Header Ads

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ φ.1780

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
  
 

 
   

Αγαπητά Μέλη και φίλοι της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε στις 9/3/2022, η ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, με τον εκλεκτό προσκεκλημένο ομιλητή, Ομ. Καθηγητή Ψυχιατρικής και Επίτιμο Μέλος της ΕΝΩΣΗΣ μας, κ. Γεώργιο. Χριστοδούλου.

Η εκδήλωση ήταν, κατά γενική ομολογία, πολύ επιτυχημένη, όπως προκύπτει από τα σχόλια και τα πολυάριθμα μηνύμτα που λάβαμε από τους συμμετέχοντες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τον εποικοδομητικό τους σχολιασμό ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Ν. Ταγαράς, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρ. Δήμας, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κων. Κόλλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Α. Κόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Πελοποννήσου κ. Αν. Γκιολής, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπ. Σταματόπουλος και η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Μ. Σούκουλη.

Για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν μπορούν να την βρουν στο κανάλι του ΙΣΚ στο Youtube πατώντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://youtu.be/HImqLmQ7abc 

Εκ μέρους του ΔΣ 
Η Πρόεδρος 
Κατερίνα Ταράση

Δεν υπάρχουν σχόλια