Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» Φ.1743


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Αποφάσεις εν όψει αναθέρμανσης παράνομης εισόδου «Λαθρό»…

Από τις στήλες της εφημερίδας μας και ειδικά από το πρωτοσέλιδο άρθρο έχουμε κατ΄ επανάληψη επισημάνει τον κίνδυνο που εγκυμονεί η υποδοχή και η διασπορά ανά την Ελλάδα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Έχουμε δε αναλύσει τις έννοιες των όρων « Μαύρες Επιχειρήσεις» και «Αποσταθεροποίηση κρατών και κυβερνήσεων», που αποτελούν. Παράλληλα, λόγω πείρας από την προϋπηρεσία μου στα Ειδικές Δυνάμεις και τον Ανορθόδοξο Πόλεμο, υπερθεμάτισα πολλάκις πως οπωσδήποτε ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν αποσταλεί και εκπαιδευμένοι πράκτορες από την Τουρκία τελούντες « εν υπνώσει » και σε αναμονή αποστολών δραστηριοποίησης.

Με τις σκέψεις αυτές και με το γεγονός ότι στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου υπάρχει, κυρίως μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έντονη δραστηριότητα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που ενεργούν δίκην Πέμπτης Φάλαγγας, κατά της Ελλάδας, ήταν αναμενόμενο να συμβούν πράξεις σαν κι αυτές τις πυρκαγιέςκαι καταστροφές που συνέβησαν στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες . Δεν είναι κατά τη γνώμη μας τυχαία αυτά τα γεγονότα και οπωσδήποτε δεν διαφεύγουν από την Εκτίμηση της Κατάστασης και εξαγωγή συμπερασμάτων από τις Ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείς της χώρας μας.

Όλα δείχνουν πως οι εμπρησμοί στην Μόρια «χθες», στη Θράκη «μετά» ήταν οργανωμένος και είχαν όλα τα χαρακτηριστικά μιας «μαύρης επιχείρησης», ενώ έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες λαθρομετανάστες Τουρκμένους να πάρουν τα βουνά». Την ίδια ώρα τουρκικό UAV κατέγραφε όλη τη νύχτα τις πυρκαγιές.. Οι φωτιές ξέσπασαν, ενώ το σύνολο σχεδόν των πυροσβεστικών δυνάμεων βρίσκονταν στην άλλη άκρη του νησιού, στα πύρινα μέτωπα που είχαν ξεσπάσει στη Βατούσα και την Άντισσα, προφανώς σχεδιασμένα για παραπλάνηση. Μάλιστα, όταν έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις στη Μόρια, δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από ομάδες παράνομων μεταναστών με σκοπό την παρακώλυση στο έργο κατάσβεσης. Το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Στο «δια ταύτα» οι αποφάσεις είναι μονόδρομος, αν σκεφθούν οι αρμόδιοι Ελληνικά. Να Παταχτεί η παρανομία και να συλληφθούν οι πρωταίτιοι, αυτοί για καταστροφές σε Εθνική περιουσία και παραβίαση των νόμων. Η Κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει άμεσα – και να μην ακούσει τις κραυγές της αριστεράς και των ΜΚΟ. Να απαλλαγεί από το «Σύνδρομο του καθωσπρεπισμού» και να μην απολύει τον κάθε κατάσκοπο δίνοντας την εντύπωση πως εκτελεί εντολές ξένων Πρεσβειών Να απελαύνει με κάθε τρόπο όλα τα στοιχεία, που καταπάτησαν τους νόμους του κράτους, αλλά να εκδιώξει και από την περιοχή των νησιών και τον παραμεθόριο Έβρο τις ΜΚΟ.

Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί υπόψη για αυτούς τους λαθρό, που μετά τα επεισόδια έχουν καταφύγει στα βουνά της Θράκης και χωρίς να το καταλάβουμε θα βρεθούν με οπλισμό, με έτοιμους σχηματισμούς αντάρτικων ομάδων σε ελληνικό έδαφος. Χωρίς πολλές διαδικασίες και κουβέντες.

Είπαμε, τελεία και παύλα.- Αποφάσεις εν όψει αναθέρμανσης τους καλοκαιρινούς μήνες παράνομης εισόδου «Λαθρό», τώρα πριν να είναι αργά… 
Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια