Header Ads

«Έλληνα, πάρε τη δύναμη στα χέρια σου» /Φ.1807

«Έλληνα, πάρε τη δύναμη στα χέρια σου, γίνε υπεύθυνος και άλλαξε αυτά που δεν σ’ αρέσουν»
  

Του Παναγιώτη Καπνιστή *


Στην υπευθυνότητα των ανθρώπων έγκειται αν το μέλλον μας θα είναι ευοίωνο ή θα παραμένει ως έχει, η ανευθυνότητά μας έφερε την ανθρωπότητα σε καταστάσεις δύσκολες, αποτρόπαιες και καταστροφικές, με πολέμους, αιματοχυσίες, τρομοκρατίες και άλλα δεινά.

Διότι, ο άνθρωπος, με το «ωχ αδερφέ», παρέδωσε τη δύναμή του, το «καθ’ ομοίωσιν», δηλαδή το Θεϊκότου κομμάτι, σε ακατάλληλα χέρια, σε ηγέτες που τους ενδιέφερε να ευημερούν και να πλουτίζουν οι ίδιοι και το περιβάλλον τους και όχι το σύνολο, ο λαός, που τον θεωρεί αγέλη και τον τρομοκρατεί, πότε με τα τανκς, πότε μέσω της υγείας, με ιούς, ασθένειες, με υπέρογκους φόρους, έμμεσους ή άμεσους, με τεχνητές φτωχοποιήσεις, με εγκλεισμούς -φυλακή κατ’ οίκον- καίγοντας τα δάση, καταστρέφοντας το οικοσύστημα, το πιο απλό εξαλείφοντας τις μέλισσες, να μην υπάρχει ανθοφορία, γονιμότητα, καταστρέφει γεωργία-κτηνοτροφία, ταΐζοντας μεταλλαγμένα εισαγόμενα τρόφιμα και λανσάροντας με ωραίο περιτύλιγμα την τροφή των τροφών (κατ’ αυτούς) αλεσμένα, κατσαρίδες, αράχνες, σκώληκες, τριζόνια, μυρμήγκια κ.λπ., ως βιταμινούχες και πρωτεϊνούχες τροφές. Τα δάση δεν αναδασώνονται, αλλά γεμίζουν με γεννήτριες, που καταστρέφουν το περιβάλλον με βαρέα μέταλλα.

Άρα, λοιπόν, χρειάζεται, άνθρωπε, να κατανοήσεις, ότι παίζεις σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Εάν θεωρείς ότι είσαι άμοιρος της τύχης σου και ότι κάποιοι άλλοι δημιουργούν τη μοίρα σου, τότε δεν έχεις κατανοήσεις τίποτε, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ είσαι υπεύθυνος γι’ αυτά τα οποία ζεις. Οπωσδήποτε θα το έχεις ακούσει, αλλά κάνεις ότι δεν το άκουσες, γιατί δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν πιστεύεις στο Θεϊκό κομμάτι μέσα σου, δεν αγαπάς τον εαυτό σου ούτε τα παιδιά σου και το μέλλον τους.

Παραδείγματος χάριν, στις τελευταίες εκλογές υπήρχε αποχή 55%, δηλαδή δεν πήγαν να ψηφίσουν, απογοητευμένοι από μνημόνια, από αλλοίωση της βούλησής σου (ομιλώ για τα συλλαλητήρια) στο ΟΧΙ της πώλησης της κληρονομιάς μας, του πολιτισμού μας, της γλώσσας μας, το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, που μετατράπηκε σε ΝΑΙ, εισπράττοντας ληγμένα χημικά και έκλαιγες ασταμάτητα, κυνηγημένος από το ίδιο σου το κράτος, όχι το Έθνος. Και το υπόλοιπο 45% που ψήφισε, έγινε 100%, και το 19%, που έλαβε το πρώτο κόμμα, έγινε 44%, και σου επιβάλλει τη θέλησή του και το ακαταδίωκτο, γιατί πριμοδοτήθηκε από τους μη ψηφίσαντες.

Καταλαβαίνεις ποιος σε κυβερνά;

Γι’ αυτό καλείσαι, Έλληνα, εδώ και τώρα να ξεφύγεις από την τρομολαγνεία που ασκείται από τα Μ.Μ.Ε και τις εφημερίδες, μην κάνεις το ίδιο λάθος, μ’ όλες τις συνθήκες, τα γεγονότα και τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Μην κλείσεις τα μάτια σου και τ’ αυτιά σου.

Να βάλεις το νου σου να λειτουργήσει, να σκεφθείς λογικά, σοφά, για ν’ αντιληφθείς επιτέλους τι είναι αυτό που χρειάζεται εσύ και ο καθένας, αλλά και όλοι οι Έλληνες μαζί, ν’ αναλάβεις δράση, ν’ αναλάβεις την ευθύνη σου, την υπευθυνότητα, και να λειτουργήσεις ως ένα ώριμο, σοβαρό και υπεύθυνο άτομο, ώστε να ανατρέψεις τους περιορισμούς έκφρασης, εργασίας, υποχρεωτικότητας, να πάρεις θέση, να πεις τη γνώμη σου, να σεβαστείς αυτό που είσαι, να σεβαστείς την ύπαρξή σου σ’ όλο της το μεγαλείο. Να κατανοήσεις το Θεϊκό Όν που είσαι, Θεοί εστέ και Υιοί Υψίστου Πάντες, μας λέγει ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, και έτσι να συμβάλλεις στις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν. Η ελευθερία που στερηθήκαμε τα τελευταία 2 χρόνια, η προπαγάνδα, η ΜΙΑ άποψη και επιβολή, όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης, που έφτασε. Να ξεφύγουμε από φόβους, φοβίες, παρακαλώντας την Αειπάρθενο Μητέρα και Παναγία να μας βοηθήσει σ’ αυτά και να δούμε τι λέει ο Καρλ Γιουνγκ: ό,τι συμβαίνει έξω μας, σε πράγματα, γεγονότα, καταστάσεις, αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό κόσμο του καθενός και της συλλογικότητας.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοηθεί η αλλαγή που χρειάζεται να γίνει μέσα σε όλους μας, η αφοβία, να μη φοβόμαστε ούτε ψεκασμούς ούτε τίποτε, και τότε αλλάζει η δόνηση, η συχνότητα του μορφογενετικού πεδίου και αλλάζουν τα γεγονότα που συμβαίνουν και αυτά που θα συμβούν. Και τότε ομιλούμε για θαύμα, όταν ο Έλληνας κατανοήσει και πάρει στα χέρια του τη δύναμή του, την ακεραιότητά του, τη θεϊκότητά του και πράξει ανάλογα.

Και όπως μας λεγουν οι ενορατικοί, και μέσω δορυφόρων βλέπουν οι παγκοσμιοποιητές και τρέμουν ότι εκ της Ελλάδος έχει αρχίσει να αναδύεται μια σφαίρα φωτός, ένας ολόλαμπρος Ήλιος, που το φως του θα φωτίσει όλη τη γη. Με ένα φως αλήθειας, γνώσης, σοφίας, αγάπης, δικαιοσύνης, ελευθερίας, σωφροσύνης, γενναιότητας, αφοβίας, σύνεσης, πραότητας, ευημερίας, αφθονίας πνευματικών και υλικών αγαθών.

Είναι η από αιώνων προσευχή των Χριστιανών, να έλθει η Βασιλεία Σου, ως εν Ουρανώ και επί της γης. Ήρθε η ώρα, Έλληνες, ταυτιστείτε μαζί με τον Χριστό και βιώστε Τον.

Αθήνα, 05/09/2022 

* Ο Παν. Καπνιστής είναι Λογοτέχνης Συγγραφέας από την Κόρινθο διαμένων στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια