Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ φ.1749

Ο «Κορίνθιος» σχολιάζει
 και ενημερώνει 
χωρίς να λοιδωρεί

Ο «Κορίνθιος»
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Με τίτλο ο Στρατηγός, πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος: «Δώστε κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά»,Όπως αναφέρει το Newsroom email: info@pronews.gr, απαντώντας στις δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας .Σακελλαροπούλου, που είπε ότι οι «μετανάστες ανανεώνουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας» αναφέρθηκε. Κατηγορηματικά και υπέυθυνα, Συγκεκριμένα τόνισε τα κάτωθι. Πιο αναλυτικά, τόνισε ότι το «δημογραφικό είναι το κορυφαίο Εθνικό Θέμα και χρειάζονται άμεσα αποφάσεις, με την επισήμανση ότι δεν επιλύεται με ανθρώπους που ποτέ δεν θα ενταχθούν, δεν θα γίνουν κοινωνοί του Ελληνικού Πολιτισμού και των Ηθικών αξιών του τόπου μας ώστε να μπορέσουν να ομογενοποιηθούν…. Τόπο και δώστε κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά!» «Επίλυση του Δημογραφικού σημαίνει λύση του προβλήματος της Εθνικής Άμυνας και της ανάπτυξης της Οικονομίας», πρόσθεσε. Ένας απόμαχος Στρατηγός, με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος, ως Έλληνας πολίτης, επισημαίνει την ανάγκη επίλυσης του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος,.
Ατυχώς, από τον πολιτικκό κ΄ποσμο σπάνια ακούγεται κάποια φωνή διαμαρτύρίας, κι αν ακουσθεί θα σπεύσουν οι εγκάθετοι να τον παρουσιάσουν σαν ρατσιστή και απόβλητο της Ελληνικής Κοινωνίας… Πες τα Στρατηγέ μου, η αλήθεια να λέγεται.!..

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την επίσκεψη του στο Κάιρο με συνάντηση με εκπροσώπους της ιστορικής Ελληνικής Κοινότητας στην πρεσβεία της Ελλάδας. «Έχω πάλι την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί σας. Μεσολάβησε ένα εξαιρετικά πυκνό χρονικό διάστημα, αυτό της πανδημίας που μας ταλαιπώρησε όλους πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αφήνουμε πια τις πιο δύσκολες ημέρες.
Τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. ‘Αρα, έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε πάλι περισσότερο, οπότε θα βρισκόμαστε εδώ στην Αίγυπτο να επαναεπιβεβαιώσουμε τους πολύ στενούς δεσμούς που έχουμε με αυτή τη χώρα», ανέφερε…


Tην νέα αντίληψη που διέπει την ελληνική εξωτερική πολιτική παρουσίασε ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων με θέμα «Συζήτηση για την Ελληνική Υψηλή Στρατηγική: Η Διάσταση της Εξωτερικής Πολιτικής». Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις σημείωσε ότι «με δεδομένες τις δυνατότητες που είχε η χώρα, το γεωπολιτικό της αποτύπωμα και την γεωγραφική της θέση, πρέπει να δηλώσω ότι είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι για αυτό το οποίο έχει επιτευχθεί τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρούμε ότι αντιμετωπίστηκε μία μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, ένας νεοοθωμανισμός. Μπορέσαμε και χρησιμοποιήσαμε την τουρκική επιθετικότητα σαν «όπλο» εναντίον της ίδιας της Τουρκίας, δηλαδή η ίδια η Τουρκία μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε κατανοήσεις και συμμαχίες».

 
Στην Αρχαία Κόρινθο,
πληροφορήθηκα ότι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας και παρακολούθησε μια θεατρική παράσταση ιστορικού περιεχομένου που παρουσίασε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος με εξαιρετική επιτυχία. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση και τους συντελεστές της εκδήλωσης. Επίσης λίγες ημέρες νωρίτερα παρακολούθησε αγώνα ποδοσφαίρου στα Εξαμίλια.
Παρά τις πολλές υποχρεώσεις, που έχει επωμισθεί λόγω των καθηκόντων του στο Υπουργείο, ο Χρίστος καταφέρνει να είναι πολύ συχνά στην Κορινθία και κοντά στην καθημερινότητα των συμπατριωτών του...

Να πάμε μπροστά σήμερα σημαίνει μόνο Ελλάδα με την εργατική τάξη, το λαό, στην εξουσία, σημαίνει σοσιαλισμός» τονίζει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Document”.
Στους «απολογητές της βαρβαρότητας του καπιταλιστικού συστήματος» περιλαμβάνει, «τους γνήσιους εκφραστές αυτού του συστήματος, όπως π.χ. τη ΝΔ», αλλά «και άλλους, π.χ. τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε δήθεν με στόχο να βάλει «τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη» και βρέθηκε να υπηρετεί τα κέρδη στο όνομα του «ρεαλισμού», της «προόδου» ακόμα και της «Αριστεράς», διαψεύδοντας τις χίμαιρες στις οποίες ο ίδιος είχε επενδύσει και σπέρνοντας την απογοήτευση σε ένα μεγάλο κομμάτι τίμιων ανθρώπων που τον πίστεψαν».

Ως «show» χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ την εκδήλωση για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Αγορά, με την παρουσία της πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.
«Πολύ μεγάλο show, για κονδύλια που θα πάνε σε τόσο λίγους.
Τα 37,5 δισ. του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης πρέπει να αφορούν τους “πολλούς”, όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας και όχι στους λίγους και στους εκλεκτούς της κυβέρνησης.», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά .

Αναφορά στον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα αναφορικά με την ποινή ισόβιας κάθειρξης με αφορμή την διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά κάνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. του Κυριάκου Βελόπουλου. «Το γεγονός ότι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά σε λίγα χρόνια θα είναι ελεύθερος, καθιστά επιτακτική την άμεση αλλαγή του Ποινικού Κώδικα και την αφαίρεση των ευεργετικών διατάξεων καθώς και οποιουδήποτε ελαφρυντικού για την έκτιση της ποινής.
Ο στυγερός δολοφόνος πρέπει να τιμωρηθεί με την αυστηρότερη των ποινών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει. «Όταν λέμε Ισόβια, θα πρέπει να εννοούμε Ισόβια».

 
Το Μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,
στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, ξεκινάει με τις φράσεις:
«Σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με κύριο κριτήριο το σεβασμό προς εσάς, δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα προσβάσιμη σε όλους, για την αντικειμενική ενημέρωση και την υποδειγματική εξυπηρέτησή σας. Αποτελεί ισχυρή πεποίθησή μας η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, γι’ αυτό σε κάθε ενέργεια και δράση μας θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή δημοσιότητα, ώστε, με τη σωστή πληροφόρηση να διαμορφώνεται η αμερόληπτη κρίση, η οποία οδηγεί πάντοτε στη δημιουργική κριτική. … Το δικό μας όραμα για την Πελοπόννησο είναι να αξιοποιήσουμε όλα μας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και να οδηγήσουμε την Περιφέρειά μας στη θέση που της αξίζει. Σε αυτήν την κατεύθυνση η επικοινωνία μαζί σας, θέλω να γνωρίζετε πως είναι παραπάνω από πολύτιμη. Και τηρεί απόλυτα το λόγο του!...

 
Συνάντηση
με τους εργαζομένους του τμήματος καθαριότητας είχε την Πέμπτη το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος . Βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αδειμάντου με σκοπό να ευχαριστήσει όλους για την εργασία και της συνέπειά τους, που έχει συντελέσει στην αναβάθμιση της καθαριότητας στο σύνολο του δήμου Κορινθίων. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τις νέες στολές, που πρόσφατα παρέλαβαν και πλέον χρησιμοποιούν αλλά και για τα μέσα, τα οποία τους έχουν διατεθεί προκειμένου να κάνουν καλύτερα, ευκολότερα και ασφαλέστερα την δουλειά τους. Όπως μου είπε υπάλληλος της Υπηρεσίας, χάρηκαν την επίσκεψη και τα λόγια του Δημάρχου, οι συνάδελφοί του και ο ίδιος…

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης είναι δήμος περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων Δήμων Ευρωστίνης και Ξυλοκάστρου.
Η έκταση του Δήμου είναι 411,52 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 18.224 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του Δήμου ορίστηκε το Ξυλόκαστρο. Περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής του Ξυλοκάστρου και της Ευρωστίνης, δηλαδή 38 πόλεις και χωριά. Ούτε σαρανταποδαρούσα να ήταν. Πού να προλάβει να τα επισκεφθεί όλα σε ένα μήνα ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος ;

Η Δημοτιή Αρχή Σικυωνίων με Δήμαρχο τον Σπύρο Σταματόπουλο , κάτω από την πίεση των γεγονότων και της ανάγκης να επιλυθεί το πάγιο πρόβλημα του Κιάτου, αλλά και των χωριών α ρ μ ο δ ί ότ η τά ς της, όπως πληροφορήθηκα έχει θέσει σε προτεραιότητα το υπόψη θέμα. Άλλοι Δήμοι και επιχειρήσεις νέμονται το νερό της Στυμφαλίας και κανένας από τους προκατόχους του Δημάρχου δεν έδωσε λύση… Όπως δείχνουν τα πράγματα καλείται ο σημερινός Δήμαρχος να προωθήσει το όλο θέμα γιατί, όπως λέει η τοπική κοινή γνώμη, δεν πάει άλλο. Εδώ πάει το τραγούδι κάποιας εποχής «Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο ολέ όλέ… ολέ ολέ….»

Αγαπητοί μου αναγνώστες συνδρομητές, όπως γνωρίζετε η εφημερίδα μας είναι συνδρομητική αι διανέμεται κατ΄οίκον ή στην επιχειρηματική έδρα εκάστου από σας. Αυτό σημαίνει πως στις πολυκατοικίες οι ταχυδρόμοι τοποθετούν την εφημερίδα στον προς τούτο χώρο. Αφού το κάθε αποσταλέν τεύχος έχει ετικέτα διεύθυνσης με όνομα παραλήπτη αποτελεί απαγορευτική περίπτωση παραλαβής από κάθε αναρμόδιο, γιατί η πράξη του είναι καθαρή κλοπή, ποινικά κολάσιμη… Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις, που ακόμη και σήμερα εκ συστήματος συμπολίτες μας « κλέβουν», ναι διαπράττουν αυτή την παράνομη πράξη. Έχουμε υπόψη μας σοβαρών υποτίθεται συμπολιτών, που διαπράττουν κλοπή ξένης αλληλογραφίας. Και όλα αυτά για 25 ευρώ τον χρόνο. Ντροπή τους… Καλή εβδομάδα… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 
ΕΕ: Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία δεν πήραν το «πράσινο φως»
για την ενταξιακή διαδικασία Δεν κατέστη δυνατό να συμφωνηθεί διαπραγματευτικό πλαίσιο και παρέπεμψε το θέμα στην προεδρεία της Σλοβενίας που αναλαμβάνει το επόμενο εξάμηνο Το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε που συνεδρίασε την Τρίτη στο Λουξεμβούργο δεν κατάφερε να ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η ενταξιακή διαδικασία για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Όπως δήλωσε η υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Πορτογαλίας και προεδρεύουσα του Συμβουλίου, ‘Ανα Πάολα Ζακάριας, «δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσουμε στο διαπραγματευτικό πλαίσιο για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία και να ξεκινήσει η πρώτη διακυβερνητική διάσκεψη για τις δύο υποψήφιες χώρες». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η ίδια, πρόσθεσε ότι η Πορτογαλική Προεδρία της ΕΕ προσπάθησε να βρεθεί λύση, όμως «η Βουλγαρία και η Βόρεια Μακεδονία ζουν μια δύσκολη πολιτική στιγμή. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, πρέπει να βρούμε λύση αποδεκτή για όλους», πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Σλοβενία, που αναλαμβάνει από 1η Ιουλίου την Προεδρία της ΕΕ για το επόμενο εξάμηνο, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης και θα φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα σύντομα.

To προσκλητήριο Λοβέρδου προς το παλαιό, γνήσιο ΠΑΣΟΚ ήρθε την ώρα που, κατά κάποιες ερμηνείες, στην Βουλή, η Φώφη Γεννηματά “έκλεινε το μάτι” σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και η διακήρυξη του πρώην υπουργού και υποψήφιου για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ υπέρ μιας “μεταρρυθμιστικής αντιπολίτευσης” και μιας “μεταρρυθμιστικής δύναμης εξουσίας” ήρθε την ώρα που το κόμμα του, επίσης στην Βουλή, έβγαινε μετωπικά αντίθετα στην εργασιακή μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση. Με την χθεσινή παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του Ανδρέα Λοβέρδου, όπως και με την παρουσία της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή, οι πόλοι έγιναν απολύτως ξεκάθαροι εντός ΚΙΝΑΛ εν όψει της εκλογής αρχηγού

Για αθλιότητα που ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξ. Τσίπρα, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει θέση «για την αθλιότητα συνδικαλιστή. Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της ΝΔ, κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική τηλεοπτική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή” με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά…

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης χαιρέτισε την διαφαινόμενη ευρύτερη αποδοχή νομοσχεδίου του Υπουργείου του τονίζοντας πως σήμερα, με το τρίτο αυτό νομοσχέδιο, ουσιαστικά κλείνει μια προσπάθεια για την απλούστευση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων των επιχειρήσεων, που ξεκίνησε το 2016 και αποτελούσε μνημονιακή δέσμευση της χώρας. Ουσιαστικά είπε «εισάγουμε στο ελληνικό δίκαιο τις προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας για το πως μπορεί η οικονομία μας να γίνει περισσότερο αποτελεσματική. Δεν αποτελεί κάποια εφεύρεσή μας, είναι μια συλλογική διυπουργικής εργασίας μαζί τους συμβούλους της Παγκόσμιας Τράπεζας για να υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα πρακτικές που ήδη έχουν υιοθετηθεί σε άλλες χώρες για να επιταχυνθεί η οικονομική δραστηριότητα».

 
Αναπροσαρμογή
των κριτηρίων για τα κοινωνικά επιδόματα ώστε να μην κοπούν, λόγω αύξησης αντικειμενικών αξιών, προτείνει το ΜέΡΑ25, του Γιάννη Βαρουφάκη.
Το ΜέΡΑ 25 εκτιμά ότι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων «μπορεί σε πρώτη φάση να μην επιφέρει περαιτέρω επιβάρυνση στον ΕΝΦΙΑ -αν θεωρήσουμε ειλικρινείς τους ισχυρισμούς του κ. Σταϊκούρα-, θα δημιουργήσει ωστόσο μια νέα πραγματικότητα για αρκετούς πολίτες, οι οποίοι λαμβάνουν διάφορα προνοιακού τύπου επιδόματα».

Ακόμα ένα μεγάλο Μπράβο. Διαβάζω στο facebook: «Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη 18 Ιουνίου στις 7:36 π.μ. • Πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Κορίνθου «Βελλερεφων» που σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα «Αρσινόη» μάς παρουσίασαν την παράσταση «Ο Υπασπιστής του Καποδίστρια». Το προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου γέμισε Ιστορια και Πολιτισμό, Φως και Γνώση. Ιδιαίτερη η συμμετοχή του συγγραφέα κ. Γιάννη Μπαρτζη , ο οποίος προλόγισε την παράσταση. Δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης κ τιμής στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση !!...». Επιτέλους, να ξαναγίνουμε άνθρωποι…

 
Ψυχογιός Γιώργος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας
Όπως τονίζεται στην Ανακοίνωση της αποχής: «...το ΔΣ του Δικηγορικού Σσυλλόγου Αθηνών εμμένει στην πάγια θέση για την άμεση αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των ευάλωτων οφειλετών με νομοθετική ρύθμιση (...)» «...όπως έχουμε πολλαπλώς επισημάνει, η προστασία των ευάλωτων οφειλετών με το νέο νόμο είναι απισχνασμένη και η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι αποφλοιωμένη και κόλουρη σε σχέση με το προϊσχύον καθεστώς.», γράφει το IndependentNews

Έχει οργώσει κυριολεκτικά όλη την Κορινθία την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντινομάρχης Τάσος Γκιολής.
Πήγε και πού δεν πήγε. Διαβάζω στο λογαριασμό του στο facebook:: «Ο χρήστης Αναστάσιος Γκιολής είναι στην πόλη Σοφικό Κορινθίας.Χθες στις 11:17 π.μ. • Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα από το Σοφικό Κορινθίας.Αγιού Πνεύματος σήμερα,μεγάλη Ημέρα για την Ορθοδοξία μας.Ας έχουμε Υγεία και να φωτίζουμε τις καρδιές μας,με Αγάπη,Προσφορά, Πίστη για το καλύτερο για όλη την κοινωνία μας.Παρόντες ο φιλόξενος ΠρόεδροςΤ.Κ Σοφικού Γρηγ. Ρωτιδης Χρ. Ρωτίδης ,Αν.Υπουργός Ν.Ταγαράς, Ιατρός-Δημ.Συμβ.Κορινθίων Σ.Παπαδημητρίου,Αντιδήμαρχος Κορινθίων Ι. Γκεζερλής κ.α Συγχαρητήρια στον Σύλλόγο Γυναικών Σοφικού για τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκίσματα που μας πρόσφεραν, όπως κάθε χρόνο.». Όπως βλέπετε δεν είναι μοναχοφάης, κερνάει για την παρουσία τους και πολλούς άλλους!...

Ο Δήμος Νεμέας κάλεσε τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγύης, που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, να προσέλθουν για την παραλαβή βασικών προϊόντων διατροφής και υγειηνής Το πρόγραμμα υλοποιήθηκεμε επιτυχία. Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/6/2021 έως και τη Τετάρτη 16/6/2021 από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου με Υπεύθυνο τον Νίκο Βλασταρά. Και την υψηλή εποπτεία του Δημάρχου Κων. Φρούσιου…

Πετάει ο Δήμος Βέλου Βόχας με τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο,
μου είπε στενός του συνεργάτης, όταν συναντηθήκαμε το Σάββατο στο Βραχάτι. Εσύ, συνέχισε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, αφού βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια να αρχίζει το έργο ανάπλασης της παραλιακής οδού Λαζανά. Περίμενε να δεις ακόμη περισσότερα, που αφορούν όλο το Δήμο και ειδικότερα την περιοχή λιμένος Βραχατίου, που αποτελεί πόλο έλξεως χιλιάδων επισκεπτών χειμώνα καλοκαίρι..
Μου είπε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά τον διέκοψα λέγοντάς του. Καιρός ήταν να ξεφύγει ο Δήμος από τις ξαγγλώβσεις του παρελθόντος.
Μπράβο σας!...

Χαμός έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από την πολυκοσμία επισκεπτών, που μαζί με τους δημότες κατέλυσαν τις πανέμορφες παραλίες. Βοηθούντος και του καιρού χιλιάδες Αθηναίοι και παραθεριστές, ξέφυγαν από τον καύσωνα της Αττικής και προσήλθαν με την έξοδό τους να χαρούν την καθαρή ατμόσφαιρα , τη Λουτρόπολη και τις περιοχές της. Φυσικό ήταν οι επιχειρηματίες να κάνουν ταμείο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης και οι συνεργάτες του φρόντισαν με ευχάριστη διάθεση για ό,τι τους αφορούσε…

 
Canal Dive - Handcrafted Beer
30 Μαΐου στις 9:34 μ.μ. • Ασημένια διάκριση για την Canal Dive - PILSNER στα Greek Beer Awards 2021!
Στα Greek Beer Awards που διοργάνωσε και φέτος το Beer & BarMagazine, οι κριτές έλαβαν τα δείγματα συσκευασμένα και καλυμμένα στο χώρο τους και συναντήθηκαν διαδικτυακά για να πραγματοποιήσουν την ταυτόχρονη γευστική δοκιμή.Τη νέα συνήθεια, που υιοθέτησε ολόκληρος ο πλανήτης τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποίησε και η BeerBartender, για να ενώσει τους κριτές των Greek Beer Awards με την Ελλάδα και τις μπύρες της. Οι καταξιωμένοι κριτές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο της ελληνικής ζυθοποιίας και προσαρμόστηκαν εύκολα και άμεσα στο νέο τρόπο αξιολόγησης και υποβολής σχολίων που πλέον θα γίνεται ηλεκτρονικά. Την ομάδα δοκιμής συμπλήρωσαν κριτές από Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Γερμανία, με τον Tim Hampson να επανέρχεται στην θέση του επικεφαλής των κριτών. Όλη η οικογένεια της ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ Α.Ε είμαστε περήφανοι για την ασημένια διάκριση που έλαβε η Canal Dive Pilsner, στις Pils/Pilsener.!... Συγχαρητήρια κι από εμένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια