Header Ads

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Φ.1769

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου
Πρόεδρος για 2η συνεχή θητεία η Παναγιώτα (Πέννυ) Επιβατινού!
  


Την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 , διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων και Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων όλης της Χώρας. Κι ενώ στην Αθήνα ο Πρόεδρος θα κριθεί τη 2η Κυριακή, στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχή θητεία Πρόεδρος η Παναγιώτα (Πέννυ) Επιβατινού λαμβάνοντας ρητή εντολή από το δικηγορικό σώμα να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της πριν γίνουν καν οι εκλογές, αφού δεν υπήρξε αντίπαλος υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.

Ως δικηγόρος επί 30 σχεδόν χρόνια έχει τιμήσει το δικηγορικό σώμα ασκώντας το επάγγελμα με επιστημονική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, επαγγελματισμό, ακεραιότητα και ήθος, σεβόμενη τον συνάδελφο, τον πελάτη, τον συνάνθρωπο, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου από το 1999 σε όλες τις θέσεις (Ταμίας, Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος).

Η ιδιότητά της ως συζύγου και μητέρας τριών τέκνων με τις αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις που συνεπάγεται, δεν την απέτρεψαν από το να αναλάβει τη θέση της Προέδρου, αλλά αντιθέτως την όπλισαν με μεγαλύτερη μαχητικότητα και αίσθηση του καθήκοντος.

Πέρασε μία θητεία δύσκολη και απαιτητική αντιμετωπίζοντας πέρα από τα σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας των δικηγόρων, την οικονομική κρίση που έχει πλήξει ανεπανόρθωτα το επάγγελμα και την πανδημία της Covid-19 με κλειστά τα Δικαστήρια…

Στα δύσκολα, όμως, φαίνεται ο καλός τιμονιέρης και η κα Επιβατινού αποδείχθηκε άξια Πρόεδρος, γεγονός που αναγνωρίσθηκε από το δικηγορικό σώμα, όπως αποδεικνύεται τόσο από την έλλειψη αντιπάλου στις εκλογές, όσο και από την ψηφοφορία των μελών του συλλόγου υπέρ της.

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν αξιόλογοι δικηγόροι, άλλοι ήδη μέλη του απερχόμενου συμβουλίου και άλλοι νεότεροι δικηγόροι που κοσμούν τον Σύλλογο.

Με σειρά επιτυχίας εκλέχθηκαν οι:

Τακτικά Μέλη
: 1) Ζαφείρης Μιχάλης , 2) Παπαβενετίου Αγγελική , 3) Ζαρρής Χρήστος , 4) Στάμου Βασιλική , 5) Τζοάνος Χρήστος , 6) Κονομόδης Γιάννης , 7) Λόης Νίκος , 8) Μιχαλόπουλος Φάνης , 9) Κωνσταντίνου Κώστας και 10) Τσιφτσής Άγγελος , ενώ Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι: Νάκου Δήμητρα και Λαζάρου Ιωάννα .

Η ΦτΚ εύχεται τόσο στην Πρόεδρο, όσο και στα μέλη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Κορίνθου μία δημιουργική, μαχητική και γόνιμη θητεία προς όφελος τόσο του δικηγορικού σώματος, όσο και της κοινωνίας που βάλλεται ποικιλοτρόπως!

Δεν υπάρχουν σχόλια