Header Ads

2-1 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ φ.1758

Έκανε το θαύμα του ο Ότο!
2-1 την αήττητη μέχρι χθές Σουηδία – Χρειάζεται σταθερό προπονητή και πιο σφιχτή άμυνα η Εθνική. Νίκη επί της Σουηδίας με καλή εμφάνιση - Δύο δοκάρια οι Σουηδοί...
    


9 Σεπτεμβρίου, 2021 

Υπήρχε ο Ότο Ρεχάγκελ στις κερκίδες! Ο Γερμανός έκανε το… θαύμα του με την παρουσία του και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένο σε σχέση με την προ ημερών εμφάνισή του κόντρα στο Κόσοβο. Η Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Σουηδία, που είχε το απόλυτο στον όμιλο μέχρι χθες, και χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Παυλίδη επικράτησε με 2-1 των Σκανδιναβών μένοντας ζωντανή για τη δεύτερη θέση.

Απελευθερωμένη από παίκτες όπως ο Μάνταλος, ο Σβάρνας και ο Μπακάκης, η Εθνική είχε πολύ καλούς τους Τζαβέλα, Ζέκα, Μπουχαλάκη, Τσιμίκα, Δουβίκα, Μπακασέτα, Ανδρούτσο, ενώ βοήθησαν και οι αλλαγές των Τζόλη και Βρουσάι. Η νίκη, ωστόσο, δεν πρέπει να σβήσει το γεγονός πως η Ελλάδα χρειάζεται έναν σταθερό προπονητή, ο οποίος θα της δώσει διάρκεια στις νίκες και θα θωρακίσει την άμυνα, η οποία και χθες δεινοπάθησε και ήταν τυχερή, καθώς οι Σουηδοί είχαν δύο δοκάρια.



Η εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πρίστινα απέναντι στο Κόσοβο και βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας μόλις 3 βαθμούς σε 3 αγώνες.

  


in.gr 6 Σεπτεμβρίου 2021, 00:00 

Ούτε το Κόσοβο δεν κατάφερε να κερδίσει η εθνική μας ομάδα, με την γαλανόλευκη να έχει μαζέψει μόλις 3 βαθμούς σε 3 αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της, πίσω από Ισπανία, Σουηδία και Κόσοβο.

Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε το βράδυ της Κυριακής, η Ισπανίδα επικράτησε εύκολα με 4-0 της Γεωργίας, με τους Ιβηρες να βρίσκονται πλέον στην κορυφή του ομίλου με 10 πόντους, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από την Σουηδία, που έχει 9 πόντους.

Στην τρίτη θέση είναι το Κόσοβο με 4, στην τέταρτη όπως προαναφέραμε η Ελλάδα με 3 και στην τελευταία η Γεωργία με 1 βαθμό, αυτόν που πήρε απέναντι στην εθνική μας ομάδα.

Τα αποτελέσματα 
Κόσοβο-Ελλάδα 1-1, 
Ισπανία-Γεωργία 4-0 

Η βαθμολογία 
Ισπανία 10β – 5αγ., 
Σουηδία 9β – 3αγ., 
Κόσοβο  4β – 4αγ., 
Ελλάδα 3β – 3 αγ., 
Γεωργία 1β – 5 αγ. 

Επόμενη αγωνιστική (8/9), Ελλάδα-Σουηδία, Κόσοβο-Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια