Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1758

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Παύση εργασίας ανεμβολίαστων 
Άλμπουμ Για γέλια και για «κλάματα


Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία.

Η νέα συνθήκη του απόλυτου κεντρικού ελέγχου, της ανελευθερίας και της απόλυτης αντιστροφής των αξιών και της κοινής λογικής, χτίζεται από τους πρόθυμους, είτε συνειδητούς είτε εξαπατημένους, αχθοφόρους του ζοφερού μέλλοντος.

Τα μνημόνια, τα σκάνδαλα, η γενικευμένη διαφθορά της ηγεσίας, η επικράτηση του ψεύδους και του αμοραλισμού στην πολιτική, την εκπαίδευση, την υποτιθέμενη ψυχαγωγία και την κυρίαρχη δημοσιογραφία κι η πανδημία είναι απλά οι αναγκαίες αφορμές, που τις εκμεταλλεύονται τα κέντρα ισχύος κι η συμπτωματολογία της άλλης πλέον θανατηφόρου πανδημίας της κυριαχίας των ανήθικων ισχυρών της ύλης, που ενεργούν ως καταλύτες της σκοτεινής δυναμικής, που βιώνουμε δεκαετίες τώρα, με συνεχώς κλιμακούμενη ένταση!
  


Έργο μας η αναζήτηση της αλήθειας, που κρύβεται πάντα πίσω από τα πυκνά παραπετάσματα του ψεύδους, της απάτης και χειραγώγησης.

Κυρίαρχο μέσο η Οργανική Ανάσταση της Ανθρωπότητας, η επαναλειτουργία των υγιών κοινωνικών δικτύων, με προσοχή στην αξιόπιστη διάδοση μόνον της αλήθειας και ενίσχυσης των δεσμών κοινωνικής ανοσοποίησης, με ταυτόχρονη διόρθωση κι εν ανάγκη έκθεση κι αποβολή όσων κάνουν ζημιά και δεν διορθώνονται, ιδίως στην θεωρούμενη κορυφή της πολιτικής ιεραρχίας.

Η ισχύς εν τη ενώσει!


Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια