Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» Φ.1748


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»

Ανάγκη σύστασης Πολιτοφυλακής και στις πρωτεύουσες των Νομών…

Η Διεθνής Κατάσταση, η οποία υπάρχει σήμερα ανά την Υφήλιο με τα γεγονότα, που έχουν δημιουργηθεί στην Ουκρανία, στη Συρία, στη Λιβύη, στο Παρίσι, στην Αγία Πετρούπολη, στην Αφρική και σε άλλες μεγάλες πόλεις ανά την Υφήλιο, επιβάλλουν περίσκεψη από μέρους της Κυβέρνησης και της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Η απόσχιση ενός μέρους της Επικράτειας με ένα δημοψήφισμα, που αμφισβητείται μονόπλευρα από ενόχους της ίδιας Διεθνούς παράβασης, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Συνέβη στην Κύπρο και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη Γεωργία, στη Σερβία με το Κόσσοβο, στην Ουκρανία, στη Συρία. Επίσης προετοιμάζεται σήμερα το έδαφος για περαιτέρω αποσχίσεις εδαφών από χώρες της Νότιας Βαλκανικής και σε άλλες περιοχές του Πλανήτη. Τείνει να γίνει της μόδας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα το σοβαρό.

Εφαρμόζεται η αρχή του «Διαίρει και βασίλευε» σε όλο της το μεγαλείο.

Η Ακεραιότητα των Κρατών, τα Κυριαρχικά Δικαιώματα των Εθνών, αλλά και οι Κατακτήσεις των Λαών της Γης, ποδοπατούνται βάναυσα από ολιγαρχίες και Συνωμοτικές δραστηριότητες των παικτών στην Παγκόσμια Σκακιέρα. Οι παραπάνω κρατικοί φορείς, που μνημονεύσαμε, έχουν την ευθύνη να μελετούν τις πληροφορίες και τις δραστηριότητες άλλων χωρών, που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα. Έχουμε τη βεβαιότητα πως κάνουν το καθήκον τους.

Με την Οικονομική κρίση και την Ύφεση, που έχουν πλήξει την Ελλάδα, εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι, γιατί ανοίγει η όρεξη των γειτόνων μας, που πεισματικά δεν αποποιούνται των επεκτατικών βλέψεων κατά της χώρας μας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια την ανάγκη πολύπλευρης προετοιμασίας απόκρουσης οιουδήποτε τυχόν επίβουλου για παν ενδεχόμενο. Δυστυχώς, το Επαχθές Μνημόνιο και άλλες σκοπιμότητες, με τη σύμπραξη Ελληνικών Κυβερνήσεων, έχουν αποδυναμώσει το έμψυχο και το άψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Ευτυχώς, όμως, όπως γνωρίζουμε το υψηλό ηθικό και η μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας διατηρούνται σε ικανοποιητικό επίπεδο αποτροπής.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να απασχολήσει υπεύθυνα και σοβαρά τις παραπάνω αρμόδιες Ηγεσίες της χώρας η ενεργοποίηση του Σχεδίου της Παλλαϊκής Άμυνας, που φαίνεται να έχει ελαφρώς παραμεληθεί. Η δημιουργία επικουρικών φορέων στις παραμεθόριες περιοχές δεν είναι επαρκείς. Μετά τη διάλυση των ΤΕΑ, το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει συσταθεί σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στα σύνορά μας, είναι η λεγόμενη Πολιτοφυλακή ή Εθνοφρουρά από τον καιρό της Ειρήνης, κατά το πρότυπο άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ και αλλαχού, τουλάχιστον στις πρωτεύουσες των Νομών. Η δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών σε όλη την Ελλάδα, κρούει τον κώδωνα πολλαπλών κινδύνων Με το θέμα αυτό έχουμε κατ΄ επανάληψη ασχοληθεί και το πράττουμε ευχαρίστως, λόγω ειδικών συνθηκών, ακόμη μία φορά. Όταν έχουμε ολομέτωπες διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών, από μουσουλμανικές χώρες, το θέμα αυτό θα έπρεπε να είχε απασχολήσει τους αρμοδίους «ΧΘΕΣ»... Αν συμβεί κάτι με την Τουρκία, πως και ποιος Κορίνθιος θα αντιμετωπίσει τους χιλιάδες εξεγερμένους απρόσκλητους μετανάστες του Στρατοπέδου μας που θα βρεθούν οπλισμένοι και οργανωμένοι μισθοφόροι ενάντια στη χώρα, που τους φιλοξενεί;

«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια