Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1751

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Οι ροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται


Πριν από τρία χρόνια, στο πρωτοσέλιδο άρθρο μας είχαμε επισημάνει τα εξής:

«Το σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδας με την αλλαγή του πληθυσμού και την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, που κάποιοι τους βάπτισαν Μετανάστες, λες και τους κάλεσε η χώρα μας να εισέλθουν παράνομα από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορά μας συνεχίζεται. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της νέας αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος τόσο από την πολιτεία όσο και από τις διάφορες Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις, που νόμιμα ή μη δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο. Με πακτωλό χρημάτων από τα ταμεία του κάθε Σόρος και κάθε Μυστικής Υπηρεσίας, που τους χρηματοδοτεί στα απέναντι παράλια της Τουρκίας, αλλά και εντός της Πατρίδας μας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σταδιακά και πολύ μεθοδικά, από την «προσωρινή φιλοξενία» των λαθρομεταναστών, οδεύουμε στην «υποχρεωτική στέγασή τους», με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να μην αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει.. Ήλθε δε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Real FM και προανήγγειλε ανερυθρίαστα τη σταδιακή και αμετάκλητη παύση των δομών φιλοξενίας των προσφύγων, τόσο στα νησιά όσο και στην ενδοχώρα, καλωσορίζοντας την εποχή όπου όλοι οι μετανάστες θα διαμένουν σε ελληνικά σπίτια.

Οι συνθήκες, σύμφωνα με τους λαγούς της Κυβέρνησης Τσίπρα, τους σύγχρονους ¨πεμπτοφαλλαγγίτες¨ να δηλώνουν ότι στα κέντρα φιλοξενίας δεν είναι ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσης και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν υπό καλύτερες συνθήκες στη χώρα μας. Σύμφωνα με τους «Συστημικούς» τελάληδες επίσης, ένας αριθμός έχει μεταφερθεί σε διαμερίσματα, σε πολλές πόλεις, επ΄ ωφελεία και της τοπικής κοινωνίας και των ενοικιαστών. και αν υπήρχε μεγαλύτερη προσφορά θα είχε ίσως λυθεί ευκολότερα, όπως σημείωσαν, το πρόβλημα. Συμπλήρωσαν επίσης, ότι προς το τέλος του χρόνου θα υπάρχουν 18 από τις 25 δομές που λειτουργούν σήμερα. «Αυτή η κατάσταση δεν θα διαιωνιστεί» εκτίμησε. Πράγματι, οι ενοικιάσεις διαμερισμάτων αποκλειστικά και μόνο σε μετανάστες είναι κάτι το οποίο έχει αρχίσει και αποτελεί απτή πραγματικότητα σε πολλές ελληνικές πόλεις, ακόμη και στην πρωτεύουσα.

Και για να πούμε και κάποιες ωμές αλήθειες, γιατί να φύγουν από την Ελλάδα οι Ειρηνικοί καταληψίες, ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι, αφού έχουν χωρίς να δουλεύουν το μισθό τους, δωρεάν νοσηλεία, πριμοδότηση ενοικίου και νόμους, που ψηφίζονται από τους ¨Λόχους¨ της βουλής αποκλειστικά για αυτούς, ενώ διώκεται κάθε αντιρρησίας πατριώτης; Αφού δεν υπάρχουν κόμματα αντιπολίτευσης καλά κάνουν και βάζουν μπουρλότο στα θεμέλια της Πατρίδας μας... Όταν ο Ελληνικός Λαός θα ξυπνήσει, η ειρηνική κατάληψη και ο αφελληνισμός θα έχουν συντελεσθεί, αλλά τότε θα είναι αργά για όλους τους Έλληνες. Πατριώτες και μη…». Επανερχόμαστε και επιμένουμε γιατί οι ροές λαθρομεταναστών εξακολουθούν και πορεύονται προς την Ελλάδα από τον Έβρο και τα νησιά μας χωρίς πολλά εμπόδια. Μόνο που δεν τους υποδεχόμαστε με δάφνες. 

« Ο Κορίνθιος »

Δεν υπάρχουν σχόλια