Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ


ΠΗΓΕΣ: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, greeknation.Hellenicinformationteam, el.gr, voicenews.gr, militaire.gr


Αλβανοί εθνικιστές κατέβασαν την ελληνική σημαία από την εκκλησία!

Κυριακή, 29 Απριλίου : «Απολύμανση της περιοχής στη νότιο Αλβανία» χαρακτηρίζουντις δράσεις τους οι ακτιβιστές του «Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας»- LSHB, σύμφωνα με τα όσα γράφει η αλβανική ιστοσελίδα των εθνικιστών-φασιστών Αλβανών. Συνεχίζει, λέγοντας «η ελληνική σημαία/κουρέλι, που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της εκκλησίας της Κρανιάς στη Φοινίκη, χωρίς κανείς να ενοχλείται στην αλβανική επικράτεια, κατέβηκε χθες. Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Κινήματος, Καστρίτ Μπερισάι έφθασε στις Κρανιές μαζί με ορισμένους ακτιβιστές του Κινήματος και κατέβασαν το ελληνικό πανί.
Όπως μπορείτε να δείτε η σημαία κατέβηκε από την εκκλησία της Κρανιάς, έγινε κομμάτια και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η αντι-αλβανική πολιτική τάξη ευνόησε πολλές ελληνικές δομές στο νότο της Αλβανίας, αλλά ο πραγματικός Αλβανός ακόμη δεν είναι νεκρός. Στις 28 Νοεμβρίου η αλβανική εθνική σημαία θα ανεγερθεί στην Πρέβεζα, που την κατέλαβαν οι Έλληνες κατακτητές. Περιμένετε και θα δείτε».
Τι απέγινε αλήθεια ο φράχτης του Έβρου;

Τι απέγινε αλήθεια ο φράχτης του Έβρου;
Χθές πήγα αυθημερόν στην Αλεξανδρούπολη, όπου κι αν γύριζα το βλέμμα μου έβλεπα κι από μια ομάδα λαθρομεταναστών - λαθροπροσφύγων, έσφιξε η ψυχή μου, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι απέγινε ο περιβόητος φράχτης του Έβρου; Πως περνούν; Αν χάλασε λόγω των πλημμυρών, δεν χάλασε ολόκληρος, γιατί δεν τον επισκευάζουν; Αλλά ξέχασα, ήταν αυτοί οι κομμουνιστές, η σημερινή κυβέρνηση που φώναζε, ωρίονταν και διαμαρτύρονταν για την κατασκευή του, οπότε τώρα πως θα τον επισκευάσουν.
Ε, εντάξει, μήπως θα είναι η πρώτη αριστερή κωλοτούμπα; ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ... Ή μήπως θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους; Η απάντηση ίδια, ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ, όλη τους η διακυβέρνηση διαψεύδει μία μία τις υποσχέσεις τους. Οι μόνες υποσχέσεις που κράτησαν είναι εκείνες προς τα παγκόσμια αφεντικά της ΝΤΠ, Τζωρτζ Σόρος και ΣΙΑ.
ΑΣ αφήσουν λοιπόν, τις ταρζανιές τους και ας κλείσουν τουλάχιστον τα χερσαία σύνορα, αφού <<δεν γίνεται>>..... να κλείσουν τα θαλάσσια. ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ. Εκτός κι αν τους θέλετε, που τους θέλετε, όμως: τούτη η Πατρίδα δυστυχώς είναι δική σας αλλά και δική μας και των παιδιών μας... Εμείς παραλάβαμε βαρύ ιστορικό όνομα και παρακαταθήκη, την ελεύθερη Ελλάδα... Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Μια Ελλάδα υπόδουλη στους δανειστές και υπόδουλη από λαθροεισβολείς μουσουλμάνους που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας από κάθε άκρη της γης είτε έχουν πόλεμο είτε όχι.
Δεν βλέπουμε τα παραδείγματα των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών που όχι απλά έκλεισαν τα σύνορα τους, αλλά τα σφράγισαν, να μην περνάει ούτε λαθραίο κουνούπι. Ή ξεχνάτε που στοίβαζε πρόσφατα η Γερμανία στα αεροδρόμια της όλους όσους έφταναν από την Ελλάδα; Όσοι μάλιστα σφράγισαν τα σύνορα τους και άφησαν καθαρή την Πατρίδα τους επιβραβεύτηκαν και επανεκλέχτηκαν θριαμβευτικά, τελευταίο παράδειγμα ο Ορμπάν στην Ουγγαρία.
Ποτέ δεν είναι αργά, κάντε κάτι και σταματήστε τους λαθροεισβολείς της Πατρίδας μας...!!! Για εκείνους που θα σπεύσουν να πουν πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, τους απαντώ πως συμφωνώ αλλά με το πρόθεμα λάθρο- χαρακτηρίζουμε την πράξη τους, που είναι πέρα για πέρα 1000% λαθραία, είτε πρόκειται για πρόσφυγα είτε για μετανάστη.Νέο προκλητικό σόου Ερντογάν από τη Σμύρνη:
Οι Έλληνες την έκαψαν

Νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν και μάλιστα μέσα από την πονεμένη Σμύρνη. Ξεκινώντας ουσιαστικά επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φρόντισε μέσα από μια πόλη που βάφτηκε με ξεριζωμό και αίμα να στάξει δηλητήριο για τους Έλληνες και να διαστρεβλώσει την αμείλικτη ιστορία. Έτσι, μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της πόλης. Στην καταστροφή της Σμύρνης. Και κατηγόρησε τους Έλληνες πως την έκαψαν!
«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή», είπε ο Ερντογάν όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη. Δεν είναι η πρώτη πρόκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Και όπως φαίνεται θα πει και άλλα τραγικά μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές. Οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου Προέδρου προσβάλουν βάναυσα, όχι μόνο την ιστορική αλήθεια, αλλά και τα χιλιάδες θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.
Tο YPG διατείνεται ότι σκότωσε 12 τούρκους στρατιώτες τις τελευταίες μέρες στο Afrin μεταξύ αυτών και 1 διοικητή

Σύμφωνα με κούρδικους λογαριασμούς το YPG συνεχίζει ναστοχεύει τους τούρκους εισβολείς στο Afrin στο συριακό βορρά. Αναφέρουν ότι η κούρδικη πολιτοφυλακή σκότωσε 12 τούρκους στρατιώτες τις τελευταίες μέρες. Ένας τούρκος διοικητής ονόματι «Taner Cobanoglu» είναι μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στο Αφρίν.«Οι διακινητές ζουν μέσα στα hot spots»
Κραυγή αγωνίας των τοπικών φορέων για την επιβάρυνση των κοινωνιών στις περιοχές πύλες εισόδου προσφύγων

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018: Πέραν κάθε ελέγχου είναι η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, με αποτέλεσμα τα κέντρα υποδοχής να έχουν γίνει άντρα διακινητών, όπως λέχθηκε χθες, κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με το άσυλο. Τοπικοί φορείς και άλλοι έβγαλαν κραυγή αγωνίας για τις συνεχώς αυξανόμενες ροές και τη δυσανάλογη επιβάρυνση των τοπικών κοινωνιών, παρουσιάζοντας μια εικόνα χάους, ασυδοσίας και διάλυσης παντού, αλλά κυρίως στα νησιά και στον Έβρο.
Στη συνεδρίαση προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με αφορμή τη σοκαριστική καταγγελία του Γιόνους Μοχαμαντί από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών περί ύπαρξης διακινητών μέσα στα hot spots. Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε στην απίστευτη ομολογία ότι έδωσε 8.000 ευρώ σε διακινητή για να φέρει τη γυναίκα του στην Ελλάδα, αν και δεν τα κατάφερε. Ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝ.ΕΛ. έκανε λόγο για παράνομη πράξη από την πλευρά του, τον ρώτησε αν έχει φέρει κι άλλους αλλοδαπούς στην Ελλάδα και ζήτησε να παρέμβει η εισαγγελική Aρχή. Απαντώντας, ο κ. Μοχαμαντί ανέφερε πως έχει πει τη μαρτυρία του και σε επιτροπή της Ε.Ε. και είχε ανάλογη αντίδραση από βουλευτή της Μαρίν Λεπέν. «Μακάρι να καλέσει ο βουλευτής εισαγγελέα να μου κάνει μήνυση, να βγει στην επιφάνεια το πρόβλημα» είπε.ΥΠΕΞ Σκοπίων:
Θα μετατρέψουμε την έκθεση της ΕΕ σε πολιτική
απόφαση

«Καταφέραμε να έχουμε μέχρι στιγμής την πιο επιτυχημένη έκθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε τον Ιούνιο για να τη μετατρέψουμε σε μια πολιτική απόφαση, δήλωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμίτροφ σε εκδήλωση για την Ημέρα του Υπουργείου Εξωτερικών. Ο υπουργός τόνισε ότι η χώρα είναι πλέον μια σύγχρονη, σταθερή και ευρωπαϊκή δημοκρατία που επιλέγει πάντα την πορεία της ειρήνης και του διαλόγου. «Οι προκλήσεις παραμένουν, δήλωσε ο Ντιμίτροφ, και υπενθύμισε ότι στις 27 Απριλίου συμπληρώθηκε ένα έτος από τις επιθέσεις στο Κοινοβούλιο, όταν, όπως είπε, η δημοκρατία στη χώρα βρέθηκε στο βάθος της αβύσσου.
Υπενθύμισε ότι στις 29 Απριλίου 1969 ιδρύθηκε το Γραφείο Εξωτερικών Σχέσεων, το οποίο με την πάροδο των χρόνων έγινε Υπουργείο Εξωτερικών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, του υπουργείου και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

(Στοιχεία από tv21.tv) -The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια