Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1752

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Αλ Σίσι: Υποστηρίζουμε την Ελλάδα σε απόπειρες παραβίασης της κυριαρχίας της…

    


21/06/2021 - 19:04 | Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 19:06 Πηγή: Newsroom email: info@pronews.gr Η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κάιρο και η συνάντηση με τον με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου της χώρας, με τις εφημερίδες να μιλάνε για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας αλλά και το ότι η Αίγυπτος υποστηρίζει την Ελλάδα απέναντι σε όποια απόπειρα παραβίασης της κυριαρχίας της.

Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν γύρω από ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, η αποχώρηση μισθοφόρων από τη Λιβύη, ενώ ο Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε και με τον Αιγύπτιο ομόλογό του για θέματα εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας.

Τι έγραψε ο Τύπος στην Αίγυπτο Η «Αλ Αχράμ» τονίζει ότι «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αλ Σίσι και ο Έλληνας πρωθυπουργός τάσσονται υπέρ της ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, του εμπορίου και του τουρισμού», επιβεβαιώνοντας την «ανάγκη συνέχισης της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών», ενώ επισημαίνει τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι «η Ελλάδα στηρίζει την Αίγυπτο στο ζήτημα του φράγματος της Αιθιοπίας».

Η «Egypt Today» αναφέρει ότι «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος δηλώνει ότι υποστηρίζει την Ελλάδα σε απόπειρες παραβίασης της κυριαρχίας της, ενώ επισημαίνει ότι «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός συζητούν τη διμερή συνεργασία» Η «Sada el Balad» αναφέρει ότι οι δύο ηγέτες επικροτούν «τους ιστορικούς δεσμούς Αιγύπτου – Ελλάδας που ξεκινούν πριν από 3.000 χρόνια», ενώ συζητούν τις διμερείς σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα.






Νέες φονικές παρενέργειες από AstraZeneca, Johnson, Pfizer, Moderna αναγνώρισε ο ΕΜΑ μετά τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων
  


Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 Φονικές παρενέργειες των εμβολίων της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, αναγνώρισε την Παρασκευή ο Ευρωπαϊκός Oργανισμός Φαρμάκων για πρώτη φορά και αφού έχει δώσει άδεια και εμβολιάστηκαν με αυτά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την ΕΕ. Για το εμβόλιο της AstraZeneca η επιτροπή ασφάλειας του ΕΜΑ παραδέχθηκε με μεγάλη καθυστέρηση ότι προκαλεί το νευρολογικό σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ και οι άνθρωποι «σβήνουν» μέσα σε σπασμούς. Για την περίπτωση του εμβολίου της J&J, το οποίο παράγεται από την ελβετική θυγατρική της Janssen, ο ΕΜΑ διαπίστωσε, επίσης κάπως καθυστερημένα, ότι προκαλούν τον θάνατο σε άτομα με συνδρόμο διαρροής των τριχοειδών αγγείων.

Δείτε εδώ τι είχαν προκαλέσει στην Ευρώπη, μαζί με τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA των Pfizer/BioNTech και MOderna, μόνο με τις 5 Ιουνίου, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της ΕΕ:

Όλα αυτά εκτός από το ότι τα δύο εμβόλια προκαλούν θρόμβους και πτώση των αιμοπεταλίων που οδηγούν τα θύματα στον θάνατο!

Το σύνδρομο διαρροής τριχοειδών είναι διαταραχή στην οποία το πλάσμα (υγρό) του αίματος διαρρέει από τα τριχοειδή αγγεία.

Τα συνήθη συμπτώματα είναι πρήξιμο, μεγάλη πτώση της αρτηριακής πίεσης και θάνατος.

Για τα εμβόλια mRNA (Pfizer, Moderna), ο ΕΜΑ προτείνει να αναγνωριστεί ως παρενέργεια η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων προτείνει να γίνει άμεση επικαιροποίηση στο φυλλάδιο των οδηγιών για τα εμβόλια.

Η μυοκαρδίτιδα αναφέρεται στην φλεγμονή του μυοκαρδίου (δηλ. του μυϊκού ιστού της καρδιάς) και την επακόλουθη νέκρωση μυοκαρδιακών κυττάρων.

Συχνά μπορεί να μην παρουσιάσει συμπτώματα και να διαδράμει υποκλινικά ή απλώς με τα γενικά συμπτώματα της αρχικής ίωσης. Όταν εμφανισθούν συμπτώματα, αυτά μπορεί να οφείλονται στην φλεγμονή του μυοκαρδίου και την μυοκαρδιακή νέκρωση, ή την συχνά ταυτόχρονη φλεγμονή του περικαρδίου (το οποίο περιβάλλει το μυοκάρδιο και συνολικά την καρδιά), δηλ. την μυοπερικαρδίτιδα.

Έτσι, συχνά καρδιαγγειακά συμπτώματα είναι ο πόνος στο στήθος, το αίσθημα παλμών ή/και η συγκοπή (από ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες), η δυσκολία στην αναπνοή (στην κόπωση ή ακόμη και στην ηρεμία), τα οιδήματα κάτω άκρων, ενώ συχνά προηγούνται και συστηματικά συμπτώματα όπως ο πυρετός, η καταβολή, οι αρθραλγίες, και οι μυαλγίες.

Πηγή: Ε.Θ.







ΗΠΑ: Δεκάδες χιλιάδες πληγέντες από το εμβόλιο για τον COVID-19 ικετεύουν για βοήθεια καθώς η ιατρική κοινότητα τους γυρίζει την πλάτη γράφει η Alicia Powe για το Gateway Pundit
  


Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 Σχόλια από τον Brian Shilhavy για το Health Impact News Έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες στην εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού με τις πειραματικές, εγκεκριμένες από το FDA λήψεις COVID19, όπου περίπου το ήμισυ του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει πλέον λάβει τουλάχιστον μία από αυτές τις ενέσεις, δεκάδες χιλιάδες θύματα αρχίζουν να μιλούν, μετανιώνοντας τις επιλογές τους, και ζητώντας βοήθεια. Η ιατρική κοινότητα σε γενικές γραμμές τους γύρισε την πλάτη, πράγμα που έχουν κάνει τα τελευταία 40+ χρόνια με ΟΛΟΥΣ τους πληγέντες από εμβόλιο, πριν από τις λήψεις για τον COVID-19, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Έτσι, ενώ αυτοί που μιλούσαν στο παρελθόν ήταν κυρίως γονείς παιδιών που είχαν υποστεί βλάβη από εμβόλιο, τους οποίους τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό σύστημα έχουν απορρίψει συνοπτικά ως «τρελούς», τώρα όσοι μιλούν είναι κυρίως ενήλικες που έχουν καταστρέψει τη ζωή τους από αυτές τις ενέσεις. Οι ενήλικες υπέρ εμβολίων, προφανώς, δεδομένου ότι επέλεξαν να λάβουν μία από αυτές τις λήψεις, που πολλοί διαφωνούντες ιατροί και επιστήμονες αποκαλούν τώρα «βιολογικά όπλα». Τουλάχιστον έχουν ακόμα μια φωνή για να μιλήσουν, καθώς χιλιάδες άλλοι είναι τώρα νεκροί μετά από τους εμβολιασμούς, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του CDC .

Αυτά προέρχονται από το κανάλι Bitchute και είναι επίσης στο κανάλι Rumble.

Πηγή:triklopodia.gr






Παγκόσμιο σχέδιο ΗΡΩΔΗΣ!!!
Το ξεπάστρεμα της νέας γενιάς
  


Πηγή: Δήμος Λιακόπουλος el.gr 10 Ιουλίου, 2021 Η καθημερινή ειδησεογραφία εδώ και μερικά χρόνια δείχνει ξεκάθαρα, ότι τώρα πλέον που το μυαλό των μεγάλων έχει γίνει για τα καλά μαρμελάδα, ο στόχος χωρίς προσχήματα είναι η νέα γενιά. Στόχος ένας παγκόσμιος λαός, που στο προσεχές μέλλον:

δεν θα έχει φύλο, ή τουλάχιστον τα φύλα δεν θα είναι και τόσο διακριτά μεταξύ τους.

δεν θα έχει γνώση και παραδοχή της ύπαρξης του Θεού, αφού οι θρησκείες φρόντισαν να συνδεθεί η ύπαρξή Του μαζί τους, οπότε η πλήρης αποδόμηση της αξίας και του κύρους των θρησκειών αποδομεί και το νόημα ύπαρξης του Θεού.

θα θεωρεί αυτονόητο ότι είναι φυσιολογικό να τον παρακολουθούν στενά και να υποβάλει αίτημα μετακίνησης στις αρχές, ενώ θα δέχεται αδιαμαρτύρητα την απαγόρευση κυκλοφορίας για οποιοδήποτε λόγο, ο οποίος λόγος δεν θα χρειάζεται καν να του ανακοινωθεί.

Αυτό θα επιτευχθεί με ένα ή και δύο εμφυτεύματα, χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να συμμετάσχει οποιοσδήποτε στην ανθρώπινη κοινωνία και θα περιορίζεται σε περιοχές “αρνητών”.

θα κάνει ότι λένε τα ΜΜΕ που θα στελεχώνονται με ασυνείδητα ανθρώπινα κουρέλια, που σύντομα θα αντικατασταθούν από μποτ ελεγχόμενα από την τεχνητή νοημοσύνη.

θα τρέφονται από τεχνητό κρέας και άλευρα.

δεν θα έχει κανείς καμία απολύτως ιδιοκτησία.

Αυτά όλα τα είπα ξανά και ξανά και ξανά εδώ και 20 χρόνια. Τώρα τα ζούμε Έχει τέτοιο ρίζωμα και τέτοια ισχύ το κατεστημένο που τα προωθεί όλα αυτά και τέτοια επιρροή στον παγκόσμιο πληθυσμό, που η μόνη κατά κόσμον και όχι μεταφυσική σωτηρία, είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό φλας του Ήλιου, που θα καταργήσει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική τεχνολογία και θα μας στείλει στη λίθινη εποχή.

Όποιος έπιασεν έπιασεν






Προσβολές Ερντογάν λίγο πριν πάει στην Κύπρο: «Ειρηνευτική επιχείρηση ο Αττίλας»
  


Ο Τούρκος πρόεδρος ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους ενόψει της επίσκεψής του στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου -Προειδοποιήσεις από την Ούρσουλα φον ντερ Λαίεν «Λάδι στη φωτιά», με τις γνώριμες ανιστόρητες και εμπρηστικές του αναφορές, ρίχνει για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος αυτή τη φορά χαρακτήρισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε συγκεκριμένα για «πιέσεις» και «απειλές» που δέχτηκε η Τουρκία μετά την «ειρηνευτική επιχείρηση τη Κύπρου». Αυτό συνέβη σύμφωνα με το ίδιο καθώς «υποστηρίξαμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων για τρία ολόκληρα χρόνια δεν μας έδιναν τα αεροσκάφη που είχαμε ήδη καταβάλει το τίμημά τους, αλλά δεν μας παρέδιδαν και τα αεροσκάφη τα οποία είχαμε στείλει για συντήρηση». Οι εξοργιστικές δηλώσεις Ερντογάν, έρχονται να συμπληρώσουν το παραλήρημα του αντιπροέδρου του Οκτάι ο οποίος χθες χαρακτήρισε εισβολείς Ελλάδα και Ελληνοκυπρίους στην Κύπρο.

Ο Οκτάι σημείωσε ότι η χθεσινή επίσκεψή του στην Κύπρο είναι κάτι σαν προετοιμασία για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στις 20 Ιουλίου, ενώ μεταξύ άλλων υποοστήριξε δε ότι η 20η Ιουλίου (τουρκική εισβολή) είναι μια επέτειος κατά την οποία οι Τουρκοκύπριοι ελευθερώθηκαν ενώ πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού.

«Ράπισμα» φον ντερ Λάιεν Την ίδια ώρα, νέο μήνυμα στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Κυπριακό έστειλε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λαίεν από τη Λευκωσία όπου βρίσκεται. «Θα ήθελα να επαναλάβω ότι δεν θα αποδεχθούμε ποτέ λύση δύο κρατών στην Κύπρο, είμαστε σταθεροί σε αυτό και άκρως ενωμένοι» είπε χαρακτηριστικά η κυρία φον Ντερ Λάιεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια