Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Η Εξωτερική Ασφάλεια και κυριαρχία µιας χώρας

Η Εξωτερική Ασφάλεια και κυριαρχία μιας χώρας διασφαλίζονται πρωτίστως από ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και δευτερευόντως από Συμμαχικές των οποίων αποτελεί μέλος

Στο ερώτημα της συμπεριφοράς των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, εάν και όταν τα συμφέροντα της Συμμαχίας αντίκεινται σε εκείνα της κυρίαρχης χώρας, ο Γράφων αρνείται να απαντήσει δι ευνοήτους λόγους, έχων κατά νου ελληνικές εμπειρίες.

Ο Γράφων θα προσπαθήσει να εξετάσει το θέμα της Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας. Η Χώρα καταρρέει όταν διαλυθεί η εσωτερική ασφάλειά της. Καταλυτικοί παράγοντες διάλυσης εσωτερικής ασφάλειας μιας χώρας είναι:

-Προοδευτική κυβέρνηση, εντολοδόχων δυνάμεων, οι οποίες σκοπόν έχουν την διάλυση της χώρας
-Μαζική εισροή επήλυδων αλλοεθνών, αλλοπίστων, μεταξύ των οποίων παρεισφρύουν στοιχεία τα οποία αποβλέπουν στην διάλυση του κράτους, εκτελούντα εντολές.

-Ομάδες μειονοτήτων (π.χ. φυλετικών), οι οποίες διαμένουν σε καταυλισμούς, οι οποίοι ουδόλως και ουδέποτε υφίστανται ελέγχους από το συντεταγμένο κράτος (τυχαίως; Ανοήτως;)

-Ομάδες ψευτοπροοδετικών αναρχοηλιθίων, οι οποίοι υπό την ανοχή της πολιτείας (διατί;) προκαλούν υλικές καταστροφές και ενίοτε ανθρώπινες απώλειες.

-Μαζικές καταστροφές υποκινούμενες από οργανωμένα κέντρα (Μυστικές υπηρεσίας), οι οποίες επιφέρουν πέραν των άλλων περιβαλλοντικές καταστροφές (π.χ. εμπρησμοί δασών). Ο καταλυτικός παράγων διάλυσης ενός κράτους πολιτικώς ανώριμων και εθνικώς ανιστόρητων πολιτών, είναι η απαξίωση συνεκτικών θεσμών, εν προκειμένω της χριστιανικής πίστης στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
Ο Γράφων, άκρως προβληματιζόμενος και ανησυχών θα αποτολμήσει προτάσεις πρόληψης και καταστολής της διάλυσης κράτους. Προαπαιτούμενη είναι η ύπαρξη Κυβέρνησης πατριωτών εντεταλμένων να προασπίσουν θεσμούς.

-Άμεσος συγκρότηση δυνάμεως ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ισχύος ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, η οποία ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση θα έχει με Συμμαχίες, αλλά θα αποτελεί αυστηρώς Εθνικό Σώμα. Η εκπαίδευση των στελεχών του Σώματος θα είναι εφάμιλλος των πλέον εκπαιδευμένων δυνάμεων παγκοσμίως. Ο εξοπλισμός σύγχρονος και αποτελεσματικός δεν θα προέρχεται αποκλειστικώς και μονοπωλιακώς από μιαν συγκεκριμένη αγορά. Τμήματα του ΣΩΜΑΤΟΣ θα έχουν εκπαίδευση αντιμετώπισης Αντάρτικων Πόλεως.

-Χώρα περιβαλλόμενη από εκτεταμένες ακτές απαιτεί ισχυρή ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ (εθνική !!!) στελεχωμένη από αρτίως εκπαιδευομένους άνδρες, εξοπλισμένους με ευέλικτα ταχύπλοα (πυραυλοτορπιλάκτατος), ισχύος αντιμετώπισης αντιτορπιλικού.

- Εθνική Αστυνομία κατά τα πρότυπα του Αμερικανικού F.B.I.,ουδεμία σχέση έχουσα με την υφιστάμενη ΕΥΠ.

-Συγκρότηση Σώματος ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Καταστροφών, στελεχωμένη από εκπαιδευμένο προσωπικό, κατέχουσα σύγχρονη ΥΛΙΚΟΤΕΧΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

-Βάσεις δημιουργίας Πολεμικής Βιομηχανίας με όσα το εγχείρημα συνεπάγεται.

-Συγκρότηση Σώματος ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, ιδιαιτέρως στις μεθοριακές και νησιωτικές περιοχές, στελεχωμένη από άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-60 ετών. Τα στελέχη θα εκπαιδεύονται σε συνθήκες αντιμετώπισης εξωτερικής, αλλά κυρίως εσωτερικής εισβολής.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Υ.Γ ΓΕΝΟΙΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια