Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1743

Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ Βουλευτής Ν. Κορινθίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
    

*Επίσκεψη στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη την Παρασκευή 7 Μαΐου. Παρακολούθησε την λειτουργία στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Καμαρίου, γνωστή ως «Παναγία Κορφιώτισσα» όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος. Κατόπιν η κα Σούκουλη βρέθηκε στην τοπική κοινότητα Στομίου όπου συνάντησε τον πρόεδρο της κοινότητας κο Ανδρέα Γλάρο.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σαρανταπηχιωτίκων κο Ιωάννη Μαραμαθά και έκλεισε την περιοδεία της στην τοπική κοινότητα Λυκοποριάς όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρό της κο Παναγιώτη Κανακάρη καθώς και με κατοίκους της περιοχής.

Μετά το πέρας των επισκέψεών της σε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 

*Εντυπωσιασμένη από την περιοδεία της σε Εκλησιαστικά και όχι μόνο ιδρύματα της δυτικής Κορινθίας, η Βουλευτής μας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook το παρακάτω κείμενο: Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη 7 Μαΐου στις 2:43 μ.μ. Οι άνθρωποι μας και τα καταπληκτικά μας θρησκευτικά τοπόσημα δημιουργούν το περιεχόμενο της αναπτυξιακής μας προοπτικής. Με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας μπορούμε και θα προχωρήσουμε το δρόμο της ευημερίας

#marilenasoukouli # Π α ν α γ ί α _ Κ ο ρ φ ι ώ τ ι σ σα #Στόμιο #Σαρανταπηχιώτικα #Στόμιο #Λυκοποριά #Δήμος_Ξυλοκάστρου_Δερβενίου #Korinthia.

Δεν υπάρχουν σχόλια