Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου»

Φ.1791

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Ευάλωτοι στην προπαγάνδα του διχασμού…
Ο Δημοσιογράφος Κίμωνας Χαραλάμπους, αναφέρει σε δημοσιογραφικό σημείωμά του στο el.gr ό,τι είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό σε σχέση με τα τεκταινόμενα για το ποδόσφαιρο: Οι Βόρειοι βρίζουν τους Νότιους και οι Νότιοι τους Βόρειους, με τους εχθρούς του Ελληνισμού να «τρίβουν» τα χέρια τους. Πολύ φοβόμαστε πως αυτή η κατάσταση οδηγεί σε «προπαγανδιστική συσκότιση του νου». Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αρχίσουν τις ύβρεις κατά της Αθήνας και του Πειραιά, ώστε και αυτοί να πουν μετά, σε κατάσταση οργής, ας κάνουν ό,τι θέλουν με την «Μακεδονία», ας την πάρουν οι Σκοπιανοί. Έτσι απλά!

Στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, πριν λίγες ημέρες τα πανό έγραφαν «απόσχιση από το κράτος των Αθηνών», ενώ ο ομιλητής στο συλλαλητήριο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ανέφερε πως «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο», εφόσον θέλουν κάποιοι να την διχάσουν: Την συγκεκριμένη τάση ενίσχυσε βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, Θέλουμε να πιστεύουμε όχι προς «άγραν ψήφων», καθώς οι πολιτικοί αξιοποιούν το … δίκαιο πολλές φορές … θυμικό των ψηφοφόρων, ακόμα και αν αυτό οδηγεί την χώρα σε διάσπαση.

Η απάντηση ήρθε από τον Νότο και δυστυχώς επιβεβαιώνει τους φόβους μας. Αθλητικές, εν αρχή, εφημερίδες αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους: «Για αυτούς τους... Μακεδόνες τρέχουμε στα συλλαλητήρια;». Δυστυχώς το κόλπο όσων θέλουν να διχάσουν την Ελλάδα πετυχαίνει. Εκμεταλλεύονται τα ποδοσφαιρικά πάθη, τις όποιες αδικίες εις βάρος ομάδων και τα «εκτοξεύουν» ενάντια στην ενότητα της χώρας. Ελπίζουμε το θέμα να σταματήσει, καθώς τα εθνικά ζητήματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και προέχει η ενότητα των Ελλήνων.

Ατυχώς οι Έλληνες με το θυμικό τους είναι ευάλωτοι και ρέπουν σε διχαστικές καταστάσεις που τόσο πολύ έχουν στοιχίσει στην Πατρίδα μας και στον Λαό της. Υπάρχουν στην υφήλιο ισχυρά κέντρα με απειράριθμους επιστήμονες που παίζουν στα πέντε δάκτυλα των χεριών τους τη λεγόμενη κοινωνική πολιτική, δηλαδή την προπαγάνδα που έχει δυνατότητες πάρα πολλές και πεδία εφαρμογής για κάθε γούστο… Φέρουν τεράστια ευθύνη οι Κυβερνήσεις, που τοποθετούν τον κάθε άσχετο σε θέσεις κλειδιά με απαιτήσεις διοικητικής και διαχειριστικής ικανότητας εξομάλυνσης κρίσεων. Το ίδιο συμβαίνει με τις διοικήσεις Οργανισμών και ΔΕΚΟ… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»



ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Να «καθίσουν στο σκαμνί οι ένοχοι;»

Ο Ελληνικός λαός τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά που βλέπει να συμβαίνουν γύρω του, χωρίς να του δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστεί τα Κυριαρχικά του δικαιώματα. Με λίγα λόγια, οι πεμπτοφαλαγγίτες παντός είδους, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, Πανεπιστημιακοί, υπάλληλοι ΜΚΟ και μίσθαρνα όργανα του “Συστήματος” έχουν καταφέρει τα πράγματα έτσι, ώστε ο Ελληνικός λαός να μην είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του. Αυτή την άποψη ισχυρίζονται αυτοί, που πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σε κάθε Έλληνα Πατριώτη, που “Τολμάει” να υπεραμυνθεί του Πατρίου εδάφους και να καταγγείλει τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ανεξέλεγκτα και με τις πλάτες ανθελλήνων αλλάζουν τα δημογραφικά δεδομένα της χώρας.

Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου. Η Ελλάδα με τα Μνημόνια, που μας επέβαλε παρανόμως και αντισυνταγματικά ο Γ. Παπανδρέου και Σία, έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταστρέφεται ως κράτος χωρίς πόλεμο, εν καιρώ ειρήνης. Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός. Μέχρις ενός σημείου, υπήρχαν οι κόκκινες γραμμές στην Εξωτερική μας Πολιτική. Κυρίως στο Σκοπιανό. Κανένας πρωθυπουργός μετά τον Γ. Α. Παπανδρέου δεν διανοήθηκε να τις προσπεράσει.

Αυτό, όμως, άλλαξε με το δίπολο της πολιτικής παρά φύσιν ασέλγειας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τα επόμενα μνημόνια έγιναν πιο επαχθή, η Ελληνική περιουσία δεσμεύθηκε για 99 χρόνια. Βγήκαν στο σφυρί όλα τα Εθνικά μας σύμβολα, γκρεμίστηκε ο φράκτης στον Έβρο και χαλάρωσαν τα χωρικά μας σύνορα στα νερά του Αιγαίου με τις ΜΚΟ και την Frontex να διασώζουν λαθρομετανάστες που αριθμούν, σύμφωνα με πραγματικά στοιχεία, τα 1000 άτομα σε καθημερινή βάση. Πλημμύρισαν τα χοτσποτ στα νησιά μας και τώρα τους διασπείρουν στις ηπειρωτικές πόλεις με στόχο την αποεθνοποίηση. Ευτυχώς ο λαός τιμώρησε τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η ΝΔ βάζει τάξη, αλλά με συγχωροχάρτι στους ενόχους. Ήλθε πλέον η ώρα να βάλλει το χέρι του ο Θεός της Ελλάδας; Καιρός δεν είναι; Δεν νομίζετε ότι δεν πάει άλλο; Δικαιολογημένα δεν ζητάει να “καθίσουν στο σκαμνί” οι ένοχοι;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»



ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Το Δόγμα Οζάλ εφαρμόζει η Τουρκία ...

Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με την καθημερινότητα, την οποία μάλιστα μας κρύβουν διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις. Ο Ερντογάν απείλησε την Ευρώπη προ ημερών ότι θα ανοίξει τα σύνορά του και θα αφήσει τρία εκατομμύρια μετανάστες να ορμήσουν.

Ο Σουλτάνος ονειρεύεται να επαναλάβει πρώτο τρίμηνο του 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τότε που είχε παρατηρηθεί αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Μιλάμε για μια έξαρση, η οποία είχε προαναγγελθεί από πολιτικούς παράγοντες της προηγούμενης Κυβέρνησης αμέσως μετά τα πρώτα μέτρα για τους λαθρομετανάστες, που είχε λάβει η Κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα.

Επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια». Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από Συρία, έπεσε στο κενό. Έχει ήδη υλοποιηθεί με τη δική της ευθύνη η Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας από πακιστανούς και άλλους να οργανώνουν ταραχές στο κέντρο της Αθήνας… Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».

Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. Δυστυχώς, το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο δεν αγγίζει περιπτώσεις Εθνικών εγκλημάτων όπως είναι αυτό της αποδοχής Συνθήκης Σέγκεν και Δουβλίνου. Οι Κυβερνήσεις αδιαφορούν, ενώ εδώ και τώρα όφειλαν να προβούν σε μονομερή καταγγελία των παραπάνω συνθηκών, για τις οποίες δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός...

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Πατριωτικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Στην Επιτροπή Άμυνας:

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ τάχθηκαν υπέρ της Αμυντικής Συμφωνίας Ελλάδος-ΗΠΑ. Η συζήτηση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας θα ολοκληρωθεί στην Ολομέλεια την Πέμπτη, 12 Μαΐου. Με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να δηλώνουν τη στήριξή τους στην Αμοιβαία Αμυντική Συνεργασία Ελλάδος - ΗΠΑ, και με τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης να εκφράζουν την διαφωνία τους, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή ‘Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εξωτερικών για τη κύρωση του δεύτερου πρωτοκόλλου τροποποίησης της Συμφωνίας.

Η συζήτηση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου, με την κύρωσή της από την Ολομέλεια. Σήμερα στην Επιτροπή, οι εισηγητές όλων των κομμάτων ξεκαθάρισαν τη στάση τους απέναντι στη Συμφωνία.

Θα περίμενε κανείς να δει σ’αυτή τη φάση όλα τα κόμματα της βουλής να συναινούν σε μία Αμυντική συμφωνία, σύμφωνα με την οποία κατοχυρώνεται η ελληνικότητα της Θράκης που τόσο ξεδιάντροπα επιδεικνύει τις προθέσεις του το αρπακτικό της απέναντι Τουρκίας. Όσον αφορά τα αριστερά κόμματα δεν περιμέναμε να δώσουν θετική ψήφο, αφού έχουν αποδείξει πως δεν ψηφίζουν ακόμη και τα πιο ουσιώδη Εθνικά νομοθετήματα διευκολύνοντας τα σχέδια του διπρόσωπου Ερντογάν ...

Εδώ όμως έχουμε και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος, ενώ θα έπρεπε να ταχθεί υπέρ, προφανώς, λόγω Ρωσίας και Στενών φαίνεται πως μάλλον τελικά θα ακολουθήσει και στην Ολομέλεια την αρνητική συμπεριφορά της αριστερής αντιπολίτευσης Είναι ηλίου φαεινότερου ότι η προστασία από την αμυντική συμφωνία της Θράκης και των νησιών του Αγαίου δεν αγγίζουν τον κατά τα άλλα λαλίστατο Κυριάκο Βελόπουλο. Μακάρι να διαψευσθούμε τελικά στην τελική ψηφοφορία.

Η Ελλάδα επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας έχει συνάψει σοβαρότατες αμυντικές συμφωνίες.

Έχει βγάλει από την άβυσσο της ανυπαρξίας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας με τα εξοπλιστικά προγράμματα και έχει αποτελέσει δυναμική επιστροφή στον αμυντικό και διπλωματικό τομέα στο Αιγαίο και τη Ν.Α. Μεσόγειο, ως πυρήνα Ειρήνης και Ασφάλειας, κάτι που διαφαίνεται και από τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού σε πρόσφατη δημοσκόπηση, που τις κατατάσσει πρώτες μεταξύ όλων των θεσμών.!...

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια