Header Ads

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ φ.1761

Όλη η Ευρώπη παραμιλάει με τον Μασούρα
    


In.gr Χριστόφορος Ευαγγελάτος 1 Οκτωβρίου 2021

Τώρα που ο Μασούρας έχει επιστρέψει είναι σε σούπερ φόρμα κι αυτό είναι κάτι που βοηθά σε μεγάλο βαθμό και τον Τικίνιο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν ιστορικό θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη, διαλύοντας την Φενέρ με 3-0, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να κάνουν μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Δεν είναι μάλιστα υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Η ουσία πάντως για τον Ολυμπιακό είναι ότι έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη και πλέον κοιτάζει τους 16 της διοργάνωσης.

Φρόντισε λοιπόν ο διεθνής άσος να επιβεβαιώσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για τους πρωταθλητές. Και το έκανε με απίστευτο ρεσιτάλ πετυχαίνοντας δύο γκολ κι έχοντας μια ασίστ. Ο Μασούρας έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων που διαθέτει τόσο στο άκρο της επίθεσης όσο και σαν «δεύτερος» κυνηγός. Γιατί η ασίστ στο πρώτο γκολ είναι ο ορισμός της δημιουργίας από τον ακραίο επιθετικό ενώ τα δύο γκολ που πέτυχε είναι «σεμινάριο» για το πώς πρέπει να κινηθεί ο παίκτης πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Μαρτίνς ευτύχησε να έχει σε μια εξαιρετική βραδιά τρεις παίκτες. Φυσικά τον Μασούρα, εννοείται τον Τικπίνιο αλλά βεβαίως θα πρέπει να επισημανθεί και η καλή παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά. Έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα ο Ολυμπιακός και «πλήγωσε» την Φενέρ στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τους χώρους να τρέξουν το έκαναν με υποδειγματικό τρόπο. Κι αυτό βεβαίως οφείλεται στο ότι υπήρχε πάντα στήριγμα για τον παίκτη που είχε την μπάλα. Και στις περισσότερες των περιπτώσεων έγιναν οι σωστές επιλογές στην τελική πάσα.

Ο Γιώργος Μασούρας έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό το διάστημα που είχε τον τραυματισμό. Ο Μαρτίνς δεν είχε στην διάθεσή του ένα από τα βασικά «γρανάζια της μηχανής» και αυτό φάνηκε. Τώρα που ο Μασούρας έχει επιστρέψει είναι σε σούπερ φόρμα κι αυτό είναι κάτι που βοηθά σε μεγάλο βαθμό και τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει βρει μια εξαιρετική συνεργασία με τον Μασούρα και όταν ο σέντερ φορ ξέρει ότι ο εξτρέμ μπορεί να τον αξιοποιήσει, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα για το γκολ.

Ο Μασούρας είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό κι έχει ανεβάσει με την επιστροφή του όλη την ομάδα του λιμανιού. Ο Μαρτίνς είναι πλέον πιο… ήσυχος έχοντας στο γήπεδο το «πολυεργαλείο» που λέγεται Μασούρας και όχι άδικα.

Το γιατί το είδαν σε όλη την Ευρώπη στο «Σαράτσογλου»







Δεν υπάρχουν σχόλια