Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1765

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Μέτρον Άριστον - Η περιπέτεια υγείας του Κορίνθιου



Αγαπητοί/ές Αναγνώστες/στριες και Συνδρομητές/ήτριες,

Όταν ο άνθρωπος ξεπερνά τα όρια της αντοχής του, υπάρχουν οι ανάλογες επιπτώσεις.

Σε μένα έτυχε, λόγω της υψηλής αίσθησης καθήκοντος και ευθύνης απέναντί σας, να μην αντιληφθώ εγκαίρως τα σημάδια υπερκόπωσης, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν ζωτικά όργανα του οργανισμού μου.

Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει από το προηγούμενο φύλλο της 21ης Οκτωβρίου, απουσιάζω από την έκδοση της εφημερίδας, με την απουσία μου να έχει γίνει αισθητή ιδίως στα παραπολιτικά….

Αυτό σήμανε να αναδειχθεί η καινούργια δημοσιογραφική ομάδα της Φωνής της Κορινθίας και ευτυχώς όχι μέσα από την τέφρα της!

Με ΠΙΣΤΗ στο Έργο που επιτελούμε επί σαράντα (40) συναπτά έτη, με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ, με ΑΓΑΠΗ προς εσάς και με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 
για την τακτική ενημέρωση των απανταχού Κορινθίων, η δημοσιογραφική ομάδα της ΦτΚ δεν «παρέδωσε τα όπλα», αλλά κατέβαλε προσπάθεια να εκδώσει το φύλλο της Πέμπτης χωρίς τον Κορίνθιο και τα κατάφερε πολύ καλά!

Η υγεία του Κορίνθιου, με την άμεση αντιμετώπιση του ιατρικού περιστατικού, αρχής γενομένης από το Παθολογικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και στη συνέχεια από το ιατρικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, με το αμέριστο ενδιαφέρον του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρη Καρπούζη, και την ιατρική φροντίδα του Επιστήμονα-Δ/ντή Καρδιολογικής Κλινικής, Χρήστου Χασικίδη, της Επικουρικής Ιατρού Ειδικότητας Καρδιολογίας, Ειρήνης Αλεξίου, του Δ/ντή της Παθολογικής Κλινικής, Κωνσταντίνου Κοροβέση, και της εξαιρετικής ομάδας του, της Δ/ντριας Μονάδας Νεφρού, Ολυμπίας Μποβολέτη, και της ομάδας της, του Δ/ντή της Διοικητικής Υπηρεσίας, Μιχάλη Σαβανού, της Προϊσταμένης 
Νοσηλευτών της Παθολογικής Κλινικής, Αδαμαντίας Μπαλαφούτα, και όλου του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού που επιλήφθηκαν, βελτιώθηκε, ενώ για την πλήρη αποκατάσταση και αντιμετώπιση εξειδικευμένων ζητημάτων υγείας έχει ήδη επιληφθεί το εξαίρετο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ιατρούς - ιδιώτες, Παθολόγο, Δρα Καλομοίρα Κόλλια, και Πνευμονολόγο, Χρισταρά Αθανασία, για τις καίριες ιατρικές συμβουλές τους.

Ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας με τη βοήθεια του Θεού και των αγωνιστών Ιατρών, που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη! Με την επάνοδό μου θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στην περιπέτεια της υγείας μου και στα δύο νοσοκομεία, για να ευχαριστήσω όλους δεόντως.

Από το 401 Γ.Ν.Σ. Αθηνών, 4/11/2021

Ο Κορίνθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια