Header Ads

Περιφερειακά νέα /Φ.1796

Θέματα στρατηγικής σημασίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη
  

Θέματα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην κατ’ ιδία συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το μεσημέρι σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω συνάντηση του περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό -ο οποίος μεθαύριο Πέμπτη θα βρεθεί στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027-, τέθηκαν ως πρώτιστης σημασίας ζητήματα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ολοκλήρωση του δρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, η επανεκκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου στην Περιφέρεια, καθώς και η δημιουργία Νομαρχιακού Νοσοκομείου στην Αργολίδα.

Εξ άλλου, συζητήθηκαν και επιμέρους ζητήματα ανά Περιφερειακή Ενότητα, και ειδικότερα:

– Για την Αργολίδα, η επαναλειτουργία της γραμμής των αρχαιολογικών χώρων (Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο), η διάβαση των Δερβενακίων, καθώς και η οδική διασύνδεση του Ναυπλίου και του Αργους με τον αυτοκινητόδρομο Α7 – Για την Αρκαδία, η διασύνδεση με τον δυτικό οδικό άξονα μέσου της ολοκλήρωσης του εθνικού δρόμου Τρίπολη – Πύργος, αλλά και της κατασκευής του δρόμου Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος θα συνδέεται με τον πρώτο στην περιοχή του Αλφειού 
– Για την Κορινθία επισημάνθηκε η ανάγκη επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των διαβρώσεων των ακτών από τη θάλασσα 
– Για τη Λακωνία, η ολοκλήρωση του δρόμου Γύθειο – Πυρρί 
– Για τη Μεσσηνία, η βελτίωση του δρόμου της Μάνης.




Πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 200ής επετείου της μάχης στα Δερβενάκια επέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
  


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης επέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας επίσημη πρόσκληση για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα Δερβενάκια, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ιστορική μάχη που έλαβε χώρα εκεί στις 26 Ιουλίου 1822 -κατά την οποία στρατιωτική ιδιοφυία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη οδήγησε τους επαναστατημένους Ελληνες σε περιφανή νίκη εναντίον της στρατιάς του Δράμαλη.


  

Τέσσερις προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας με την υπουργό Πολιτισμού Λ. Μενδώνη
 

Τέσσερις προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα, σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκαν α) τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφερειας Πελοποννήσου, υπουργείου Πολιτισμού και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης β) προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο για τη στήριξη της λειτουργίας του Μουσείου γ) προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφερειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού και την Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης για το έργο συντήρησης του ζωγραφικού διακόσμου του καθολικού της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου δ) προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. ΑΟΤΑ για την αποκατάσταση και μετατροπή του κτηρίου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τυρού σε Λαογραφική Εκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς.





“Απαιτείται συνεργασία, στον υπερθετικό βαθμό, μεταξύ των Περιφερειών” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο “10ο Regional Growth Conference”
    

“Το ζητούμενο είναι μια αρμονική συνεργασία μεταξύ των διακριτών μορφών διοίκησης, αφ’ ενός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και αφ’ ετέρου της κεντρικής κυβέρνησης, η οποία ψηφίστηκε και έχει την βασική ευθύνη να χαράζει την κατεύθυνση, να κατανέμει τους πόρους και να σχεδιάζει την στρατηγική την οποία σε γενικές γραμμές πρέπει να ακολουθούμε”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετέχοντας το βράδυ χθες Πέμπτη 9 Ιουνίου, σε συζήτηση στρογγύλης τραπέζης στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου “10ο Regional Growth Conference”, που διοργανώνει στην Πάτρα η εφημερίδα “Πελοπόννησος” και το pelop.gr.

Αντικείμενο της συζήτησης – στην οποία μετείχαν επίσης οι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-, αποτέλεσε η περιφερειακή ανάπτυξη και συγκεκριμένα “το αναπτυξιακό καθεστώς των Περιφερειών της Ελλάδας”.

“ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ” 

Οπως τόνισε ο Π. Νίκας, “απαιτείται συνεργασία, στον υπερθετικό βαθμό, μεταξύ των Περιφερειών”, παρατηρώντας ότι “η πολιτεία χρειάζεται να μοιράσει αρμοδιότητες, συγκεκριμένες -για τον δήμο και την Περιφέρεια-, και από την πλευρά της να ασκεί τον έλεγχο”.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε “μετρίως αισιόδοξος” για το αναπτυξιακό καθεστώς των Περιφερειών, εκφράζοντας έντονο προβληματισμό για παθογένειες του ελληνικού δημόσιου τομέα -“όταν δεν έχουμε έναν δημόσιο τομέα ικανό και παραγωγικό, δεν μπορούμε να έχουμε έναν ικανό και αποδοτικό ιδιωτικό τομέα” παρατήρησε ο Π. Νίκας, τονίζοντας ότι χρειάζεται στρατηγική σε κεντρικό επίπεδο.

ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ 

Ενδεικτικά ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στα θέματα διασύνδεσης και συγκοινωνιακών υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις την διαπεριφερειακή της σύνδεση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τον βασικό οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα ο οποίος -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης- μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές για ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της δυτικής Ελλάδας.

Σημείωσε ακόμα χρονίζοντα οδικά έργα εξαιρετικής σημασίας, αναφερόμενος τόσο στον οδικό άξονα Τρίπολη – Πύργος, αλλά και στον με εξαιρετικές αναπτυξιακές προοπτικές οδικό άξονα διασύνδεσης της Μεγαλόπολης με την Αρχαία Ολυμπία.

Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ 

Παράλληλα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στην άοκνη προσπάθεια της περιφερειακής του Αρχής για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -“πρέπει να λειτουργήσει το V της Πελοποννήσου” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην επαναλειτουργία της γραμμής Κορίνθου – Αργους – Ναυπλίου, για την οποία υπάρχει συναίνεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προς την οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας στο εν λόγω έργο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε λόγο για “απίστευτη γραφειοκρατία” που σωρεύει καθυστερήσεις.

ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, στάθηκε ιδιαίτερα στην εγκατάλειψη της υπαίθρου, το οποίο χαρακτήρισε ως “ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα της πατρίδας μας”, σημειώνοντας ότι το εν λόγω γεγονός “δεν επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι” για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:

“Οπως και το δημογραφικό, η εγκατάλειψη της υπαίθρου αποτελεί θέμα εθνικό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε σε επίπεδο δήμου, ούτε Περιφέρειας. Απαιτεί εθνική στρατηγική, στρατηγική που οφείλει να σταθεί πάνω από τον κομματισμό και την ψηφοθηρία” όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Π. Νίκας.

ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ 

Αναφερόμενος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην απολιγνιτοποίηση, δήλωσε ότι είναι σωστή η πολιτική απεμπλοκής της χώρας μας από τον άνθρακα, “εν πολλοίς υπαίτιου για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που καλούμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε”.

Οπως είπε ο Π. Νίκας, μέσα από το σχέδιο δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης (ΣΔΑΜ) προκύπτει για την περιοχή της Μεγαλόπολης μια πολύ μεγάλη ευκαιρία -καθώς, μεταξύ άλλων, προχωρεί η δημιουργία μεγάλου βιομηχανικού πάρκου, αλλά και αγγλόφωνου τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος- παρατηρώντας ότι η δυναμική που αναπτύσσεται μπορεί να δώσει ευκαιρίες και στις άλλες πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναρωτήθηκε, ωστόσο, πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εν λόγω δυναμική -“πώς θα επικοινωνήσει η δυτική Πελοπόννησος με τη Μεγαλόπολη, πού είναι η εθνική στρατηγική στο πεδίο αυτό; Πώς θα υπάρξει διαπεριφερειακή συνεργασία, μεταξύ δύο περιοχών, με κοινά χαρακτηριστικά;” ήταν ο προβληματισμός που εκφράστηκε από τον Π. Νίκα.

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ” 

Καταλήγοντας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εξέφρασε έναν ακόμα προβληματισμό ως προς τις αναφορές περί “περιφερειακής διακυβέρνησης”, σημειώνοντας:

“Το ζητούμενο είναι μια αρμονική συνεργασία μεταξύ των διακριτών μορφών διοίκησης, αφ’ ενός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και αφ’ ετέρου της κεντρικής κυβέρνησης, η οποία ψηφίστηκε και έχει την βασική ευθύνη να χαράζει την κατεύθυνση, να κατανέμει τους πόρους και να σχεδιάζει την στρατηγική την οποία σε γενικές γραμμές πρέπει να ακολουθούμε”, είπε ο Π. Νίκας παρατηρώντας χαρακτηριστικά:

“Τι ακριβώς εννοούμε με την περιφερειακή διακυβέρνηση; Η Ελλάδα δεν είναι ομοσπονδιακή χώρα και δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Διακρίνω, ωστόσο, μια τάση να αυξήσουμε όλοι τις αρμοδιότητες και τις εξουσίες μας, σε όλα τα επίπεδα”.




Μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο παραδίδεται το DMS στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
  

Μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο θα παραδοθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκληρωμένο το προηγμένο περιφερειακό σύστημα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System / DMS) για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τουριστικού προορισμού “Πελοπόννησος”.

Αυτό έγινε γνωστό στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με στελέχη της Cosmote, η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του εν λόγω συστήματος, ανταποκρινόμενη στην σχετική πρόσκληση τoυ ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση, στην οποία μεταξύ άλλων μετείχε και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογερόπουλου, τονίστηκε, το εν λόγω σύστημα (DMS) θα συγκεντρώνει και θα παρουσιάζει όλη την τουριστική πληροφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα ενημερώνεται – επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχοντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες, “έξυπνες”, υπηρεσίες e-tourism, οι οποίες θα δίνουν στους χρήστες της πλατφόρμας, την δυνατότητα να γνωρίσουν και στη συνέχεια να επιλέξουν τον προορισμό λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις ελεύθερα παρεχόμενες υπηρεσίες (πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαδρομές κτλ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το DMS θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα διαχείρισης προορισμού, ενώ οι υπηρεσίες πληροφόρησης και ενημέρωσης θα παρέχονται ελεύθερα και δωρεάν προς όλους τους χρήστες, θα αφορούν δε στο γενικό κοινό ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργούν έσοδα για τον δικαιούχο από οποιαδήποτε πηγή και δεν θα προβάλλουν επιχειρήσεις ή προϊόντα επιχειρήσεων. Επιπλέον το εν λόγω σύστημα δεν θα περιλαμβάνει διαφημίσεις και δεν θα δίνει τη δυνατότητα κρατήσεων στους χρήστες του.

Η υλοποίηση και λειτουργία του DMS αφορά κυρίως σε soft ενέργειες διαφοροποίησης του τουριστικού – πολιτιστικού περιφερειακού προϊόντος, με στόχο να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες πληροφόρησης και ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το γενικό κοινό, με έμφαση στην αειφόρο και βιώσιμη διαχείριση του προορισμού.




Αυτοψία της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας σε τεχνικό έργο στην περιοχή του Σχίνου
  

Αυτοψία στο δεύτερο τεχνικό έργο που υλοποιείται αυτό το χρονικό διάστημα στην περιοχή του Σχίνου διενήργησε την Πέμπτη 9 Ιουνίου η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα. Την αντιπεριφερειάρχη, η οποία ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, συνόδευαν ο επιβλέπων μηχανικός της Διεύθυνσης Τ.Ε. της Π.Ε. Κορινθίας Κωνσταντίνος Δημόπουλος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρης Λάμπρου.




Την τραγωδία του Αισχύλου Αγαμέμνων παρακολούθησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα την Κυριακή 12 Ιουνίου.
    


Πρόκειται για ένα από τα τρία έργα της Ορέστειας, που είναι η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αισχύλου. Τα σκηνικά, είχαν τοποθετηθεί μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και οι εξαιρετικές ερμηνείες των συντελεστών προσέδωσαν στην παράσταση μια άλλη οπτική και νοήματα.

Για την υλοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν ο Α.Π.Σ. «Ο Βελλερεφών» Αρχαίας Κορίνθου, η θεατρική ομάδα «Αρσινόη», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.




Συνεδρίασε το ΣΟΠΠ της Π.Ε. Κορινθίας
    


Την τρίτη ειδική συνεδρίασή του πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες το ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) της Π.Ε. Κορινθίας.

Αντικείμενο της συνεδρίασης -με τη συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Αθηνάς Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσου Γκιολή, εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, εθελοντικών σωματείων, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων-, αποτέλεσε ο συντονισμός της δράσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης, ετοιμότητας, καταστολής, για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδηλώσεις δασικών πυρκαγιών κατά την διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.





Αναστάσιος Γκιολής Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
   

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων στην Περιφέρεια είχα ως στόχο την ανάδειξη των Ορεινών χωριών της Κορινθίας μας. Ολοκληρώθηκε η μελέτη και εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση από την Ελληνική Κυβέρνηση (Π.Δ.Ε) και μετά από δικαστικές διαμάχες εργολαβικών εταιρειών είχαμε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή την Εισήγηση των Τεχνικών Υπηρεσιών για κατοχύρωση εργολάβου. Αφορά τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩ ΣΤΟ Δ.Δ ΦΕΝΕΟΥ προϋπ 2.300.000€ Με έργα δίπλα στους πολίτες ....




Δραστήριος Αυτοδιοικητικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γιολής
     


Από την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων στην Περιφέρεια είχα ως στόχο την ανάδειξη των Ορεινών χωριών της Κορινθίας μας.

Από τον χαρακτήρα του ενδιαφέρεται για τα κοινά, αγαπάει τον άνθρωπο γενικά και αποδείχθηκε στη διετή θητεία του, ως Νομάρχης από τους καλύτερους του είδους. Επί των ημερών του είδαμε δεκάδες έργα να υλοποιούνται σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα και τους συνεργάτες του. Και συνεχίζει απτόητος στα νέα του καθήκοντα του Θεματικού Αντιπεριφερειαρχη Κοινωνικής Πρόνοιας!..

Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό για τις δράσεις του 

Οι δράσεις μας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, εδώ και 3 χρόνια, απλώνονται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Απέναντι στο δημογραφικό πρόβλημα, υπάρχει μόνο ο δρόμος της θετικής και πολυμέτωπης αντιμετώπισης από την Πολιτεία, με δράσεις που έχουμε ήδη υλοποιήσει και με άλλες που βρίσκονται σε τελική ευθεία προετοιμασίας και άμεσης εφαρμογής. Πλέον, ένα Εθνικό Συμβούλιο θα αναλάβει τον συντονισμό όλων των σχετικών πρωτοβουλιών που προφανώς διατρέχουν οριζόντια πολλά Υπουργεία και πολλές Υπηρεσίες.

Στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος 

Παρευρέθηκα την Παρασκευή 10 Ιουνίου επ’ευκαιρία της Εορτής του Οσίου Λουκά του Ιατρού-Προστάτη του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας στην Αρτοκλασία στον Ι.Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου.... ως Ιατρός και ως Αντιπεριφερειάρχης με λύσεις πάντα δίπλα σας παιδιά και φίλε Πρόεδρε Βασίλη. Ακόμα πιο κοντά σας μετά την συνάντησή μας, γράφει στο λογαριασμό του στο fb ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Χρόνια Πολλά σε όλη την Ορθοδοξία. Καλή Φώτιση με την Ευλογία της Αγίας Τριάδας από το Βασιλικό Κορινθίας. Ένα θαυμάσιο βυζαντινό μνημείο του 13ου αιώνα, που χαίρει της προστασίας της UNESCO. Ο ρυθμός του είναι μονόκλιτος μετά τρούλου και ως Περιφέρεια εκτελούμε έργα αποκατάστασης μαζί με Εφορεία Αρχαιοτήτων προϋπ 80.000€ Υγεία Αγάπη Ειρήνη Αλληλεγγύη και Προκοπή στην κοινωνία μας 

Καθημερινά κοντά στον χειμαζόμενο Λαό… 

Πέραν από την καθημερινή εργασία, ως Λαϊκός Γιατρός ο Αν. Γκιολής αποδεδειγμένα εργάζεται για το καλό του συνόλου και έχει αποδείξει πως είναι ακούραστος στην κοινωνική προσφορά.

Όπως συνηθίζει δε να λέγει, εργάζεται με φιλότιμο και ευχαριστίες για αυτούς και όχι μόνο που τον ψήφισαν ως πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.




Δεν υπάρχουν σχόλια