Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook Φ.1784



Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach





Το εμβόλιο της Pfizer έχει… μόνο 1.291 παρενέργειες
  

Για να μην ξεχνιόμαστε αναφορικά με την τρέλα, που επικρατεί πλέον παγκοσμίως, όχι μόνον στην οικονομία, αλλά και στην υγεία και στη διατροφή και στο περιβάλλον και στην ασφάλεια... !

Όλος ο κόσμος ένα καζάνι ανορθολογισμού, απληστίας κι εγκληματικότητας!

Ο FDA αναγκάστηκε από έναν δικαστή να δημοσιεύσει κλινικά δεδομένα για τα εμβόλια για τον COVID τον Ιανουάριο και έτσι μόλις κυκλοφόρησαν 55.000 σελίδες εγγράφων By Δημήτρης Σωτηρίου09/03/20222 Mins Read Σε ένα σύνολο εγγράφων 55.000 σελίδων που κυκλοφόρησε την Τρίτη, το Κέντρο Βιολογικών Αξιολόγησης και Έρευνας (CBER) της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει για πρώτη φορά στο κοινό να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που υπέβαλε η Pfizer στην FDA από τις κλινικές της δοκιμές το υποστήριξη μιας άδειας εμβολίου Covid-19.

Αυτό ήρθε ως επακόλουθο της απόφασης από τον περιφερειακό δικαστή του Pittman των ΗΠΑ, Mark T., στις 6 Ιανουαρίου να απορρίψει το αίτημα από τον FDA για απόκρυψη των δεδομένων για τα επόμενα 55 χρόνια, κάτι που ο οργανισμός ισχυρίστηκε ότι ήταν απαραίτητο, εν μέρει, λόγω των «περιορισμένων πόρων του».

Όταν η Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση FDA, γνώριζε ήδη για πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες. Τώρα, μια αναφορά 38 σελίδων περιλαμβάνει ένα παράρτημα με μια λίστα που λέει ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID έχει 1.291 παρενέργειες.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει οξεία νεφρική βλάβη, οξεία χαλαρή μυελίτιδα, θετικό αντισωμάτων κατά του σπέρματος, εμβολή εγκεφαλικού στελέχους, θρόμβωση εγκεφαλικού στελέχους, καρδιακή ανακοπή, καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακή κοιλιακή θρόμβωση, καρδιογενές σοκ, αγγειίτιδα του κεντρικού νευρικού συστήματος, νεογνικό θάνατο, εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση, εγκεφαλίτιδα εγκεφαλικού στελέχους, εγκεφαλίτιδα αιμορραγική, επιληψία μετωπιαίου λοβού, αφρός στο στόμα, επιληπτική ψύχωση, παράλυση προσώπου, σύνδρομο εμβρυϊκής δυσφορίας, γαστρεντερική αμυλοείδωση, γενικευμένη τονικοκλονική κρίση, εγκεφαλοπάθεια Hashimoto, ηπατική αγγειακή θρόμβωση, επαναδραστηριοποίηση του έρπητα ζωστήρα, πνευμονική εμβολιασμός του ερπητοειδούς, πνευμονική διαμεσολάβηση του ερπητοειδούς, νεανική μυοκλονική επιληψία, ηπατική βλάβη, χαμηλό βάρος γέννησης, πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο σε παιδιά, μυοκαρδίτιδα, νεογνική επιληπτική κρίση, παγκρεατίτιδα, πνευμονία, θνησιγένεια, ταχυκαρδία, επιληψία κροταφικού λοβού, αυτοάνοση των όρχεων, θρομβωτικό εγκεφαλικό έμφραγμα, φλεβικός διαβήτης τύπου 1 και θρόμβωση σπονδυλικής αρτηρίας μεταξύ 1.246 άλλων ιατρικών καταστάσεων μετά τον εμβολιασμό.

«Πρόκειται για βόμβα», είπε η πρόεδρος και γενική σύμβουλος της Παιδικής Προστασίας Υγείας (CHD) Mary Holland.

«Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε γιατί η FDA και η Pfizer ήθελαν να κρατήσουν αυτά τα δεδομένα κρυφά για 55 χρόνια. Αυτά τα ευρήματα θα πρέπει να θέσουν άμεσο τέλος στα εμβόλια Pfizer Covid. Η πιθανότητα σοβαρής βλάβης είναι ξεκάθαρη και σε όσους τραυματίστηκαν από τα εμβόλια απαγορεύεται να μηνύσουν την Pfizer για αποζημίωση…».υ εί ο Θεός ο ποιών θαυμάσια μόνο» (Ψαλμ. 76,14-15) 

Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Coach, CSAP, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια