Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη

Φ.1793

Από τις δραστηριότητες της Συμβούλου του Πρωθυπουργού Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη
  


* Εκδήλωση μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων στην Κόρινθο.

Είναι χρέος μας να μην ξεχάσουμε ποτέ το χαμό των πάνω από 353.000 Ελλήνων του Πόντου και έχουμε υποχρέωση να τους τιμούμε με την παρουσία μας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης.

**Τελετή μνήμης στο μνημείο των 50 πεσόντων.

Είχα την τιμή να παρευρεθώ το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον χώρο του μνημείου των 50 πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους.

Στην εκδήλωση, τιμήσαμε όλους εκείνους που θυσιαστήκαν για τη Λευτεριά και την Ανεξαρτησία της Ελλάδας μας.

***Είχα την ιδιαίτερη χαρά ανήμερα της γιορτής μου να εκκλησιαστώ και να παρακολουθήσω την Θεία λειτουργία στην Ιερά Μόνη Αγίου Κωνσταντίνου στο Γελήνι του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας



Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη
    

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Κορίνθου. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ δυο ιστορικών σωματείων, της ΑΕΚ και του Κύψελου από τον Συνοικισμό Κορίνθου που θα μας θυμίζουν πάντα την ιστορία των μικρασιατών προσφύγων και την συμβολή τους στην δημιουργία της ταυτότητας της σύγχρονης Ελλάδας, φυσικά και στον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική πρωτοβουλία


Δεν υπάρχουν σχόλια