Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φ.1762

Mete Yarar :
Έδεσαν τα χέρια της Τουρκίας και Θα… Αμολήσουν τα «Σκυλιά του Πολέμο

  


Η γενικότερη διεθνής κατάσταση όλο και περισσότερο τείνει να επιβεβαιώσει τις Προφητείες των Αγίων όσον αφορά την τελική κρίση της ανθρωπότητα;ς και ασφαλώς της Ελληνοτουρκικής διένεξης. Όλα δείχνουν χωρίς να είναι μακριά από την πραγματικότητα ότι η Τουρκία εκεί που την έχει φτάσει η οικογένεια του Προέδρου Ερνυογάν, θα πάρει στο λαιμό της τη χώρα αυτή, αλλά και θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της πιθανώς προς την καταστροφή.

Σύμφωνα με το MAKELEIO.GR της 5 Οκτωβρίου 2021, Αναλύει ο Τούρκος Απόστρατος Ταγματάρχης τω Ειδικών Δυνάμεων. Εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Μετέ Γιαράρ….Που προβλέπει ακόμη και Σύγκρουση στη Κύπρο Αρχικά αναφέρεται στο εμπάργκο των Δυτικών κατά της Τουρκίας και χρησιμοποιεί μία υποτιμητική φράση για την Ελλάδα…. Μιλά μπροστά σε εικόνα που δείχνει τις ικανότητες των Φρεγατών Μπελαρά και τον ακούμε να λέει :

Η Αμερική τα παρήγαγε αλλά με το εμπάργκο δεν τα έδινε ..Συστήματα ραντάρ δεν δίνουν, τους Χαρπ δεν τους δίνουν ..Ούτε τα F-35 Δεν δίνουν ούτε καν το σύστημα εδώ πίσω που διασφαλίζει τον εντοπισμό του ελικοπτέρων και αεροσκαφών Tι να κάνει η Τουρκία ; Από τη μία μεριά δένουν τα χέρια σας και από την άλλη πλευρά, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ξαμολάν όλα τα σκυλιά¨ Καταλάβατε νομίζω ποιοι είναι τα σκυλιά… (Χρονικό σημείο 13:24 -Μιλά για την Γαλάζια Πατρίδα και την παρουσία εκεί Ελλάδας και Γαλλίας) ¨Μιλάμε για δύο χώρες που δεν αναγνωρίζουν τα πεδία σας Άλλωστε σε αυτή την περιοχή η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη!!

Με κάποιο τρόπο θα γίνει η Σύγκρουση;

Είτε είναι ένοπλη σύγκρουση, είτε είναι διπλωματική σύγκρουση, είτε είναι σύγκρουση με εμπάργκο… ¨ Ο Μετέ Γιαράρ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1967 στη Σαμψούντα. Αφού αποφοίτησε από την Τουρκική Στρατιωτική Ακαδημία ως υπολοχαγός πεζικού το 1988, υπηρέτησε στις Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις για 16 χρόνια.

Υπηρέτησε στις περιοχές της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ανατολίας για περισσότερα από 10 χρόνια και συμμετείχε σε διασυνοριακές επιχειρήσεις. Άφησε την τελευταία του θέση, τη Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων , με το βαθμό του ταγματάρχη το 2004, 1,5 χρόνο πριν από τη συνταξιοδότησή του, με δική του βούληση.

Σε μετάφραση απο τα tourkikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια