Header Ads

Απόλυτα επιτυχημένη η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» του Δήμου Σικυωνίων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2016 – 2017 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Το 70% των μαθητών που παρακολούθησαν μαθήματα Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους! 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά και στους καθηγητές της «Ομάδας Εθελοντών» του Δήμου Σικυωνίων που στηρίζουν αφιλοκερδώς με το μεράκι τους  αυτή την κοινωνική δομή.

Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» λειτουργεί στο Κιάτο από το 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σικυωνίων, με στόχο  την ανακούφιση των κοινωνικά ασθενέστερων κατοίκων. Η δομή στελεχώνεται από εθελοντές καθηγητές και προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Το  πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια). 

Δεν υπάρχουν σχόλια