Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ»

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ο «Κορίνθιος»
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον κόσμο… 

Οι σκεπτόμενοι Έλληνες, αυτοί που δεν βρίσκουν πως αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, αλλά και απ΄ άκρου εις άκρον στον Πλανήτη Γη, δεν είναι Σενάρια Συνομωσιολογίας, αλλά πραγματική γιγαντιαία Συνωμοσία κατά του ανθρώπινου γένους, επιβεβαιώνονται. Η όλη υπόθεση δεν άρχισε σήμερα αλλά ανάγεται σε βάθος χρόνου και είναι καλώς ενορχηστρωμένη με κύριο σκοπό την Παγκόσμια επικράτηση. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σε όλα σχεδόν τα κράτη του κόσμου τούτου. Όπως έχει δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς υπάρχει σχέδιο, το οποίο υποστηρίζεται από εκατοντάδες ή και χιλιάδες παραφυάδες Οργανώσεων και ατόμων. 

Είδαμε Κινήματα Ειρήνης, που μιλούσαν μονόπλευρα χωρίς να μιλούν και να αγγίζουν το «Σύστημα», ακούσαμε Φεμινιστικά κινήματα που ξεσήκωναν με τα λόγια τους τα παχιά τα ωραία και μεγάλα τις γυναίκες της χώρας μας, ζήσαμε τη θολούρα των Συνδικαλιστικών Κινημάτων που ισοπέδωναν Κυβερνήσεις και Επιχειρήσεις με τις απεργίες τους,, διαπιστώσαμε τις Οργανώσεις της Παιδείας που δεν άφηναν να πάει μπροστά ο τομέας με τις συνεχείς απαιτήσεις τους, ενώ είχαν αφωνία στους εκσυγχρονισμούς υποβάθμισης. Και την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά ο θεματοφύλακας υποτίθεται της Εθνικής Παιδείας και όχι μόνο, η Ακαδημία Αθηνών, ήταν ανύπαρκτη σε κατάφορη παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος. 

Μετά τη μεταπολίτευση του 1974, ακόμη μία φορά στη μακραίωνη ιστορία του ο πολιτικός κόσμος και η πολιτική της χώρας αντί να εργαστούν για την πρόοδο και ευημερία του Ελληνικού Λαού, αφού κατέστρεψαν τη Βαριά και Μεσαία Βιομηχανική Ανάπτυξη, αφού αύξησαν τη μηδενική σχεδόν ανεργία σε δεκαδικούς αριθμούς, αφού εισήγαγαν καινά δαιμόνια σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου, καταχρέωσαν το δημόσιο, παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία και Εθνική Περιουσία στα κοράκια της Τρόϊκα με τελικό αποτέλεσμα την εξαθλίωση του υπερήφανου μέχρι πρότινος Ελληνικού Λαού. Αποκορύφωμα όλης αυτής της αντεθνικής Πολιτικής το ξεπούλημα της Μακεδονίας και η ανοχή στη Λαθρομετανάστευση. 

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πλείστα όσα παραδείγματα, αλλά θα κλείσουμε με μίαν επισήμανση. Όλα αυτά που συνέβησαν και αναφέραμε είχαν την αιτία τους κυρίως στο να βρεθεί ο υπερήφανος Ελληνικός Λαός, στερούμενος πραγματικών Ηγετών – με ελάχιστες εξαιρέσεις – κολλημένος στον τοίχο. Σοβαρή ήταν καθόλη τη διάρκεια των σαράντα τελευταίων ετών η καταστροφική τακτική των παντός είδους Αναρχικών ομάδων της Αριστεράς. Έχετε αναρωτηθεί: «Που είναι οι αναρχικοί, γιατί δεν διαμαρτύρονται κατά της εξουσίας που επιβάλλει απαγορεύσεις με το αμφιλεγόμενο πρόσχημα της Πανδημίας;». 

Ο «Κορίνθιος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια