Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ φ. 1667

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ της γνώμης...
Η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Τα γεγονότα, που συμβαίνουν επί των ημερών μας στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν αποτελούν ένα τυχαίο περιστατικό. Όλα, μα όλα, είναι προσχεδιασμένα επί χάρτου και σήμερα υλοποιούνται με τις ενέργειες Κυβερνήσεων Μειοδοσίας, επιχορήγηση τεράστιων κεφαλαίων, που διαθέτουν οι Μυστικές Υπηρεσίες και οι πράκτορες, που κάνουν στέκι στα παράλια της Μικράς Ασίας και στις υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Το σχέδιο δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία εξουσιάζεται από ολιγόπιστους και ανύπαρκτους ηγέτες, που άγονται και φέρονται, ανάλογα με τις εντολές, που παίρνουν και εκτελούν, ως πειθήνια όργανα. Τα βήματα, που ακολουθούνται είναι σημαδιακά
Με τους πράκτορες Μυστικών Υπηρεσιών δημιουργούν εφιαλτικές συνθήκες διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια και Υποσαχάρια  Αφρική. Στη συνέχεια χρηματοδοτούν με τρεις ή και τέσσερις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές ενεργειών και πειθήνια υποταγή. Ενθυμούμαι ότι κατόπιν εντολής, η Κυβέρνηση Τσίπρα δήλωσε τα “περί ανοικτών συνόρων” στην  Ελλάδα  και παράλληλα δόθηκε κυβερνητική εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να μην εμποδίζουν, αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους, ακόμη και να τους υποδέχονται με προκάλυμμα την ανθρωπιά και την φιλοξενία. Προς τούτο, ας είναι καλά η καθημερινή πλύση εγκεφάλου, που γίνεται από τα ΜΜΕ με τη ρετσινιά του ρατσιστή και Εθνικιστή σε κάθε φωνή διαμαρτυρίας.
Η προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο με τη βοήθεια και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων σκοπόν έχει το κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα. Είναι φανερή η συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη άσχετα με αυτά ,που δείχνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ αποκρύπτοντας τις στρατεύσιμες ηλικίες, που βράζει η θέλησή τους για αίμα.. Με τη δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, οι Λαθρομετανάστες θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά. Η Εγκληματική τακτική της Κυβέρνησης Τσίιπρα συνεχίζεται και επί Μητσοτάκη και είμαστε εν αναμονή μέχρι να δούμε τυχόν  διαφοροποίηση επί το θετικότερο.
Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι, που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους εξοντώσουν. ΄Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους  ή θα φέρουν τέσσερις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικού νόμου, χωρίς να είναι επιδεκτικοί αποδοχής της ενσωμάτωσης. Το μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο οι Λαθρομετανάστες, αλλά και  οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, που ξεπουλάνε τον Ελληνισμό, χωρίς να λογοδοτήσουν. Αυτές τις έγκυρες πληροφορίες τις λέγαμε από πενταετίας, αλλά οι Πολιτικοί μας αποδέχθηκαν το κλείσιμο των βορείων συνόρων και άφησαν ορθάνοικτα τα ανατολικά μας σύνορα για να εφαρμοαστεί το γνωστό, « Μπάτε σκύλοι και αλέστε… Η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι…»  
Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια