Header Ads

Εθνική: Για το repeat μέσα στην Κωνσταντινούπολη Φ.1781

Εθνική: Για το repeat μέσα στην Κωνσταντινούπολη

  

Να κάνει το 2×2 απέναντι στην Τουρκία μέσα στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης θα προσπαθήσει η εθνική ομάδα που δίνει το τέταρτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δύσκολη αποστολή για την Εθνική ομάδα μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη μεγάλη νίκη στα Άνω Λιόσια, η Ελλάδα αντιμετωπίζει και πάλι την Τουρκία, αυτή τη φορά στο «Σινάν Ερντέμ» (19:00, Novasports Prime) με στόχο τη δεύτερη νίκη μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, η οποία θα της δώσει και περισσότερους «πόντους» για την πρόκριση στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης του 2023.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης ώστε να μην καταπονηθεί περισσότερο, ενώ πέρα από τον Γιώργο Παπαγιάννη δεν θα δώσει κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού το «παρών» λόγω του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Οι Τούρκοι από την άλλη θα έχουν στην αναμέτρηση τον Σερτάτς Σανλί ο οποίος μπόρεσε να πάρει άδεια από την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια