Header Ads

Μερικές από τις αναρτήσεις στο facebook Φ.1778

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach





Ο χρήστης Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια δημοσίευση στο άλμπουμ:
Για γέλια και για «κλάματα».

Αγαπημένα • 9 ώρ. • Ψέμματα για τις ΜΕΘ, χιλιάδες νεκροί εξαιτίας των ελλείψεων του συστήματος υγείας, που κουκουλώθηκαν και εξωραΐστηκαν με το μαγικό ραβδάκι της διεφθαρμένης προπαγάνδας... Μια μεσαία Ελληνική πόλη πέθανε ήδη, όχι από κοροναϊό, αλλά λόγω της αναξιότητας του κράτους να παράσχει στοιχειωδώς ποιοτικές υγειονομικές υπηρεσίες, κρυβόμενο αρχικά πίσω από την υπερπροσπάθεια και το φιλότιμο των υγειονομικών!

Όταν το αφήγημα κατέρρευσε κι οι πρώην εκλεκτοί του συστήματος όπως ο Τσιόδρας είδαν το φως το αληθινό, ως προς τα αίτια των αυξημένων θανάτων κι ανέκρουσαν πρύμναν, επιστημονικά, ως όφειλαν εξ αρχής να κάνουν, τότε έπεσε η μάσκα της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας και φανερώθηκε το δύσοσμο πρόσωπο του κρατικού δεσποτισμού.

Κάπως έτσι και για το δικό μας καλό... οι πρώην ήρωες κι ήδη ανεπαρκείς αριθμητικά υγειονομικοί, υπήρξαν τα επόμενα βολικά θύματα για να παραποιηθούν οι ευθύνες με το γνωστό πλέον από τα μνημόνια, κόλπο του κοινωνικού διχασμού. Έτσι στοχοποιήθηκαν, τεχνηέντως δυσφημίστηκαν κι οι ανεμβολίαστοι, ως εξιλαστήρια θύματα των πολιτικών, τέθηκαν σε αναστολή, καταδικασμένοι σε αργό θάνατο από το ανάλγητο πολιτικό προσωπικό, που δεν ακούει δημοκρατικά κελεύσματα, αλλά υπακούει τα ρήματα των ισχυρών αφεντικών του χρήματος... και άλλων διόλου αγαθών ιδιοτήτων!

Αποδεχόμενοι έτσι την πλέον κρίσιμη στιγμή της μάχης, ως λύση το διχασμό για να αποφύγουν τις ευθύνες τους, διατηρώντας λίγο ακόμη την ασφάλεια της εξουσίας. Προκαλώντας έτσι το θάνατο ασθενών, όχι μόνον από κοροναϊό, αλλά και από ποικίλες άλλες ασθένειες!

Με δόλο!

Τί κράτος φρίκης είναι αυτό και τι πολίτες όλοι μας να μην το γκρεμίζουμε για να το ξαναχτίσουμε σωστά;



ΤΟΥΡΚΙΑ :Εικόνες ντροπής στην Παναγία Σουμελά -Την μετέτρεψαν σε ντίσκο για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ
  

ΑπόUnics 
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο κλιπ που γυρίστηκε από ξένο συγκρότημα στην ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά.

Στον προαύλιο χώρο, όπου συνήθως γίνεται και η λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο κάθε χρόνο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, έγιναν γυρίσματα για το βίντεο κλιπ.

Μόλις το βίντεο προβλήθηκε στα social media, τα σχόλια έκαναν λόγο για βεβήλωση του χώρου, καθώς οι συντελεστές αυτού του βίντεο κλιπ χορεύουν ντίσκο ενώ ακούγεται και μια καμπάνα να ηχεί, όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του Open από την Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Πολλοί το θεώρησαν «σκανδαλώδες» να χορεύουν στον ιερό ναό και κάποιοι ζητούν εξηγήσεις από τις τουρκικές αρχές, που μετέτρεψαν τη μονή σε κλαμπ, όπως λένε.

Οι συντελεστές λένε ότι το βίντεο κλιπ γυρίστηκε προκειμένου να προβληθεί η μονή της Παναγίας Σουμελά ως τουριστική ατραξιόν και μετά από άδεια των τουρκικών αρχών.

Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Coach, CSAP, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια