Header Ads

ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ φ.174

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δημόσια διαβούλευση του ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
  
 

 
1. Αναφορικά με την πρόσκληση για συμμετοχή μας στην δημόσια διαβούλευση του ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ για την Πέμπτη 27 Μαΐου το απόγευμα μέσω διαδικτυακής συνδέσης συνεδρίασης, θεωρούμε ότι η διαβούλευση αυτή επιβάλλεται να γίνει σε δημόσιο χώρο με συμμετοχή δημοτών και όποιου άλλου ενδιαφερόμενου.

2. Πιστεύουμε ότι η Δημόσια αυτή διαβούλευση είναι εφικτό να γίνει σε δημόσιο ανοιχτό χώρο απογευματινές ώρες και πιο συγκεκριμένα μετά τις 8:00 ενόψει της εν γένει ρυθμίσεως των μέτρων προστασίας από την Πανδημία (χαρακτηριστικό παράδειγμα η εικόνα που παρουσιάζουν οι καφετέριες της πόλης).

3. Στα πλαίσια αυτά και έχοντας υπόψη την σπουδαιότητα του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας για τον Δήμο κορινθίων και τους κατοίκους του, καθώς και την ανάγκη να μην επαναληφθούν οι μεθοδεύσεις οδήγησαν στην -κατακριτέα από σχεδόν όλους δημιουργία της πλατείας στα Περιβολάκια, ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Κορινθίων την αποδοχή της πρότασης μας και ελπίζουμε ότι πιστός στις αρχές της δημοκρατίας, θα την κάνει δεκτή.

4. Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε σχεδόν ο μόνος φορέας που παρουσίασε τεκμηριωμένο σχέδιο πρότασης που έχει στόχο την βελτίωση του περιβάλλοντος στον Δήμο κορινθίων και την άνετη μετακίνηση-πρόσβαση των δημοτών -κατοίκων της περιοχής στην ευρύτερη παράλια Κορινθία

Δεν υπάρχουν σχόλια