Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» Φ.1777

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Όλο και πιο ανώφελα τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων…


Για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τα μέτρα υγείας των λαών έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον μελάνι, ενώ έχουν ακουστεί ένθεν κι εκείθεν καταδικαστικές ή θετικές απόψεις για την νομιμοποίηση και την αποτελεσματικότητά τους. Και πώς να μην ακούγονται, παρά τις διώξεις κατά των ανεμβολίαστων και της αντιθέτου γνώμης σε διεθνές επίπεδο; Ας δούμε όμως μία επίκαιρη στροφή, που μας έρχεται από το Ισραήλ όπου εμβολιάστηκε το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας. Γράφει το HELLAS NOW.

«Το υπουργείο Υγείας είναι πιθανό να συστήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα στην κυβέρνηση να καταργήσει το πρόγραμμα Green Pass για ελεύθερη είσοδο εμβολιασμένων και νοσήσαντων σε κλειστούς χώρους. Είναι πολλοί οι επιστήμονες πλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz, που υποστηρίζουν εδώ και εβδομάδες ότι το Green Pass είναι άσκοπο, δεδομένου του τρέχοντος υψηλού ποσοστού μόλυνσης, ενώ δημιουργεί και μία ψευδή αίσθηση ασφάλειας που κάνει τους ανθρώπους να παραμελούν άλλες προφυλάξεις.

Και παρ΄ ότι το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την Κυριακή να παρατείνει την ισχύ του πάσου για άλλη μια εβδομάδα από τον αρχικό προγραμματισμό -στα σχολεία έως τις 27 Φεβρουαρίου και στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης έως την 1η Μαρτίου- κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η παράταση είχε κυρίως σκοπό να δώσει χρόνο στο υπουργείο να ολοκληρώσει την πρότασή του για αντικατάσταση του μέτρου. «Χρειαζόμαστε άλλη μια εβδομάδα, τόσο για να αναλύσουμε τα δεδομένα όσο και για να σκεφτούμε ποιες αλλαγές θέλουμε να κάνουμε» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι το υπουργείο επανεξετάζει όχι μόνο το πράσινο πιστοποιητικό αλλά και άλλους περιορισμούς στις συγκεντρώσεις.

Η πηγή δήλωσε επίσης ότι το υπουργείο περιμένει να ολοκληρωθεί η ανάλυση της δυναμικής των μολύνσεων με κορωνοϊό μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων πριν λάβει την τελική του απόφαση. Λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων από την παραλλαγή Όμικρον, το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει αρχίσει να φαίνεται όλο και ανώφελο. naftemporiki.gr».

Μετά από τις τεράστιες αγοραστικές δαπάνες των εμβολίων για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ποια χρείαν έχουμε για τα αναποτελεσματικά εμβόλια, χωρίς να δίνουμε χώρο χρήσης σχετικών φαρμάκων που είναι πιο αποτελεσματικά; Ακούγονται πολλά για τα υπερκέρδη των γιγαντιαίων Φαρμακοβιομηχανιών και τα πειραματικά εμβόλια που πλασαρίστηκαν με έωλους σκοπούς. Μήπως οφείλουν οι κυβερνώντες να σκεφτούν ελεύθερα το σοβαρό αυτό θέμα που άλλαξε τη ζωή μας προς το χειρότερο; Το Ισραήλ δείχνει το δρόμο… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια