Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ.1760

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  


Τρίπολη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 
Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Συνελήφθησαν ενενήντα έξι (96) άτομα, προσήχθησαν εκατόν σαράντα οχτώ (148) και έ γινε έλεγχος σε χίλια τριακόσια σαράντα δύο (1.342) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε χίλια πενήντα δύο (1.052) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εξήντα τρεις (263) παραβάσεις Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 1.9.2021 έως και χθες (15.9.2021), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια τριακόσια σαράντα δύο (1.342) άτομα, εκ των οποίων χίλια σαράντα δύο (1.042) ήταν ημεδαποί και τριακόσια (300) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε χίλια πενήντα δύο (1.052) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν σαράντα οχτώ (148) άτομα, από τα οποία ενενήντα έξι (96) ήταν ημεδαποί και πενήντα δύο (52) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ενενήντα έξι (96) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.

Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή.

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εξήντα τρεις (263) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:

-5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -98- εκατοστά, περίπου και προϊόντα παραεμπορίου, στην Κορινθία, Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.




Τρίπολη, 17 Σεπτεμβρίου 2021 
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Κορινθία
  


Κατασχέθηκαν, -22- δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από -400- γραμμάρια κάνναβης Συνελήφθη, χθες (16.9.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (16.9.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε αύλειο χώρο της οικίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -22- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -443,8- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.





ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...



Λουτράκι: Συνελήφθη 18χρονος για κατοχή κάνναβης


2 days ago korinthosTV Συνελήφθη στις 14.9.2021 το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -15,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Με κοκαΐνη και κάνναβη εντοπίστηκε 27χρονος στην Κόρινθο


Συνελήφθη,στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.







Δεν υπάρχουν σχόλια