Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Φ.1747

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Δεν είναι προνόμια, είναι…» 
Η σημερινή πονηρή διατύπωση για να επιβάλλουν σε όλους τα εμβόλια!!!
  
Photo by Ivan Diaz on Unsplash

Δεν λογαριάζουν ούτε την Ευρώπη!!!

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση για τον κορονοϊό ανέφερε πως η συζήτηση που γίνεται για τους πλήρως εμβολιασμένους δεν είναι αν θα υπάρξουν προνόμια, αλλά άρση περιορισμών, σε μία κατά πολλούς πονηρή τακτική, προκειμένου να καταστήσουν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς, χωρίς να παραβιάσουν, όχι μόνο το Σύνταγμα, αλλά και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση μέσου ενημέρωσης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για το αν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο σχετικά με τα προνόμια στους εμβολιασμένους, ο κ.

Χαρδαλιά, απάντησε: «Δεν υπάρχουν προνόμια, δεν υπάρχουν κίνητρα. Υπάρχει σταδιακή άρση των περιορισμών για αυτούς που δεν κινδυνεύουν.

Αυτή είναι η πραγματική ουσία της συζήτησης», συμπλήρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με το ψήφισμά 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά, στην προσωρινή μορφή της απόφασης από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1. – να διασφαλίσουν πως οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Με άλλα λόγια το ίδιο το Συμβούλιο της Ευρώπης δίνει εντολές στα κράτη να μην ασκήσουν πίεση σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και να ξεκαθαρίσουν πως ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό.

Την ίδια ώρα ακούμε από τον ίδιο τον Πάπα πως όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, θα χάσει την δουλειά του. Πολιτικές και θρησκευτικές αρχές καταλύουν τον δημοκρατικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραβλέποντας επίσημες αποφάσεις.

Για το “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού” αναφέρουν:

7.5.2. – Χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς:

α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Πηγή: el.gr 9 Ιουνίου, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια