Header Ads

Η βρομιά με τη «Μαρία» να τιμωρηθεί /Φ.1808

Οι προβοκάτσιες των Τούρκων συνεχίζονται.
  


Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη


Η καινούργια βρομιά τους είναι ότι δήθεν σε περιστατικό φερόμενης επαναπροώθησης (push back) στη θαλάσσια περιοχή της Μαρμαρίδας, εντός Τουρκικών Χωρικών Υδάτων πνίγηκαν έξι αλλοδαποί. Το Λιμενικό Σώμα με επίσημη ανακοίνωση διέψευσε την καταγγελία. Από την ίδια όμως την καταγγελία βγαίνει ευχερώς το συμπέρασμα πως οι γείτονες που μας έστειλαν ο Θεός και η Ιστορία σε μια στιγμή δυσθυμίας, αφού πήραν δουλεμπορικά ναύλα, τους φόρτωσαν σε βάρκα και έπνιξαν άλλους έξι ανθρώπους, που θα προστεθούν στις χιλιάδες που έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των Τούρκων διακινητών και των εγχώριων συριζαίων ΜΚΟτζήδων συνεργών τους και ψευτοδιασωστών, που τους προσκαλούν, τους καθοδηγούν και τους σιγοντάρουν, διότι, πρώτον, τα κονομάνε και, δεύτερον, πιστεύουν αμφότεροι, Τούρκοι και συριζαίοι ΜΚΟτζήδες, πως έτσι θα πετύχουν τον κοινό τους σκοπό, τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους, μέσα από τον ισλαμικό εποικισμό και την αλλοίωση της εθνικής σύνθεσης του λαού μας.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι εγχώριοι μηδενιστές και γιουσουφάκια του τουρκικού κράτους-συμμορία, τυφλωμένοι από το εύκολο και βρόμικο χρήμα και τις μηδενιστικές ιδέες τους, είναι πως, αν ποτέ οι αναφομοίωτοι μουσαφιραίοι αποκτήσουν αρκετή δύναμη, τα δικά τους κεφάλια θα πάρουν πρώτα ή τους πιο χαριτωμένους θα τους πετάνε από ταράτσες.

Οι προβοκάτσιες των Τούρκων και τα συκοφαντικά ψεύδη γίνονται όλο και συχνότερα, μαζί με χυδαίες απειλές αξιωματούχων του καθεστώτος, με το γνωστό ύφος λερού ταβερνιάρη που πουλάει σάπια και ζητάει και τα ρέστα. Σε αυτό το ανθελληνικό κρεσέντο τούς σιγοντάρει, αναπαράγοντας και διασπείροντας άθλια ψεύδη, ακόμη και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές, στελέχη, ΜΜΕ της επιρροής του. Ο μηχανισμός αυτός ξεβρακώθηκε στην άθλια σκευωρία του Εβρου με το δήθεν νεκρό κοριτσάκι, που βαφτίσανε «Μαρία».

Από την έρευνα που έγινε, με στοιχεία που κατατέθηκαν και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον κ. Μηταράκη, μετά και τη μηνυτήρια αναφορά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις 15/8, αποδείχθηκε πως και τα τρία κορίτσια της οικογένειας είναι σώα πια στην Ελλάδα, ταυτίζονται με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «ΕφΣυν» από την υποτιθέμενη νησίδα, απλά η «Μαρία», η οποία τώρα που διαβάζετε παίζει κουτσό υγιέστατη, λέγεται ότι δηλώθηκε από τους γονείς, Hanin. Στα στοιχεία που τρίφτηκαν δημόσια στα μούτρα των μηδενιστικών τσιμπούκ ογλάν δεν αντιπαρατέθηκε ούτε ψέλλισμα.

Κάτι λαλίστατοι δημοσιογραφούντες σε ξένα ΜΜΕ ποιούνται την νήσσαν ρεζιλευόμενοι, αφού κάθε τόσο ερωτώνται και σφυρίζουν κλέφτικα. Υπάρχουν όμως ακόμη βουτίδια του ΣΥΡΙΖΑ και φυλλάδες, λογαριασμοί τρολ, που ισχυρίζονται με θράσος χιλίων παρακμιακών αριστερών πιθήκων πως το ζωντανό κορίτσι είναι… νεκρό. Είναι σαν το γνωστό ανέκδοτο, όπου ο καταληφθείς επ’ αυτοφώρω σύζυγος να συνουσιάζεται με νεαρά, λέει στην στα όρια του νευρικού κλονισμού σύζυγο: «Μα, είναι δυνατόν να πιστέψεις τα ίδια σου τα μάτια, και όχι εμένα που σε αγαπώ;» Θα συμπλήρωνα:

«Και που έχω αριστερό ηθικό πλεονέκτημα».

Θα ήταν απλά μια εξοργιστική ιστορία ψευλόγων πολιτικών απατεώνων, αν δεν είχε ξεκάθαρα χαρακτηριστικά οργανωμένης προβοκάτσιας σε βάρος της κυβέρνησης και της χώρας, μια ολοφάνερη συνάντηση ξένων συμφερόντων και του πιο ακραίου τυχοδιωκτισμού της αριστεράς. Οι Απόστολοι του Μαρασμού άλλωστε ουδέποτε είχαν καλή σχέση με την αλήθεια και το ήθος.

Δείτε τον τρόπο που ψεύδονται εργαλειοποιώντας έναν ανύπαρκτο θάνατο παιδιού. Πάντα άλλωστε η αριστερά ήταν πτωματολάγνα, ψοφάει για πτώματα, και εάν είναι ψεύτικα, ανύπαρκτα, δεν πειράζει, μα, αν είναι παιδιών, είναι ακόμη πιο πιασάρικα.

Δείτε τη χυδαιότητα των συνθημάτων που διακινούν κατευθείαν από τον βόθρο της κοινωνίας και, κυρίως, τη θρασύτητα της εμμονής στο ψέμα. Ο μηχανισμός αυτός, που διακίνησε τα ψέματα για τον Εβρο, πρέπει να αποκαλυφθεί πλήρως και να συντριβεί ποινικά, ηθικά, πολιτικά. Πρέπει, μόλις τελειώσει η εισαγγελική έρευνα, να κάτσουν στο σκαμνί και να αποκαλυφθεί ποιοι τα εφηύραν, ποιοι καθοδήγησαν τους παράνομους μετανάστες, να κατονομαστούν όσοι διακίνησαν τα ψεύδη.

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα οφείλουν να τους καταδικάσουν. Και, σημειώστε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να ζητήσει συγγνώμη, όσο και αν προκλήθηκε. Εγώ το έκανα σε πολλούς, δημόσια, μέσα στα μούτρα τους, στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα, τους ζήτησα να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για όσα ελεεινά διέσπειραν κατά της χώρας μας. Σιωπούν. Αυτό αποδεικνύει όχι απλά πως είναι δειλοί, αλλά πως δεν παραπλανήθηκαν, δεν έκαναν λάθος. Γνώριζαν. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι. Θα πρέπει να τους κάνουμε βόλτα καβάλα ανάποδα στον γάιδαρο, με την πράξη τους γραμμένη κατάστηθα. Δεν θα ξεχάσουμε. Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια