Header Ads

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ / Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – ΚΥΨΕΛΟΣ : 5 - 0


Πανηγυρική πρόκριση για τον ΑΣ Κόρινθος 06 στα ημιτελικά του θε­σμού, που απέκλεισε τον αξιόμα­χο ΑΣ Κύψελο Κορίνθου με καθα­ρό σκορ 5-0.Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή (και λί­γο ...χαλάζι για ποικιλία ), αλλά αυ­τό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Τάσου Πέρρα να βάλουν τη μπάλα κάτω να νικήσουν και τις κακές και­ρικές συνθήκες και με καλή εικό­να να φτάσουν σε μια άνετη νίκη- πρόκρισης. Η ομάδα του Παναγιώ­τη Λαμπρινού παρά τα πέντε γκολ, που δέχτηκε, άφησε καλές εντυ­πώσεις. Όμως τι να κάνουν κόντρα στους ποιοτικούς και πρωτοπόρους της Α’ κατηγορίας Κορινθίας; Παρ’ όλα αυτά όμως η ομάδα έδειξε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να α­νέβει στην Β’ κατηγορία, εκτός και αν έχουν τάσεις ...αυτοκτονίας. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε τους σκόρερς του αγώνα, που διε­ξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κοριν­θίων . Στο 11’ ο Τσατσόπουλος με καρφωτή πλάγια κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στο 41’ ο Καμπιώτης, στο 45’ ο Τζανέτος έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-0. Στην επα­νάληψη στο 52’ ο Γκουριώτης και στο 72’ ο Ζίου με αυτογκόλ. Τέλος σημειώνουμε ότι στις καθυστερή­σεις ο Μανώλης Αμπαδιωτάκης α­πέκρουσε πέναλντι του Λ. Στασινό­πουλου. Χωρίς προβλήματα η διαι­τησία του Βλαντή και των βοηθών του Γιάνκου-Οικονόμου. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Κιούλος, Στα­σινόπουλος, Φίλης, Τριμπόνιας (55’λτ Μαγγίνας ), Μαυρέλης ( 37’λτ Γκουριώτης ), Βασιλάρης, Οι­κονόμου, Τσατσόπουλος, Καμπιώ­της , Κάπλατζης (64’ Μπαμπάϊ ), Τζανέτος (55’ Ντομί ). 

ΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ: Μ. Αμπαδιωτάκης, Ζίου, Γέρου (46’ Κεμερλής ), Ζαβο­γιάννης (46’ Κουτρουμπής ), Μαν­θόπουλος (80’ Κοκκιόπουλος ), Κα­κνίδης (46’ Κονιδάρης ), Δήμας, Θ. Μαρούδας, Θεοχάρης, Ζάχος, Δη­μαράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια