Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Κων/νου Κόλλια /Φ.1798

Κόλλιας Κων/νος Βουλευτής Ν.Δ. Κορινθίας

Το 1ο παραδοσιακό αντάμωμα Κορίνθου «ΠΑΥΛΕΙΑ 2022» με την συμμετοχή του Χορευτικού Συλλόγου Αλμυρής «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ»
   

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παύλεια 2022» που πραγματοποιήθηκαν στην Κορινθία προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών, Παύλου, μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση πλημμύρισε με αισιοδοξία, χαρά και θετική αύρα τους κατοίκους της Κορινθίας και όχι μόνο, κι αυτή δεν είναι άλλη από το 1ο Παραδοσιακό Αντάμωμα Κορίνθου, με θέμα “Χίλια μύρια κύματα μακριά από το Αϊβαλί”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια) στην Κόρινθο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Χορευτικός Σύλλογος Αλμυρής Κορινθίας «Φίλοι της Παράδοσης» καθώς και περισσότεροι από 150 χορευτές από όλη την Ελλάδα! Το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κα. Αθηνά Κόρκα, καθώς και ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, κ. Κώστας Κόλλιας.

Σχετικά με το θέμα, ο κ. Κόλλιας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Όταν η αγάπη για προσφορά και δημιουργία συναντά την παράδοση και τον πολιτισμό, τότε το αποτέλεσμα είναι ένα: Χορευτικός Σύλλογος Αλμυρής. Η υπέροχη βραδιά που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ήταν ενταγμένη στα «ΙΣΤ Παύλεια 2022», προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, προστάτου μας και ιδρυτή της Εκκλησίας μας. Όλες και όλοι ήταν υπέροχοι. Θετική αύρα, θετική ενέργεια και ό,τι αναλαμβάνουν το φέρνουν πάντα σε πέρας με υποδειγματικό τρόπο. Παράδειγμα προς μίμηση!».




Δεν υπάρχουν σχόλια