Header Ads

Β. Λεβέντης : «Όσοι νομοθετούν ερήμην της Εκκλησίας κάνουν μεγάλο έγκλημα»

«Η Ένωση Κεντρώων ζητάει σεβασμό προς την Εκκλησία» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

«Ο Αγιος Δημήτριος δεν είναι μόνο Άγιος της Θεσσαλονίκης, είναι ο Άγιος της Ελλάδας. Όμως φέτος είναι πληγωμένος ο Άγιος Δημήτριος, γιατί φέτος η Βουλή έβαλε τα ελληνορθόδοξα ήθη κάτω από αμφίβολες ευρωπαϊκές αξίες. Για μένα, για την Ένωση. Κεντρώων, τα ελληνορθόδοξα ήθη είναι πάνω απ’ όλα και όσοι νομοθετούν ερήμην και αγνοώντας την Εκκλησία κάνουν έγκλημα μεγάλο, το οποίο θα το πληρώσουν» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Σημείωσε δε πως «η Ένωση Κεντρώων ζητάει σεβασμό προς την Εκκλησία» και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε θεολατρικό κόμμα, αλλά δεν μπορούμε ένας απλός σύλλογος ποδοσφαίρου να έχει λόγο και να μην έχει λόγο η ιεραρχία της Ελλάδας».

«Η Ένωση Κεντρώων θα διπλασιάσει τα ποσοστά της, στις εκλογές που έρχονται» δήλωσε σήμερα ο κ. Λεβέντης ανήμερα των γενεθλίων του. Ο πρόεδρος του κόμματος ευχαρίστησε όλες και όλους για τις ευχές τους. Τον κ. Λεβέντη περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, βουλευτές, στελέχη και συνεργάτες τον υποδέχθηκαν με ευχές και γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια