Header Ads

ΉΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 φ.1683


Γ ΈΘΝΙΚΗ – 6ος Όμιλος 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – Α.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ 1-4 

Η ομάδα της Κορίνθου προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν άντεξε…


Η Νέα Αρτάκη νίκησε στην Κόρινθο την τοπική ομάδα Α.Σ. Κόρινθος 06 με τη συνηθισμένη στους τελευταίους αγώνες συνταγή σκορ 4-1, για την 21η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ελπίζει στο “θαύμα” για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3΄ με τέρμα του Καρέλλα στην πρώτη επίθεση που έκαναν, αλλά αυτό ήταν. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να κερδίσουν και πρεσάρισαν την Κόρινθο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα. 

Η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα δεν άντεξε στη συνεχή επιθετικότητα της Νέας Αρτάκης, η οποία από το 34΄ της αναμέτρησης παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε σ΄ αυτό το 34΄ ο Καραμπάς που ισοφάρισε για τον Α.Ο.Νέας Αρτάκης, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Ντάμπος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ σε 1-2. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και το επιθετικό παιχνίδι του Α.Ο. με ομαδικότητα, πάσα στην πάσα χωρίς να κρατάνε την μπάλα οι παίκτες, με διεκδίκηση φανατισμένη δεν άφησαν τους Κορίνθιους σε χλωρό κλαρί. Η κυριαρχία τους στα άγουρα, ως επί τω πλείστον νοιάτα του ΑΣ Κόρινθος 06 ήταν απόλυτη. Στο 69′ ο Τσούτσης έκανε το 1-3 και ένα λεπτό μετά ο Ντάμπος με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 

Η σημερινή ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 06 δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που άρχισε η ποδοσφαιρική περίοδος της Μικρής Λίγκας. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας ήταν στην πρώτη πεντάδα. Η επικρατούσα νοοτροπία αδιαφορίας και εγκατάλειψης που επιδεικνύουν οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι, που θα κατονομάσουμε με τη λήξη του Πρωταθλήματος, άφησε την ομάδα χωρίς την ελάχιστη συμπαράσταση όπως έπραξαν και στις τέσσερεις ομάδες της Κορινθίας, που προξηγήθηκαν του ΑΣ Κόρινθος 06. Κι΄αυτό, όταν όλοι οι Νομοί της Πελοποννήσου εκπροσωπούνται στις Εθνικές κατηγορίες…. 

Διαιτητής ήταν ο Κουρλός με βοηθούς τους Καφρίτσα και Καλοπίση. 

Κόρινθος ´06: Ψωμάρας, Κόκκινος, Κεφαλάς (62΄ Τζαναβάρας), Παπουτσής, Μπαμπάι, Καρέλλα, Κογιός (85΄ Μπίμπας), Παπανικολάου (85΄ Λέσσι), Μπαμπάι (76΄ Νικολόπουλος), Κουιμέλης, Κάρρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια