Header Ads

UNICS LEGAL--->Το θέμα μας : "Σε πολιορκία ο Λαός έξω από τη Βουλή για το όνομα με τα ΜΑΤ και τα καπνογόνα, που κάποτε κατηγορούσαν"

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook - Το θέμα μας

16 Ιουνίου στις 1:12 π.μ.
Μια συμβολική πρόσκληση μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη και μια πορεία με τα αδέλφια μου από την παλιά Βουλή προς τη νέα, την τόσο ντροπιασμένη από την αναξιότητα των ενοίκων της, έλαβε χώρα σήμερα 15/6/2018, καθώς στη Βουλή συνεχιζόταν το θέατρο για την ονοματοδοσία των Σκοπίων. Σε πολιορκία από χθες από όσους δεν πτοούνται κι αγωνίζονται ορθοί. Το Σάββατο, 16/6, οι πληροφορίες λένε ότι η ψηφοφορία στη Βουλή θα τελειώσει κατά τις 14.00. Για το λόγο αυτό όσοι μπορούν να βρίσκονται στην «πολιορκία» από νωρίς. Να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη, αν κι οι εθνοπατέρες αποδείχθηκαν άκρως χοντρόπετσοι, τυφλοί και κουφοί στα κελεύσματα του λαού των Ελλήνων! Τι αξία να έχουν δημοψηφίσματα και διαδηλώσεις μπροστά στις εντολές των αφεντικών τους...!!!


Κυριάκος Κόκκινος : Όταν όλοι οι λαοί συνειδητοποιήσουν ότι η φιλοπατρία όχι μόνον δε είναι κακό, αλλά ότι είναι φυσική ανάγκη και αρετή όλων των ανθρώπων , γιατί αποτελεί τη συλλογική έκφραση της αγάπης προς την κοινότητα εκάστου, τότε μπορεί να πειστούν ότι υπάρχει δρόμος ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας, όπως τον περιγράφουμε ως ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ! Το πρόβλημα είναι ότι οι πολέμιοι των λαών, κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προσωπεία ενός δήθεν αντιεθνικισμού, διαστρεβλώνοντας τα φυσικά κι εμφανίζοντάς τα ως αφύσικα, δημιουργούν συνεχείς τεχνητές πολώσεις, προς έλεγχο των λαών. Οι τοπικές αυτές εντάσεις διατηρούνται επί μακρόν, γιατί χρησιμοποιούνται ως μέσο ελέγχου. Έτσι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, που στηρίζεται σε μία ιστορική απάτη, που κανείς πλέον δεν μιλά γι’ αυτήν, δεν θέλουν να λυθεί στη ρίζα του με μια βιώσιμη λύση, αλλά η όποια λύση να είναι μερική και να διαιωνίζει το πρόβλημα, που θα καθιστά αναγκαία τη συνεχή παρουσία των διεθνών πατρώνων ...!


  • Σίσσυ Κατσούδα : Δεν ήταν αναμενόμενο; Πουλήσαμε τη γη μας, Πουλήσαμε την ιστορία μας, ας ξεπουλήσουμε και τις ψυχές μας..



  • Peter Doukas : Ν.Υόρκη DEMOKRATIA TON SKOPION REPABLIC OF SKOPIA




  • Ο David Paul : Αλέξης Τσίπρας et.al, you realise that all have accomplished with your traitorous act of selling out Macedonia to Vardaska is to divide the Greek people even more than they were before......... This can only mean one thing, and it is coming, of that I am sure. You and all Greek politicians are responsible for anything that occurs in the ensuing months to come.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :
Αλέξης Τσίπρας et. Αλ, καταλαβαίνεις ότι όλα έχουν πετύχει με την προδοσία σου να πουλήσεις την Μακεδονία στην vardaska είναι ένα χάσμα στον ελληνικό λαό ακόμα περισσότερο από ότι ήταν πριν......... αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, και έρχεται, από αυτό είμαι σίγουρος - Ναι. Εσείς και όλοι οι Έλληνες πολιτικοί είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε θα συμβαίνει στους επόμενους μήνες που θα έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια