Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ φ.1573ΚΑΘΑΡΑ  ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ  φ.  1573  
Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

Διάβασα ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που  ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της  ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλέσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση  της  Ελλάδος  είναι  το  ζητούμενο και  γίνεται  συστηματικά  με μεθοδεύσεις  χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ  αντιλαμβανόμαστε την  ύπαρξη  ορισμένων  σοβαρών  εθνικών  προβλημάτων , είτε  δεν  λαμβάνουμε  καμιά  απόφαση  αποτροπής  του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά  αναποτελεσματικά  μέτρα , που στερούν  από  την  πατρίδα  μας  σημεία  υποστήριξης  σε  περίπτωση  πολεμικής  κρίσης.
Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ επίφαση Παραλείψεις,  που  υποτίθεται  ότι  έγιναν  από  αμέλεια , που  δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις  εθνικής  κυριαρχίας,  χωρίς  να  γίνεται  άμεσα  αντιληπτό,  μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά  ΜΜΕ. Έτσι  έχουμε  αποφάσεις  και  μέτρα  που  λαμβάνονται  με  τρομερή αναίδεια  προς  τους  κανόνες  στρατηγικής  και  στρατιωτικής  ασφάλειας. Εάν  δε  κάποια  στιγμή  βρεις  υπευθύνους  για να τους  ζητήσεις  ευθύνες , θα  συσκοτίσουν το θέμα, όπως στη βουλή για την πώληση στη Σ. Αραβία ή θα αποκρυβεί το πόρισμα κάποιας ΕΔΕ, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος. Μόνο  που τότε  θα είναι  πολύ  αργά  γιατί το  κακό  θα  έχει  γίνει. Έχουμε  όμως  και την  έλλειψη  αποφάσεων και μέτρων για την χώρα.

Επί 25  χρόνια  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  τον « τυχαίο »  εποικισμό  της  Ελλάδος  από  μουσουλμανικούς  πληθυσμούς ήταν γνωστό και  δεν  παίρναμε  κανένα  σοβαρό  μέτρο  αποτροπής.  Τουναντίον  τους  καλωσορίζουμε  και  τους  δίνουμε  και  Ελληνική  ιθαγένεια !  Κάποιοι  επιδιώκουν  να  τους  δώσουμε  και  δικαίωμα  ψήφου  χωρίς  καν  να  έχουν  ενσωματωθεί  στοιχειωδώς  με  την  Ελληνική  νοοτροπία  και  πολιτισμό.  Χωρίς  να  έχουν  αποκτήσει  Ελληνική  εθνική  συνείδηση , όπως  επιβάλλει το Σύνταγμα. Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

¨ Ο Κορίνθιος ¨

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  φ. 1573
Οι ταγοί του λαού, έχουν καταστεί ο εφιάλτης του

Το Ελληνικό Κράτος και οι Δημόσιοι Οργανισμοί, δηλαδή όλοι εμείς οι ΄Ελληνες τα τελευταία χρόνια ζούμε σε ένα Οικονομικό, Πολιτικό και Εθνικό Περιβάλλον εντελώς αρνητικό και παθητικό. Οι πολιτικοί ταγοί και μεταπολιτευτικοί Εθνοσωτήρες είχαν φροντίσει να μας δέσουν χειροπόδαρα στο Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα, το οποίο επιδιώκει να φέρει την Πιλοτική Ελλάδα, ως πρόβατο επί σφαγή, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Χρέωσαν και τα δισέγγονα μας μέχρι το 2008 με δυσανάλογο δημόσιο χρέος της τάξεως περίπου 300 και πλέον δις ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπ. Οικονομικών, μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2008, η Ελληνική Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναγκάστηκε να πάρει υψηλότοκο δάνειο περίπου 50 δις, για να πληρώσει τους τόκους προηγουμένων δανείων της περιόδου του «Τσοβόλα δώστα όλα» και μετέπειτα.
Είναι πλέον γνωστό πως όλα τα κρατικά έσοδα δεν επαρκούσαν για να εξοφλήσουμε ούτε τους τόκους των παλαιών και των νέων δανείων. Έτσι φτάσαμε και με τη σύμπραξη της σκευωρίας των Στατιστικών αριθμών, στην προσφυγή στην Τρόϊκα, η οποία φροντίζει έκτοτε να ζητάει επιτακτικά την υλοποίηση των όρων του Αρχικού Μνημονίου. Χάσαμε δηλαδή την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την οποία φρόντισε ο Γ. Παπανδρέου να υποθηκεύσει με δυσβάστακτους όρους. Με μία παραπαίουσα Οικονομία, το ερώτημα πως να λειτουργήσει το κράτος, τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Αστυνομία, οι Υπηρεσίες του Δημοσίου, καθίσταται ζωτικής σημασίας. Μόνο με θυσίες, που να αφορούν όλους και όλα χωρίς διάκριση μπορεί να επανέλθει η δυνατότητα ελπίδας.
Ο λαός που εκλέγει τους εκπροσώπους του στη Βουλή είναι ο πραγματικός υπεύθυνος και χιλιοπροδομένος από τους βουλευτές, τους υπουργούς και τις Κυβερνήσεις. Αποτελεί αναντίρρητη ανάγκη αναπροσαρμογής του Κρατικού Μοντέλου και να βγούμε από τα δεσμά της τρόϊκα αφού αποδεχθήκαμε με την ανοχή μας ακόμα και νέες, αλλά τις τελευταίες θυσίες. Χρειαζόμαστε ένα νέο Πολιτικό – Οικονομικό Σύστημα, που να διέπεται από τις Αρχές της γνήσιας Δημοκρατίας, που ανακάλυψαν οι Αρχαίοι πρόγονοί μας. Κυρίως όμως απαιτείτο η απεξάρτηση των εκάστοτε κυβερνώντων από τους πάτρωνες, που επιβάλλουν ό,τι τους συμφέρει. Δυστυχώς όμως, είτε χάρη της εξουσίας, είτε χάρη απόκρυφων όρκων πίστεως, οι υποτίθεται ταγοί του Λαού, έχουν καταστεί ο εφιάλτης του. Έτσι δεν είναι;

¨ Ο Κορίνθιος ¨


Με το Θάρρος  της γνώμης   φ.  1573

 Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν έγκλημα πολέμου
κατά της ανθρωπότητας

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς, σύμφωνα με δημοσιογραφικά στοιχεία του Σερβικού novosti.rs, πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δίκη εναντίον εκείνων που το 1999 διέταξαν και πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό και την καταστροφή μέρους της Σερβίας, επειδή εγκλημάτησαν εναντίον του σερβικού λαού. Ο βομβαρδισμός της Σερβίας, σύμφωνα με τον Ντάτσιτς, βασίστηκε σε ψευδείς ειδήσεις, σχετικά με μια υποτιθέμενη σφαγή στο Ράτσακ του Κοσόβου και των Μετοχίων και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για μία ψευδή διασπορά ειδήσεων,  που έφεραν το έγκλημα κατά του σερβικού λαού.
Ο Ντάτστις απαντώντας σε ερώτηση της νεολαίας του Κόμματος της Ενωμένης Σερβίας, πρόσθεσε ότι, «Αυτοί (που διέταξαν τον βομβαρδισμό κατά της Σερβίας) είναι εγκληματίες πολέμου, αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να μεταφέρουμε στις νέες γενιές και δεν φοβάμαι να το πω στην Ουάσιγκτον γιατί είμαι υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας και η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Σερβίας», δήλωσε ο Ντάτστις, ο οποίος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων ήταν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
 Για να γίνει δίκη, όμως, ¨δίκη κατά των υπευθύνων, που συνήθως ξεπλένονονται με βραβεία Ειρήνης από το ¨Σύστημα¨, οφείλει να καταγγελθεί στο Δικαστήριο της Χάγης μόνο από ενδιαφερόμενο Κράτος. Σημειώνεται ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δεν αποτελεί αυτοτελή οργανισμό, αλλά τυγχάνει κύριο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών με το καταστατικό του να αποτελεί τμήμα του Καταστατικού του ΟΗΕ. Είναι μόνιμο δικαστικό όργανο αρμόδιο για την ποινική δίωξη προσώπων για το έγκλημα της γενοκτονίας, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και το έγκλημα της επίθεσης, κάτι που συνέβη στην πρώην Γιουγκοσλαβία, που διαλύθηκε μετά τους βομβαρδισμούς.
Επιλέξαμε αυτό, ως σημερινό Πρωτοσέλιδο άρθρο, με αφορμή ακόμη μίας ¨τυχαία¨ Αυτοκτονίας, που συνέβη σε κρατούμενο του Δ.Δ. της Χάγης ό,που ο Κροάτης της Βοσνίας Σλόμπονταν Πράλγιακ, ήπιε δηλητήριο¨ κατά το Δελτίο Τύπου. Εκεί μέσα, στον Ναό της τυφλής Δικαιοσύνης του ΟΗΕ, έφυγε κατά παράξενο τρόπο και ο πρώην Πρόεδρος της Σερβίας Σλ. Μιλόσεβιτς, ενώ ο κύριος αίτιος της βιβλικής καταστροφής της πρώην Γιουγκοσλαβίας Μπιλ Κλίντον, καλά είναι και… δεν τολμάει κανείς να τον αγγίξει, ως ¨Ανθρωπο της Ειρήνης¨… 
«Ο Κορίνθιος»

Γιάννης Μπουτάρης, αριστερούλης   φ.  1573

Του Ναπολέοντος Λιναρδάτου*

    Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» ήταν ίσως το πρώτο μέσο που ασχολήθηκε με την αισθητική του κρατιδίου των Σκοπίων. «Ο ιππεύων πολεμιστής είναι ένα μνημείο στο κέντρο της πόλης, έχει ύψος σχεδόν 30 μέτρα, κόστισε 10.500.000 ευρώ και φαίνεται τόσο αυθεντικό όσο το βενετσιάνικο Μεγάλο Κανάλι στο Λας Βέγκας».  Στη διάρκεια του χρόνου διάφορα ξένα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τη χώρα του κιτς στην Ευρώπη. Fox News: «Σκόπια, η πρωτεύουσα του κιτς στα Βαλκάνια». «The Guardian»: «Πώς τα Σκόπια έγιναν η νέα πρωτεύουσα του κιτς στην Ευρώπη». Και οι «Times» της Νέας Υόρκης: «Πέρα από το κιτς στα Σκόπια».

    Αυτή η αισθητική τού κιτς στη γειτονική χώρα δεν είναι τυχαία. Η αισθητική ταιριάζει άψογα με την ποιότητα της ιστορικής και της πολιτισμικής ταυτότητας του κρατιδίου. Για τους σοβαρούς ιστορικούς, σε διεθνή κλίμακα, οι ιστορικές, και ας πούμε φυλετικές, αξιώσεις τους κρατιδίου είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση. Υπάρχει όμως ο υπέρμαχος του κρατιδίου του κιτς, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Μπουτάρης αποκάλεσε πρόσφατα τα Σκόπια «Μακεδονία». 
    Βλέπεις τον κ. Μπουτάρη και καταλαβαίνεις ότι είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα καθίσει στη διπλανή θέση του λεωφορείου για να σου εξηγήσει ότι το Kρυφό Σχολειό είναι ένας μύθος, αλλά ταυτόχρονα αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη το «μακεδονικό έθνος». Είναι έτοιμος να σου εξιστορήσει τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει στη διάρκεια των αιώνων οι Ελληνες, αλλά, βέβαια, ο Ατατούρκ, αν και πατέρας της εθνοκάθαρσης, «ήταν μεγάλος ηγέτης».
    Ο κ. Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα. Ο κ. Μπουτάρης φοράει σκουλαρίκι. Και τις δεύτερες εκλογές του 2015 είχε ευχηθεί στον κ. Τσίπρα να τις κερδίσει, δηλώνοντας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που έχει ξεκινήσει προκειμένου να μην τον αφήσει στη... μέση». Μεγάλη η διορατικότητα του πολιτικού ανδρός.  Πλασάρεται από τα ΜΜΕ ως μεταρρυθμιστής. Από το 2011 δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα δεν είχαν ποτέ τίποτα να φοβηθούν. Γενικώς, ο δήμος λειτουργεί όπως λειτουργούσε πάντα. Το μόνο που έχει αλλάξει από το 2011 είναι η εμμονή του κ. Μπουτάρη να σοκάρει το στερεότυπο μιας 70χρονης κυρίας που κάθε Κυριακή εκκλησιάζεται. Εκεί αρχίζει και τελειώνει η μεταρρυθμιστική πυγμή του.
    Ο κ. Μπουτάρης είναι η δημαρχιακή έκδοση του μπαχαλάκη των βορείων προαστίων που κατεβαίνει στην Αθήνα και σπάει το μαγαζάκι του νοικοκύρη βιοπαλαιστή, με την ανοχή -και τώρα επί Τσίπρα υπό την προστασία- των Αρχών. Τζάμπα μάγκας δηλαδή ο δήμαρχος, ο γνωστός καφενόβιος αριστερούλης.


                                                                                                                      «Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια