Header Ads

ΙΝΚΑ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΙΓΙΟΥ φ.1752

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Δρομολόγια μεταξύ Κιάτου -Αιγίου

  


1. Μετά από εκτενή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο καθώς και διαμαρτυρίες καταναλωτών πάρε μπήκαμε εκ νέου προς την ιταλικών συμφερόντων ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον ΟΣΕ για την κατάσταση που επικρατεί στα δρομολόγια μεταξύ Κιάτου -Αιγίου.

2. Πολύ απλά και πολύ κατανοητά ζητήσαμε να υπάρχουν καθημερινά όχι 3 ή 6 δρομολόγια στην γραμμή Κιάτου- Αιγίου, αλλά πλήρης ανταπόκριση με τα δρομολόγια Αθηνών- Κιάτου, αφού αλλιώς δεν μπορεί να προσελκύσει ο σιδηρόδρομος επιβατικό κοινό.

3. Σε κάθε περίπτωση ,επιβάλλεται να υπάρχουν τουλάχιστον 4 δρομολόγια απευθείας Αθήνα-Αίγιο και αντίστροφα, χωρίς μετεπιβίβαση στο σταθμό του Κιάτου, έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να αποκτήσει εμπιστοσύνη εκ νέου στον σιδηρόδρομο, εμπιστοσύνη που απώλεσε εξαιτίας της ολέθριας και οικονομικά επιλογής της λεγόμενης «κανονικοποίησης» της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών-Πατρών, αντί της αναβάθμισης της μετρικής γραμμής ΣΠΑΠ κατά τα διεθνή πρότυπα.

4. Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας είναι στο πλευρό των Καταναλωτών επιβατών που ταλαιπωρούνται από την πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεν πρόκειται να επιτρέψει τον περαιτέρω εμπαιγμό των Καταναλωτών επιβατών και μάλιστα εν μέσω του έτους σιδηροδρόμου, όπως χαρακτήρισε το 2021 η ΕΕ.

Κόρινθος 2/7/2021 

Με εξουσιοδότηση ΔΣ 
Ο γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια