Header Ads

Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί με χασίς στην Κόρινθο

Φ.1793

  

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...
  
Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί με χασίς στην Κόρινθο 

Συνελήφθησαν, στις 23.5.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 18, 24, 23 και ανήλικος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν προμηθευτεί από 19χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ο οποίος και συνελήφθη. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε οικία του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,5- γραμμαρίων, -2- τρίφτες κάνναβης και -8- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου: Συνελήφθησαν δύο άτομα με τέσσερα κιλά κάνναβη και LSD Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 37 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες και κυρίως κάνναβη.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες τους, όπου βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν:

-16- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -125- εκατοστά, περίπου, συμπιεσμένα φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους -2.295- γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -1.648- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, -34- ναρκωτικά δισκία “ecstasy”, -38- καρτελάκια εμποτισμένα με LSD, -1- ζυγαριά ακριβείας, -2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Συνελήφθη 23χρονος στην Κόρινθο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση για ληστεία 

Συνελήφθη, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, για ληστεία.


Ξυλόκαστρο: Συνελήφθη 54χρονος που κκρεμούσαν αποφάσεις για κλοπή 

Συνελήφθη, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, για απόπειρα κλοπής και κλοπή, αντίστοιχα.

korinthosTV



ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Συνελήφθησαν ογδόντα πέντε (85) άτομα, προσήχθησαν εκατόν πενήντα (150) και έ γινε έλεγχος σε χίλια διακόσια δέκα (1.210) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οχτακόσια σαράντα τέσσερα (844) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εβδομήντα επτά (277) παραβάσεις Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ηρωί νης και κοκαΐνης Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 17.5.2022 έως και χθες (19.5.2022), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια διακόσια δέκα (1.210) άτομα, εκ των οποίων εννιακόσια πέντε (905) ήταν ημεδαποί και τριακόσια πέντε (305) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε οχτακόσια σαράντα τέσσερα (844) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα (150) άτομα, από τα οποία ενενήντα ένα (91) ήταν ημεδαποί και πενήντα εννέα (59) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ογδόντα πέντε (85) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ανυποταξία στο εσωτερικό.

Μία (1) ημεδαπή στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εβδομήντα επτά (277) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:

προϊόντα παραεμπορίου, στην Κορινθία, Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια