Header Ads

Αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα πεζή γυναίκα στο Κιάτο

Φ.1793

   

Το πρωί του Σαββάτου 21/5/2022, στο Κιάτο Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα, που οδηγούσε 26χρονη ημεδαπή, παρέσυρε 61χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη στις 6 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου επι της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου Πατρών, στην περιοχή της Νεάπολης Κιάτου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η άτυχη 61χρονη γυναίκα περπατούσε πηγαίνοντας στην εργασία της ενώ η νεαρή που οδηγούσε επιστρέφοντας από την δική της εργασία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, παρασύροντας την ατυχή γυναίκα.

Η Κατερίνα Μπασιωτη - Παπαθεοφάνους, δικηγόρος της 26χρονης οδηγού, ανέφερε:

«Είναι ελαφρώς τραυματισμένη και πολύ σοκαρισμένη από το γεγονός ότι εξ’ αμελείας προκάλεσε το θανατηφόρο αυτό ατύχημα. Ενδεχομένως να ζητήσουμε, αν υπάρχει η δυνατότητα, να της παρασχεθεί κάποια ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ. Κρίμα για την ατυχή γυναίκα που έχασε τη ζωή της».

Οι ανακριτικές αρχές διερευνούν την υπόθεση. Η νεαρή οδηγός, μετά από την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια