Header Ads

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ…

Προετοίμασε το έδαφος και μας ετοιμάζουν μεγάλη αλλαγή στην Βόρεια Ελλάδα. Η Ρωσία και ο Πούτιν σωζει τη Σύμμαχο Συρία, εμάς μην περιμένουμε να μας σώσουν οι δήθεν σύμμαχοι γιατί ο Τραμπ έχει τα δικά του προβλήματα και του δικούς της πεμπτοφαλλαγγίτες οι ΗΠΑ. Το κατάπτυστο άρθρο του BBC είναι ενορχηστρωμένο σε ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μας για να αρπάξουν Μακεδονία και Θράκη. Όπως αναφέρει σε Ρεπορτάζ ο Κίμων Χαραλάμπους, Στοιχεία της Eurostat δίνουν πάτημα στην Νέα Τάξη να περάσει τα σχέδιά της με «βιτρίνα» Σκοπιανούς και Τούρκους… Την ίδια ώρα οι ανθέλληνες που έδωσαν το δικαίωμα και πάτησαν τις «κόκκινες γραμμές» που επί δεκαετίες φύλαγαν, ως κόρην οφθαλμού, οι προηγούμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις κωλυσιεργούν για μερικούς μήνες παραμονή στην εξουσία της μειοψηφίας…
Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές περιφέρειες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το 2017, το μέσο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (εκπεφρασμένο σε όρους αγοραστικής δύναμης) διαμορφώθηκε στο 67% του μέσου κοινοτικού. Μόνο η Αττική (91% του κοινοτικού ΑΕΠ) κατέγραψε κατά κεφαλήν ΑΕΠ άνω του 75% του κοινοτικού, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα το 2017 σημειώθηκε στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (46%), στην Ήπειρο και το Βόρειο Αιγαίο (48%) και στην Δυτική Ελλάδα (49%).
Σε αυτά τα στοιχεία θα «πατήσουν» αυτοί που θέλουν να διαμελίσουν την πατρίδα μας.
Θα υποσχεθούν ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον σε περιοχές, όπως η Θράκη και η Μακεδονία, προκειμένου να τις αποκολλήσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το δημοσίευμα του BBC, περί του οποίου σας κάναμε εκτενή ανάλυση και δικαιωθήκαμε από τις εξελίξεις, που κάνει λόγο για «καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα» έκανε την αρχή και επιβεβαίωσε του χειρότερους φόβους σχετικά με την χρήση που θα έχει τελικά η Συμφωνία των Πρεσπών.
Η «σκυτάλη» πέρασε στον ιδρυτή του πολιτικού φορέα «Ουράνιο Τόξο», Παύλο Βοσκόπουλο.
Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η πραγματικότητα είναι αυτή που έχετε μπροστά τα μάτια σας. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που είναι μέλος της σύγχρονης μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. (…) Βεβαίως ζητάμε αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας.
Πώς είναι δυνατόν μία πολιτισμένη χώρα να μην δέχεται τη διαφορετικότητα και να μην αναγνωρίζει μειονότητες στο έδαφός της».
Στο πλευρό του στέκονται και οι Τούρκοι.
Σε δημοσίευμά του, το dirilis postasi παρομοιάζει την ανύπαρκτη «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα με την μουσουλμανική, αποκαλώντας την βέβαια, ως τουρκική.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το «Βαλκανικό Περισκόπιο», το τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «εθνικές μειονότητες», που καταπιέζονται στην Ελλάδα.
Γράφουν οι Τούρκοι:
«Το ζήτημα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων υπήρξε και παραμένει ένα από τα κύρια προβλήματα της Ελλάδας στη διαδικασία της ΕΕ.
Ομοίως, η προσέγγιση των ελληνικών αρχών στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, που λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους μειονότητα».
Όλα αυτά, αν προχωρήσουν κι άλλο, πολύ φοβόμαστε, θα οδηγήσουν σε μεγάλη αλλαγή στην Βόρεια Ελλάδα.
Σε αλλαγή συνόρων, με τους παγκοσμιοποιητές να προσφέρουν στους κατοίκους των περιοχών ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, το οποίο ωστόσο μπορεί να έρθει και μέσα από την Ελλάδα, άπαξ και αφεθεί στην άκρη η πολιτική της υπέρογκης φορολογίας που εφαρμόζει η Αριστερά. Οι περιοχές των Ελλήνων μπορούν να αναπτυχθούν από τους Έλληνες, χωρίς να χρεια στεί να απαρνηθούν την ελληνικότητά τους.

Το καταλάβατε; Και χειροκροτείτε προεκλογικά και ανέχεσθε τους υπαίτιους πολιτικούς που δεν ξεπουλάνε μόνο τα περιουσιακά στοιχεία της Πατρίδας μας, αλλά και διαμοιράζουν τα ιμάτιά της…


Δεν υπάρχουν σχόλια