρπακτικά σχέδια εναντίον υποτίθεται συμμάχων στο ΝΑΤΟ.

Μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία να είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα στο πρόβλημα το μεταναστευτικό για την Ελλάδα σε σύγκριση με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ - ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, αλλά δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο φαίνονται, αφού: Φρόντισαν οι εταίροι μας να μαντρωθούν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, να γίνει η χώρα μας αποθήκη ταλαιπωρημένων συνανθρώπων – μηδέ πρακτόρων εν υπνώσει εξαιρουμένων – και να φυτευτούν ολόκληρα γκέτο – χωριά αλλόθρησκων και παράνομων σε όλη την Ελλάδα. Και ενώ γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικοί μας ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών υπάρχουν εκπαιδευμένοι πράκτορες έτοιμοι να ενεργήσουν σε πρώτη ζήτηση αποσταθεροποιητικά, εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της Ε.Ε. και της Τουρκίας.

Οι ροές λαθρό τόσο από την πλευρά του Ανατολικού Αιγαίου προς τα νησιά μας όσο και από τη Θράκη εξακολουθούν να μας έρχονται αθρόως και απρόσκλητοι. Και επειδή στον Έβρο τα βρήκαν σκούρα οι σύγχρονοι τούρκοι δουλέμποροι τους περνάνε πρώτα από την Ανατολική Θράκη στη Βουλγαρία και μέσω των αφύλακτων Ελληνοβουλγαρικών συνόρων μας έρχονται πεσκέσι στην Ελλάδα προς δόξα των τουρκικών σχεδίων. Λέγεται πως η Γερμανία έκανε πρόταση να αποδεχθούν οι χώρες της Ευρώπης ποσοστώσεις μεταναστών, αλλά γεγονός είναι πως εκατομμύρια από παράνομους έχουν ριζώσει στη χώρα μας σε βάρος των παιδιών μας, που έχουν βιώσει μίαν άνευ προηγουμένου ανεργία. Ατυχώς τόσον ο σημερινός Επίτροπος Μετανάστευσης όσο και ο προηγούμενος δεν φέρθηκαν Ελληνικά.

Ανησυχούμε ότι και αυτό το καλοκαίρι, πέραν των άλλων που μας ετοιμάζουν οι «Σωτήρες» της ανθρωπότητας, το σκηνικό λαθρομετανάστευσης στα σύνορά μας μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και το θέατρο που θα παίξουν οι Τούρκοι, θα γίνει χειρότερο από πέρυσι. Η Άγκυρα διάγει μια τρομερά δύσκολη περίοδο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Κάτι μας λέγει πως ο Τ. Ερντογάν θ΄ αρχίσει πάλι τον υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδας για να σώσει το κεφάλι του… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια